Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον Καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων


Σε τοπικό επίπεδο, με αντίστοιχο τρόπο, οι πολιτικές και αυτοδιοικητικές δυνάμεις, που εξέθρεψαν όλα αυτά τα χρόνια τον πολιτικό παραγοντισμό, το όργιο της οικονομικής και πολιτικής διαπλοκής για την οικονομική ενίσχυση των ημετέρων και την επιβολή των εκλεκτών τους, συνεχίζουν αυτό το μάταιο πλέον αγώνα, να παραμείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία, εκβιάζοντας η ρουσφετολογώντας προς κάθε κατεύθυνση.
Ο πολιτικός αμοραλισμός και η δύναμη του χρήματος εμποδίζουν ίσως κάποιους πολιτικούς παράγοντες να αφουγκραστούν τα μηνύματα αγανάκτησης και θυμού των απλών πολιτών που δοκιμάζονται γύρω τους και επιλέγουν να «σφυρίζουν» αδιάφορα, επενδύοντας αποκλειστικά και μόνο στην δική τους πολιτική ανέλιξη.


Με αυτά δεδομένα και εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοέμβρη, καθίσταται περισσότερο από κάθε άλλη φορά αναγκαίο εμείς οι απλοί πολίτες που αγαπάμε την πατρίδα μας, πονάμε τον τόπο μας και αγωνιούμε για το μέλλον των παιδιών μας, να πρωτοστατήσουμε στην δημιουργία ενός ισχυρού πολιτικού ρεύματος ανατροπής, που θα συναντά τα οράματα και τις επιθυμίες της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας, για ένα Δήμο :
 Διοικητικά και οικονομικά ισχυρό
 που θα προστατεύει την ποιότητα ζωής και θα αποτρέψει την αλόγιστη εκβιομηχάνιση και την δημιουργία εργοστασίων καύσης απορριμμάτων, λυματολάσπης ή ότι άλλο σκεφθούν στο μέλλον!!
 που θα έχει σαν πρώτη προτεραιότητα την προώθηση των συμφερόντων των Δημοτών του και όχι την εξυπηρέτηση των αδηφάγων οικονομικών συμφερόντων που μας πολιορκούν, από «στεριά και θάλασσα».
 που θα διαμορφώσει συνθήκες ενεργού συμμετοχής με όλους τους πολίτες, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η διαφάνεια και η νομιμότητα των αποφάσεων της Δημοτικής Αρχής.
Πρωτοστατώντας το τελευταίο διάστημα σε ένα ανοικτό διάλογο με πάρα πολλούς συμπολίτες μας, είμαι πεπεισμένος ότι η δημιουργία αυτού του ισχυρού πολιτικού ρεύματος ανατροπής, προϋποθέτει την κατάθεση μιας αξιόπιστης πολιτικής πρότασης που θα απαντάει στους πιο πάνω άξονες πολιτικής διαχείρισης για το Δήμο μας και θα συσπειρώνει την πλειοψηφία των συμπολιτών μας, ανεξάρτητα από πολιτική και ιδεολογική τοποθέτηση.
Απόφασή μου είναι να προχωρήσω αταλάντευτα, μαζί με τους φίλους και συνοδοιπόρους που ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια, στη συγκρότηση μιας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ, που σύντομα θα καταθέσει μια αξιόμαχη και ελπιδοφόρα πρόταση προς τους πολίτες του νέου Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων, διεκδικώντας την εμπιστοσύνη και την θετική ψήφο τους.
Απευθύνω προσκλητήριο συμπόρευσης, συνέργειας, και αγωνιστικής διεκδίκησης σε όλους τους συμπολίτες μας και τους καλώ από κοινού να διαμορφώσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας, για ένα ελπιδοφόρο αύριο.

Χαλβατζής Σταμάτης,
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θηβαίων

ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (ΞΑΝΑ)ΦΩΝΑΖΟΥΝ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΛΥΑΡΕΙ


(ακολουθεί αναλυτική τοποθέτηση της Θεματ. Ομάδας Περιβάλλοντος των Οικολόγων Πράσινων)
Η ΚΥΑ 2600 για την ποιότητα του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης που εκδόθηκε το 2001 αναφέρει ότι «το νερό ανθρώπινης κατανάλωσης είναι υγιεινό και καθαρό εφόσον είναι απαλλαγμένο μικροοργανισμών και παρασίτων, και οποιωνδήποτε ουσιών, σε αριθμούς και συγκεντρώσεις, που αποτελούν ενδεχόμενο κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία».
Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αθηνά Λινού, σχολιάζοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του πρώτου σταδίου της επιδημιολογικής μελέτης στα Οινόφυτα της οποίας ήταν επικεφαλής, δήλωσε ότι: «θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι πιθανή αιτία των παρατηρούμενων αυξήσεων στους συγκεκριμένους καρκίνους είναι η επί μακρόν παρουσία του εξασθενούς χρωμίου στο νερό των Οινοφύτων».
Η μελέτη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει ό,τι ήταν δυστυχώς γνωστό στον π. Γιάννη Οικονομίδη και τους κατοίκους των Οινοφύτων εδώ και χρόνια. Έρχεται επίσης να ενισχύσει τη μελέτη της πολιτείας της Καλιφόρνια, η οποία τον Οκτώβριο του 2009 (ταυτόχρονα σχεδόν με την εκλογή της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης) ανέλυσε όλα τα υπάρχοντα επιστημονικά δεδομένα και πρότεινε για το εξασθενές χρώμιο τα 0,06 μg/l ως όριο ασφαλές για την ανθρώπινη υγεία.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούμε ότι η επιστημονική καταγραφή και ανάλυση επιδημιολογικών δεδομένων είναι απαραίτητη και χρήσιμη για πολλούς και διάφορους λόγους, μεταξύ άλλων, και για νομικής φύσης διεκδικήσεις των πολύπαθων κατοίκων της περιοχής των Οινοφύτων. Παρόλα αυτά, τα επιστημονικά δεδομένα που υπήρχαν πολύ πριν από τη συγκεκριμένη μελέτη ήταν υπεραρκετά για να τεκμηριώσουν, σε ό,τι αφορά το εξασθενές χρώμιο, κάτι σοβαρότερο από «ενδεχόμενο» κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία.
Επομένως, στα πλαίσια της εφαρμογής της ΚΥΑ 2600/01, είναι απορίας άξιο γιατί η κυβέρνηση δεν προχώρησε, 11 μήνες από την ανάληψη καθηκόντων της, σε θέσπιση ξεχωριστού πανελλαδικού ορίου για το εξασθενές χρώμιο. Το μυστήριο πυκνώνει ακόμα περισσότερο αν αναλογισθεί κανείς ότι στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα Οινόφυτα η ηγεσία του ΥΠΕΚΑ στις 8 Φεβρουαρίου, ο ΓΓ ΥΠΕΚΑ καθηγητής κ. Ανδρέας Ανδρεαδάκης ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε θέσπιση ξεχωριστού ορίου για το εξασθενές χρώμιο στα όρια της ανιχνευσιμότητας. Μάλιστα, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, το ΥΠΕΚΑ προσέγγισε αυτό το όριο στα επίπεδα του 2-4 μg/l. Σχεδόν 7 μήνες μετά από αυτές τις υποσχέσεις, απολύτως τίποτε δεν έχει γίνει επί του θέματος. Αντ’αυτού, την Παρασκευή 27 Αυγούστου, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της επιδημιολογικής μελέτης, η κ. Μπιρμπίλη επικαλέσθηκε «υπευθυνότητα» για ένα τόσο σοβαρό θέμα και κατέληξε να αναβάλλει εκ νέου τη λήψη αποφάσεων.
Όπως και τον περασμένο Ιούλιο στη Βουλή, η κ. Μπιρμπίλη και το επιτελείο της υποσχέθηκαν συνέδριο εμπειρογνωμόνων για «γόνιμο επιστημονικό διάλογο και διαβούλευση». Τι θα έρθει να προσθέσει το συνέδριο σε όσα ήδη υπάρχουν στη διεθνή επιστημονική βιβλιογραφία; Δε διαθέτει το ΥΠΕΚΑ και το ΥΥ κατάλληλο προσωπικό που να είναι σε θέση να αξιολογήσει τα υπάρχοντα δεδομένα; Υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να αποδειχθεί από τους εμπειρογνώμονες ότι η κατάποση εξασθενούς χρωμίου ΔΕΝ κρύβει «ενδεχόμενο» κίνδυνο για τη δημόσια υγεία; Ή μήπως θα προσκαλέσουμε στην Ελλάδα επιστήμονες διεθνούς κύρους για να μας εξηγήσουν πρωτόκολλα μέτρησης που δείχνουν πως μετράμε εξασθενές χρώμιο σε χαμηλές συγκεντρώσεις;
Η ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ εστίασε επίσης στο ότι με την ΚΥΑ για τον Ασωπό θεσπίστηκε ήδη ξεχωριστό όριο για το εξασθενές χρώμιο στα επίπεδα του 3 μg/l. Είναι τουλάχιστον ατυχής η αναφορά της ΚΥΑ για τα επιφανειακά νερά του Ασωπού όταν μιλάμε για πόσιμο νερό που προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση.
Θεωρούμε ότι όλα αυτά τα επικοινωνιακά τεχνάσματα πρέπει επιτέλους να σταματήσουν και η κυβέρνηση να μιλήσει και προπάντων να πράξει επί της ουσίας:
Ολοκληρωμένη φροντίδα και προστασία της υγείας των κατοίκων της περιοχής. Η επιδημιολογική μελέτη διέγνωσε το πρόβλημα. Το ερώτημα είναι τι θα κάνει το ΥΥ για την αντιμετώπισή του. Πρέπει τα μέτρα που θα ληφθούν να είναι σαφή και άμεσα. Ας μην ξεχνάμε ότι και οι κάτοικοι της Μεσσαπίας ενδέχεται να αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα. Θεωρούμε ότι η επιστημονική προσέγγιση είναι επιβεβλημένη και για τη Μεσσαπία, παρά τις διαβεβαιώσεις του δημάρχου Μεσσαπίων κ. Μπαζώτη στο κλιμάκιο των Οικολόγων Πράσινων που τον επισκέφθηκε τον Ιούλιο ότι οι καρκίνοι στην περιοχή μειώθηκαν. (Δείτε το σχετικό ΔΤ)
Θέσπιση ξεχωριστού ορίου για το εξασθενές χρώμιο πανελλαδικά για να αποτρέψουμε δεύτερη Μεσσαπία και δεύτερο Ασωπό. Ποιο είναι αυτό το όριο; Η Ένωση Ελλήνων Χημικών διαθέτει εξαιρετικούς επιστήμονες που μπορούν μετά από σύντομη έρευνα να προσδιορίσουν το τεχνολογικά εφικτό όριο από τη στιγμή που υπάρχει η πολιτική βούληση για τη θέσπισή του. Υπάρχει;
Ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών της ΕΥΕΠ έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ότι θα μπει επιτέλους ένα τέλος στην πάγια τακτική των βιομηχανιών που συνεχίζεται και σήμερα. Αν τα υγρά απόβλητα που καταλήγουν κάθε μέρα στον υπόγειο υδροφορέα και τον Ασωπό δε σταματήσουν να είναι μολυσμένα, όλες οι τωρινές και οι μελλοντικές ΚΥΑ θα είναι απλά κενό γράμμα. Η επίτευξη ενός τέτοιου στόχου είναι ανέφικτη όμως, χωρίς ισχυρούς ελεγκτικούς μηχανισμούς. Ας μην ξεχνά κανείς ότι όπως λέει και ο π. Γιάννης Οικονομίδης για την κατάσταση σήμερα: «Τα απόβλητα παράγονται από τις ίδιες βιομηχανίες και συνεχίζουν να μολύνουν τα νερά του Ασωπού»
Καθαρισμός επιφανειακών υδάτων Ασωπού. Η ζωή στο ποτάμι μπορεί να αποκατασταθεί σύμφωνα με επιστήμονες του ΕΛΚΕΘΕ. Κατά συνέπεια αυτό αποτελεί επείγουσα υποχρέωση της πολιτείας καθώς η υγεία και το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων στην περιοχή είναι άμεσα συνδεδεμένα με την αποκατάσταση της ζωής στον Ασωπό.
Αποκατάσταση υπόγειου υδροφορέα της περιοχής. Δεν είναι δυνατόν η παροχή πόσιμου νερού από το Μόρνο να είναι μόνιμη όσο κι αν η κυβέρνηση θέλει να την παρουσιάσει ως μια εντυπωσιακή λύση στο πρόβλημα ύδρευσης των Οινοφύτων και των γειτονικών περιοχών. Πρέπει άμεσα να εκπονηθεί μελέτη αποκατάστασης υπόγειου υδροφορέα. Υπάρχουν αποτελεσματικές μέθοδοι απορρύπανσης που εφαρμόζονται στο εξωτερικό και που μπορούν να εξετάσουν οι ειδικοί, αντί η υπουργός ΠΕΚΑ να συνθηκολογεί προτού καν μελετηθεί το πρόβλημα: «Όσον αφορά τώρα στο θέμα της απορρύπανσης και της αποκατάστασης του υδροφόρου ορίζοντα, θα ήθελα να σας πω ότι πρόκειται για κάτι που ξεπερνάει τα άμεσα μέτρα και θέλει πάρα πολύ καιρό για να μπορέσει να αποκατασταθεί η πρότερη κατάσταση».
Απόδοση ευθυνών με βάση την αρχή «ο ρυπαίνων πληρώνει». Η κ. Μπιρμπίλη τον Ιούλιο είπε ξεκάθαρα ότι στο ΥΠΕΚΑ γνωρίζουν ποιοι προκάλεσαν τη ρύπανση. Η ύπαρξη ξεχωριστού ορίου για το εξασθενές χρώμιο θα μπορούσε να οδηγήσει και σε συγκεκριμενοποίηση του τι ακριβώς θα πληρώσουν οι (γνωστοί στο ΥΠΕΚΑ) ρυπαίνοντες για τη ζημιά που προκάλεσαν στη δημόσια υγεία, στο περιβάλλον, και κατ’ επέκταση, στις επόμενες γενιές. Διαφορετικά, χωρίς όριο, ποιος θα είναι ο στόχος της αποκατάστασης που πρέπει να αναλάβουν οι ρυπαίνοντες, σύμφωνα πάντα με τις εξαγγελίες της κ. Μπιρμπίλη στη Βουλή;
Οι πολίτες της Ασωπίας και της Μεσσαπίας δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Ζουν κι αυτοί στην Ελλάδα του 2010 που ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν είναι δυνατόν να συμβιβαστούν με λύσεις που απλά τους εξασφαλίζουν προσωρινά κάτι που τους αφαιρέθηκε χωρίς να ρωτηθούν και κυρίως, χωρίς το γνωρίζουν: το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά τους σε καθαρό πόσιμο νερό. Μόνο η κυβέρνηση δείχνει να μην αντιλαμβάνεται ότι τα πεπραγμένα της είναι πολύ χαμηλότερα των απαιτήσεων των καιρών.

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Συναυλία Μανώλη Μητσιά – Θ. Μπάκα στη Θήβα!


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ( 1950) γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό (Λαντζόϊ), δίπλα στην Αρχαία Ολυμπία. Εκεί πέρασε τα παιδικά και τα μαθητικά του χρόνια. Τις μουσικές σπουδές του, τις άρχισε και τις ολοκλήρωσε στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών. Δάσκαλοί του η Ελένη Γαϊδεμβέργερ, ο Μιλτιάδης Κουτούκος, ο Αντίοχος Ευαγγελάτος.
Μεγάλο βήμα για την καθιέρωσή του αποτέλεσαν οι τρεις συναυλίες που έδωσε ως νέος συνθέτης, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών, τον Αύγουστο του 1978, στο Θέατρο Λυκαβηττού.
Από τότε την μουσική του διαδρομή αποτυπώνουν 17 δίσκοι-CD, που μεταξύ αυτών είναι τα «Γράμματα στο Μακρυγιάννη», « οι Ξένες Πόρτες», τα « Λαϊκά Προάστια», οι « Προσανατολισμοί» οι «Αργοναύτες»,η «Μουσική για σαντούρι & ορχήστρα», οι « Ωδές», οι «Συνηχήσεις» , μελοποιήσεις ποιημάτων των Μίκη Θεοδωράκη, Διονύση Καρατζά, Τάκη Σινόπουλου, Γιώργη Παυλόπουλου κλπ.. Ανέκδοτα έργα του η συμφωνιέτα « Ανταύγειες», η « Μουσική για βιολοντσέλο και ορχήστρα», η σονάτα « Ελληνικό Καλοκαίρι», τα «Επιθαλάμια» κ.α.
Σημαντικές ορχήστρες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχουν παρουσιάσει το έργο του, σημειώνοντας εξαιρετική επιτυχία: Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, η Ορχήστρα των Χρωμάτων, η Suisse Romande της Γενεύης, η English Players του Λονδίνου, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, η Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής (ΚΟΕΜ) κλπ
Από το 1978 έως τώρα έχει δώσει εκατοντάδες συναυλίες σε όλες σχεδόν τις πόλεις και κωμοπόλεις της χώρας και έχει συμμετάσχει στα πιο ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά φεστιβάλ. Αίθουσες και χώροι υψηλού κύρους έχουν φιλοξενήσει την μουσική του. Το Queen Elizabeth Hall του Λονδίνου, η Alte Oper της Φραγκφούρτης, το Βerwlhallen της Στοκχόλμης, το Victoria Hall της Γενεύης, το Auditorium Sain Zermain και το Casino de Paris στο Παρίσι, το WDR στην Κολωνία, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Αρχαία Ολυμπία, το Αρχαίο Ωδείο Πάτρας , οι Δελφοί κλπ. Επίσης έχει δώσει διαλέξεις στα Αγγλικά Πανεπιστήμια της Οξφόρδης και East Anglia ( Νόριτς)., όπως επίσης και σε αρκετές ελληνικές πόλεις και Πανεπιστήμια.
Το 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο « Αφήγηση των Ηχων» από τις εκδόσεις Κέδρος και το 2007 από τις εκδόσεις Μαϊστρος, το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο « Αντι–Ηχήσεις», το οποίο μόλις έκανε την δεύτερη έκδοσή του.
Στην καλλιτεχνική του διαδρομή έχει συνεργαστεί με σημαντικότατους ερμηνευτές : Μπέλλου , Μητσιάς, Πρωτοψάλατη, Μοσχολιού, Βενετσάνου, Χριστογιαννόπουλος, Θεοδωρίδου, Καλογιάννης,Δημητριάδη, Μηλιαρέσης, Μόσχος, Τσάκτσέβα, Δημητράτος, Μπάκα, Φόρτη, κ.α.
Υπήρξε Καλλιτεχνικός Διευθυντής για τρία χρόνια (1994 – 1997) της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και αμέσως μετά (1997-1999) Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, όπου μέσω αυτού δημιούργησε πρωτότυπες και μοναδικές εκδηλώσεις
Το καλοκαίρι του 2008, η Νομαρχία Ηλείας τον τίμησε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, με μία μεγάλη συναυλία στην Αρχαία Ολυμπία, την οποία παρακολούθησαν πέντε χιλιάδες άτομα.
Τελευταία, τον Φεβρουάριο του 2010, εξελέγη στην τιμητική θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ´Στέγης Ελληνικών Χορωδιών», όπου διαδέχθηκε δύο σπουδαίους διδασκάλους της μουσικής , τον Στέφανο Βασιλειάδη και τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο.

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Επιστολή ΔΕΠΟΔΑΘ στον Θεόδωρο Πάγκαλο


Η Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ. Α.Ε. (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) της 2ης διαχειριστικής ενότητας του Νομού Βοιωτίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και τον Υφυπουργό κ. Γεώργιο Ντόλιο, ανέλαβε πρωτοβουλία, προκειμένου να επεξεργαστεί σε συνεργασία με το σύνολο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α) της Περιφέρειας μας και να προωθήσει μια άμεση και βιώσιμη λύση για το σύνολο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Για αυτόν τον σκοπό πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουλίου 2010 συνάντηση των Φορέων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Υπουργείο Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, παρουσία του Υφυπουργού κ. Γεωργίου Ντόλιου, της γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας κας Αικατερίνης Διαμαντοπούλου και Υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου, με σκοπό την εξεύρεση άμεσης λύσης του προβλήματος της διαχείρισης των αστικών στερεών αποβλήτων και το κλείσιμο των ΧΑΔΑ.
Στην συνάντηση συμφωνήθηκε από όλα τα μέρη, να κατατεθεί πρόταση των Φορέων της Περιφέρειας και με βάση αυτήν να δρομολογηθούν άμεσα οι διαδικασίες.
Στις 23 Ιουλίου 2010 συνεδρίασε το σύνολο των Φορέων της Περιφέρειας στην Θήβα και κατέληξε σε ομόφωνη θέση για την επίλυση του προβλήματος της διαχείρισης των αστικών στερεών αποβλήτων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Η ομόφωνη απόφαση των Φορέων και το σχετικό ψήφισμα, στάλθηκε προς την Γ.Γ. Περιφέρειας στις 27/07/2010 και κοινοποιήθηκε σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.
Στις 30/07/2010 με νεότερη επιστολή μας προσδιορίσαμε και την συγκεκριμένη ενέργεια που θα πρέπει άμεσα να δρομολογηθεί και αφορά την μελέτη σκοπιμότητας.
Να σημειώσουμε ότι η πρόταση των Φορέων για την οριστική επίλυση του προβλήματος διαχείρισης των αστικών αποβλήτων στην Περιφέρεια μας, αποτελεί μια ρεαλιστική προσέγγιση και στηρίχθηκε στα παρακάτω:
• Την δεδομένη διαθέσιμη χρηματοδότηση.
• Την αξιοποίηση των πόρων και της υπάρχουσας εμπειρίας.
• Την βιωσιμότητα και ορθή διαχείριση των έργων.
• Την οριστική παύση λειτουργίας & την αποκατάσταση των ενεργών ΧΑΔΑ.
• Την κοινωνική αποδοχή.
Τέλος να σημειώσουμε ότι αυτή είναι απολύτως συμβατή με τον υπάρχοντα Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΠΕ.Σ.Δ.Α) της Περιφέρειας μας.
Τις προηγούμενες ημέρες πληροφορηθήκαμε από τον ημερήσιο τύπο, ότι η Περιφέρεια μέσα από το πρόγραμμά της Τεχνικής βοήθειας, προτίθεται να προχωρήσει σε μια σειρά μελετών, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και 3 μελέτες για την διαχείριση των απορριμμάτων, οι οποίες είναι οι εξής:
• Μελέτη για την επιλογή των προσφορότερων τεχνολογικών μεθόδων επεξεργασίας ΑΣΑ και τον καθορισμό του αριθμού και της δυναμικότητας των παραπάνω μονάδων, ποσού 90.000 ευρώ.
• Μελέτη για την διαχείριση της ποιοτικής σύστασης ΑΣΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ποσού 90.000 ευρώ.
• Μελέτη για την επικαιροποιίηση του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων, ποσού 90.000 ευρώ.
Δεν γνωρίζουμε εάν η πρόταση των Φορέων για την μελέτη σκοπιμότητας περιλαμβάνεται στις προαναφερόμενες, όπως και δεν γνωρίζουμε την σκοπιμότητα των λοιπών μελετών για τα απορρίμματα.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την Περιφέρεια και τον κ. Βασίλη Αναλυτή, σύμβουλο για περιβαλλοντικά θέματα της Γ.Γ. σχετικά με την πρόταση των Φορέων, μας απάντησε ότι αυτή εξετάζεται.
Επειδή ο χρόνος τρέχει και επειδή η συναίνεση του συνόλου των Φορέων, που είναι διαχρονικά ζητούμενο στην διαχείριση των απορριμμάτων, αυτήν την χρονική στιγμή είναι δεδομένη, εκτιμούμε ότι θα πρέπει να κινηθούμε γρήγορα προκειμένου για να επιλυθεί ένα δύσκολο πρόβλημα με γνώμονα την καλλίτερη αξιοποίηση των πόρων και την βιωσιμότητα των έργων.
Γνωρίζουμε την ιδιότητα σας ως πρόεδρο της Διυπουργικής Επιτροπής για την Παρακολούθηση εφαρμογής του Εθνικού και Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων αλλά και το προσωπικό σας ενδιαφέρον, θεωρήσαμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε.
Για τυχόν διευκρινίσεις ή πρόσθετες πληροφορίες θα είμαστε στην διάθεση σας.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος Νικόλαος Σβίγγος
Δήμαρχος Θηβαίων

Κρεοπωλεία Αφοι Ματσαγγούρα





Πιλοτικός ο Ν. Βοιωτίας ή πρότυπο η ΝΑΒ;


Κάποιος σε αυτό το ερώτημα ζήτησε την άποψή μου αλλά και ειδικότερα να ‘’αποσυμπυκνώσω’’ διευκρινίζοντας κάποια σημεία των τριών προηγούμενων κειμένων μου που είχε διαβάσει. Εισαγωγικά υπογράμμισα ότι ο νομάρχης μας τελεί υπό μια ιδιότυπη μορφή ‘’μιθριδατισμού’’. Όπως ο Μιθριδάτης συνήθισε βαθμιαία τον οργανισμό του σε ισχυρότερες δόσεις δηλητηρίου μέχρι που απόκτησε ανοσία , έτσι και ο ίδιος ‘’ανοσοποιήθηκε’’ στα φίλια από πλευράς μου βέλη της κριτικής που κάπου-κάπου του εξαπολύω.
Σε κάθε περίπτωση ισχύει αυτό που είπε ο 3ος πρόεδρος των ΗΠΑ και κύριος συντάκτης της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας Τόμας Τζέφερσον ‘’ Όταν ένας άνθρωπος αναλαμβάνει δημόσια ευθύνη πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του δημόσια περιουσία ‘’ . Ένας από όλους είχε διαβάσει σε δελτίο τύπου της νομαρχίας πριν 2 μήνες και κάτι ότι η ΕΕΤΑΑ διάλεξε τη ΝΑ Βοιωτίας σαν ‘’λειτουργικό πιλοτικό πρότυπο’’ για τη μετάβαση στο ‘’Καλλικράτη’’ και ζήτησε την άποψή μου. Εδώ –είπα- μπορεί να υποκρύπτεται μια επιτρεπόμενη υπερβολή (προεκλογική περίοδος γαρ..). Άλλωστε το συγχωρεί η φωνή του ιδρυτή της Γερμανικής Αυτοκρατορίας ‘’σιδηρού ‘’ καγκελάριου Βίσμαρκ : ‘’τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται μετά το κυνήγι, κατά τον πόλεμο και πριν τις εκλογές’’ . Ίσως όμως να είναι και μια εννοιολογική σύγχυση .
Όντως στο δελτίο τύπου προσπάθησε να φανεί ότι επιλέχθηκε ως πιλοτικός νομός γιατί είναι πρότυπο,(δηλαδή υπόδειγμα προς μίμηση) λόγω καλής λειτουργίας και οργάνωσης. Στην πραγματικότητα όμως η Βοιωτία είναι ο κατ εξοχήν αντιπροσωπευτικός ελληνικός νομός γιατί συνδυάζει : αγροτική γη , βιομηχανική δραστηριότητα, ορεινούς όγκους , θάλασσες, τουρισμό(με τη γκλαμουράτη Αράχωβα) , οδικούς άξονες, ΠΑΘΕ, σιδηρόδρομο, αρχαιολογικούς χώρους, και αναπτυξιακές δυσμορφίες του γειτονικού λεκανοπεδίου .
Ετσι μπορεί να θεωρηθεί πιλοτικός , όπου ύστερα από δοκιμαστική , πειραματική (πιλοτική) μελέτη , ‘’μοντελοποίηση’’ ή ‘’σεναριογραφία ’’ μπορούν να συναχθούν χρήσιμα συμπεράσματα που επιδέχονται γενίκευση, μεταφορά και εφαρμογή στο σύνολο. Με αυτό ως γνώμονα πιστεύω ότι έγινε η επιλογή από την ΕΕΤΑΑ αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά. Εξ άλλου από την σύγκριση με άλλες επίσημες νομαρχιακές ιστοσελίδες που αποτυπώνουν την δραστηριότητά τους κάτι τέτοιο μέχρι τώρα δεν προκύπτει και δεν ξέρω αν κάτι βελτιώθηκε μετά την έλευση της ΕΕΤΑΑ. Όλη τη 8ετία απουσίασαν: Κοινωνικές πρωτοβουλίες (κοινωνικό παντοπωλείο - έγραψε εκτενές άρθρο η ΚΥΡ.ΕΛΕΥΘ στις 22.8.2010- , κινητός μαστογράφος, προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος στα σχολεία, κινητή μονάδα μέτρησης αέριας ρύπανσης πχ ΝΑ. Ηρακλείου ,Μαγνησίας, Πειραιά κ,α) . Διεθνείς και ελληνικές ποιοτικές διακρίσεις (πχ. ΝΑ Ηρακλείου Μαγνησίας ,Λάρισας κ.α) . Καινοτόμες δραστηριότητες ( Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών , ISO, χαρτογράφηση αξιοθέατων, ψηφιακός τεχνικογεωλογικός χάρης π.χ στις ΝΑ Χανίων και Αθηνών κ.α) .
Η ’’ φιλόδοξη’’ και ‘’τεχνοκρατούμενη’’ Αναπτυξιακή Εταιρεία Ν. Βοιωτίας (ΒΑΕΠΑΕ αποφλοίωσε την περιβόητη ‘’ανάπτυξη’’ που σχεδιάζει από κοινωνικά χαρακτηριστικά. Σαν σύγχρονη γυρολόγος και μεσάζουσα με το internet υπό μάλης , την μεταποίησε σε μεταπρατική διαδικασία . Βάζοντας τελεία σημειώνω ότι έλλειψε η φαντασία , ο ενθουσιασμός, ο οίστρος , το τσαγανό , ενώ περίσσεψαν ο συντηρητισμός, η πλήξη και η εσωστρέφεια. Με ρώτησαν , ύστερα από την ‘’αμείλικτη’’ αυτή κριτική πώς θα συνυπάρξουμε υπό την ίδια ‘’στέγη’’ ίσως στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Είπα: Το συλλογικό αυτό όργανο που θα πρωτολειτουργήσει από 1.1.2011 αλλοίμονο αν είναι μια ιδεολογική σέχτα άβουλων , άφωνων που θα στοιχίζονται πίσω από τυποποιημένες ιδέες και προκατασκευασμένες απόψεις.
Η διαφωνία και η κριτική στάση στην πολιτική δεν είναι αμάρτημα, εκτός αν μιλάμε για πολιτική θρησκοληψία. Η Δημοκρατία ‘’τρέφεται’’ από τη διαφωνία . Δεν υπάρχει πιο ύποπτο, ανησυχητικό, θλιβερό φαινόμενο από μια κοινωνία ‘’ομοφρονούντων’’. Δεν υπάρχει προφανέστερο πολιτικό ψευδολόγημα από το θέατρο αυτής της ομοφωνίας. Δεν θα είχα λόγο αν λειτουργούσαν θεσμικές διαδικασίες ή αξιόπιστες συλλογικότητες , ο ενδονομαρχιακός διάλογος και αν η αντιπολίτευση ασκούσε σωστά το λειτούργημά της . Ας μη ξεχνάμε ότι ‘’Καμιά κυβέρνηση δεν είναι ασφαλής επί μακρόν , αν δεν υπάρχει σθεναρή αντιπολίτευση’’, αποφαίνεται ο Βενιαμίν Ντισραέλι.
Μπορεί κατά τον Ξενοφώντα ‘’Ο πιο γλυκός απ΄ όλους τους ήχους να είναι ο έπαινος’’ , αλλά όμως και η αυστηρότερη κριτική όταν είναι σωστή, είναι συχνά ο μεγαλύτερός σου σύμμαχος μεταμορφωμένος...

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Δήλωση Γιαννάκη για τα αποτελέσματα 6μηνου της ΔΕΗ


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας & Φυσικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Βοιωτίας, κ. Μιχάλης Γιαννάκης, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 6μήνου της ΔΕΗ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων των Ελληνικών Πετρελαίων και τη δραματική μείωση των καθαρών κερδών, ήρθε σήμερα η σειρά της ΔΕΗ να ανακοινώσει μείωση κερδών, που ξεπερνά κατά πολύ ακόμα και τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις των μεγαλύτερων χρηματοοικονομικών οίκων.

Όταν η διοίκηση της ΔΕΗ ανακοίνωσε για το 2009 κέρδη που προσέγγιζαν το 1 δισ. €, επιφανή κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ μιλούσαν για “συγκυριακό” φαινόμενο και απέδιδαν την αυξημένη κερδοφορία στο ευνοϊκό υδρολογικό έτος.

Σήμερα και ενώ το υδρολογικό έτος είναι το ίδιο καλό, ή ίσως και καλύτερο, η ΔΕΗ χάνει πελάτες και κέρδη, μετατρέποντας τις επιτυχίες περασμένων ετών σε “συγκυριακές”.

Και ενώ η κερδοφορία της ΔΕΗ στηρίζεται στις υδροηλεκτρικές μονάδες, η κυβέρνηση του Μνημονίου έχει αναλάβει, σύμφωνα με το Επικαιροποιημένο Μνημόνιο, είτε την υποχρέωση εκχώρησης της διαχείρισης των υδάτινων αποθεμάτων σε ανεξάρτητο φορέα, είτε να δώσει το ρόλο αυτό στον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Συστήματος.

Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε ότι κοινός παρανομαστής των δηλώσεων των Διοικήσεων ΕΛΠΕ και ΔΕΗ αποτελεί η πεποίθηση ότι η αιτία για τη μειωμένη κερδοφορία των επιχειρήσεων είναι η επιβολή αυξημένων Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης στα καύσιμα.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της, κύριος Αντώνης Σαμαράς, έχουν επανειλημμένα επισημάνει τη λανθασμένη επιλογή της επιβολής αυξημένων φόρων στην ενέργεια. Η κυβέρνηση, ωστόσο, στρουθοκαμηλίζει μπροστά στις προτάσεις μας και οδηγεί μεγάλες, στρατηγικής σημασίας ΔΕΚΟ στην απαξίωση και την παρακμή.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ να εγκαταλείψει τη στάση απραξίας που ακολούθησε τους τελευταίους μήνες και να δώσει όλες τις αναγκαίες οδηγίες στη διοίκηση της επιχείρησης, ώστε άμεσα να ανακτήσει την δυναμική πορεία που της κληροδοτήθηκε από την προηγούμενη Διοίκηση».

«Καθυστέρηση πληρωμής των αγροτών από την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου και από το Πρόγραμμα Μείωσης της Νιτρορύπανσης»


Βρισκόμαστε ήδη στα τέλη του καλοκαιριού, χρονική περίοδο που οι καλλιέργειες απαιτούν πολλά έξοδα μέχρι να ολοκληρωθούν, και οι δικαιούχοι αγρότες δεν έχουν πληρωθεί ακόμη για την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου και για το Πρόγραμμα Μείωσης της Νιτρορύπανσης. Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι παραμένει άγνωστο το χρονικό διάστημα που θα παραμείνουν απλήρωτοι οι αγρότες.
Μπροστά στα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες από το υψηλό κόστος παραγωγής των αγροτικών προϊόντων αλλά και τις πολύ χαμηλές τιμές πώλησης, προστίθεται σήμερα και αυτό της καθυστέρησης πληρωμών, ενώ για τα προηγούμενα χρόνια οι αντίστοιχες πληρωμές είχαν ολοκληρωθεί έγκαιρα.

Η αδικαιολόγητη καθυστέρηση πληρωμών των αγροτών επιβαρύνει την ήδη δυσμενή οικονομική κατάστασή τους και τη δυσβάστακτη καθημερινότητά τους.
Ειδικά για το Πρόγραμμα Μείωσης της Νιτρορύπανσης κρίσιμο ζήτημα αποτελεί ο χρόνος που θα ανακοινωθεί η νέα προκήρυξη ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους αγρότες που πληρούν τις προϋποθέσεις να κάνουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα 5ετία και να δοθεί η δυνατότητα ανανέωσης σε όσους από αυτούς λήγουν οι δεσμεύσεις τους το 2010.
Επειδή η καθυστέρηση πληρωμής των αγροτών και πολύ περισσότερο η αβεβαιότητα για τον χρόνο πληρωμής τους αποτελεί απόδειξη μιας κυβέρνησης που αδιαφορεί για τους αγρότες.
Επειδή οι αδικαιολόγητες κυβερνητικές καθυστερήσεις δημιουργούν ανασφάλεια, αβεβαιότητα και σοβαρά οικονομικά προβλήματα στους αγρότες.
Επειδή η κυβερνητική αναποφασιστικότητα και απραξία απαξιώνει την Ελληνική Γεωργία και οδηγεί την ύπαιθρο σε περαιτέρω συρρίκνωση.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:

-Πότε μπορούν οι αγρότες να αναμένουν τα χρήματά τους από την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου και από το Πρόγραμμα Μείωσης της Νιτρορύπανσης;
-Για ποιους λόγους καθυστερούν οι πληρωμές των αγροτών από την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου και από το Πρόγραμμα Μείωσης της Νιτρορύπανσης;
-Πότε θα ανακοινωθεί η νέα προκήρυξη του Προγράμματος Μείωσης της Νιτρορύπανσης ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους αγρότες που πληρούν τις προϋποθέσεις να κάνουν εγκαίρως τον προγραμματισμό τους;

Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Μια ειδηση με ειδικο ενδιαφέρον για εμας!!


Αιτία ήταν, ότι οι ενώσεις που είχαν καταταχτεί στην λίστα αυτή,και που εμφάνιζαν την ταυτόχρονη “τριπλή δράση” πάνω στην ανθρώπινη υγεία. {( καρκινογένεσης(Κ). Μεταλλαξιογόνες (Μ) .Και Τερατογόνες (Τ) δηλαδή: μπορούν να παρεμβάλλονται στην ανθρώπινη αναπαραγωγική διαδικασία ,δημιουργώντας παρενέργειες που μπορούν να καταλήξουν σε Τερατογένεση )} Με τέτοια τοξικολογικά δεδομένα λοιπόν, για μια χημική ένωση , είναι αδύνατον να υπολογισθεί ένας αποδεκτός “βαθμός κινδύνου” (κατά την λογική του risk Assessment) και επομένως για τις ουσίες Κ.Μ.Τ. Ιδιοτήτων,(Όπως το εξασθενές χρώμιο) εγένετο δεκτό από τότε ότι: “Δεν υπάρχει ασφαλής “δόση” (άρα και ασφαλές όριο συγκέντρωσης στον αέρα,το νερό,το χώμα κ.λ.π.) σε σχέση με τις επιδράσεις τους στην ανθρώπινη υγεία.
Από τότε :Πολλοί έστρεψαν την προσπάθεια τους να αμφισβητήσουν την ακρίβεια των απόψεων μας, παίζοντας με τα ίδια την τοξικολογία και τον τρόπο που παράγει τα δεδομένα της.
Την μια, αμφισβητούσαν την σοβαρότητα των μελετών τοξικότητας, με το να ισχυρίζονται” ότι γίνονται σε πειραματόζωα” και άρα δεν υπάρχουν αναλογίες των παρατηρούμενων επιπτώσεων στους ανθρώπους. Την άλλη, έπαιζαν με τις πιθανότητες, τις κινηματικής των χημικών αντιδράσεων και τους βαθμούς αποδόσεως μιας χημικής αντίδρασης και έλεγαν με σπουδή και βεβαιότητα ότι: Ναι μεν το εξ ασθενές ,άμα το καταπίνουμε κάνει ζημιά αλλά τελικά δεν υπάρχει επίδραση εξασθενούς χρωμίου με το τοξινομένο Νερό που πίνουμε , διότι κατά την κατάποση ,αυτό μετατρέπεται όλο σε τρισθενές, και άρα γίνεται θρεπτικό! Ιχνοστοιχείο!! στο στόμα και το στομάχι μας.
Νομίζω όμως ότι: Η είδηση που μας έρχεται τώρα, μπορεί πια και βάζει “ τελεία και παύλα” στην όλη υπόθεση τις “αμφισβήτησης των επιδράσεων του εξασθενούς χρωμίου στον άνθρωπο,ταυτόχρονα “βάζει κάθε κατεργάρη στον πάγκο” των ευθυνών του,όπως επίσης καθορίζεται πλέον και η παραπέρα τύχη, όλων των χημικών ενώσεων του εξασθενούς χρωμίου , σαν υλικά που μπαίνουν για χρήση στις βιομηχανικές παραγωγές, στον Ευρωπαϊκό χώρο!!.
Η Είδηση λοιπόν μας λέει ότι : Στις αρχές Ιουνίου 2010,Οι επίσημοι εκπρόσωποι, εξειδικευμένοι φορείς, για τα χημικά, όλων των κρατών μελών τις Ευρωπαϊκής Ένωσης , στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Xημικών Yλικών (European chemicals Agency Ε.CH.A , όπου Την Ελλάδα εκπροσωπεί το Γενικό Χημείο Του Κράτους) συμφώνησαν ομόφωνα για την μετάταξη 8 νέων χημικών ουσιών και την ένταξη τους στην λίστα των”Πλέον Επικίνδυνων Χημικών” του κανονισμού REACH. Οι τεσσάρες από τις 8 ουσίες ήταν ενώσεις του εξ ασθενούς χρωμίου. (ήτοι: Χρωμικό Νάτριο, Διχρωμικό Αμμώνιο, Χρωμικό κάλιο , Διχρωμικό κάλιο). Όλες τους, βιομηχανικής χρήσεως πρώτες ύλες, με εκτεταμένη χρήση σε πολλές σπουδαίες βιομηχανικές τεχνολογίες αλλά και συνηθισμένη πηγή ρύπανσης περιβάλλοντος και χώρων εργασίας με εξ ασθενές χρώμιο. Η αίτια που ενέκριναν την μετάταξη των ενώσεων του εξ ασθενούς χρωμίου ήταν ότι : Η εισηγήτρια χώρα (Γαλλία), με την εκτεταμένη ειδική μελέτη της και μετά από εκτενή διαβούλευση με τους εκπροσώπους των βιομηχανιών που χρησιμοποιούν τα υλικά αυτά και τα ευρωπαϊκά συνδικάτα, έφτασε να αναγνωρίζει ότι οι ουσίες αυτές επιφέρουν “την τριπλή επίδραση” στον ανθρώπινο οργανισμό Κ.Μ.Τ. Και πάρα το ότι είναι δύσκολο (είτε αδύνατον) να υποκατασταθούν σε ορισμένες βιομηχανικές εφαρμογές, Έφτασαν να εισηγούνται και αποδέχονται ότι:
Είναι ανάγκη, στο όνομα τις προστασίας τις δημόσιας υγείας να ενταχθούν τα χημικά αυτά στην Λίστα των “Πλέον Επικίνδυνων Χημικών “του REACH ,έστω και αν “το κόστος -όφελος” από αυτήν την απόφαση είναι μεγάλο για τους παραγωγούς που τα χρησιμοποιούν. Οι άλλες ενώσεις που εντάχθηκαν είναι το τριχλωροαιθυλένιο, (εισηγήτρια Γαλλία,), το βορικό οξύ,(εισηγήτρια Γερμανία),το δινάτριο άλας του τετραβορικού οξέως και μια ενυδατωμένη μορφή επταοξειδίου του δινάτριου-τετραβορικου οξέως.(εισηγήτρια Δανία).
Συνέπειες, μιας τέτοιας απόφασης, είναι ότι τα υλικά αυτά μπαίνουν άμεσα, σε ιδιαίτερο καθεστώς έγκρισης αδειοδότησης κυκλοφορίας και ελεγχόμενο καθεστώς χρήσης στις παράγωγες ,λόγω ειδικής επικινδυνότητας. Ανήκουν πλέον στην ειδική κατηγορία ειδικών- επικίνδυνων χημικών υλικών ,που η πώληση τους γίνεται μόνον από κατόχους ειδικής άδειας διάθεσης του προϊόντος , Ενώ η χρήση τους επιβάλει ειδική περιβαλλοντική αδειοδότηση εγκατάστασης όπου αυτά θα χρησιμοποιούνται . Τα χημικά υλικά που εντάσσονται στην λίστα των “Πλέον Επικίνδυνων Χημικών” του REACH , ονοματίζονται και υλικά τις Λίστας “Υποκατέστησε το, τώρα”, Μιας και συνοδεύονται από ολόκληρη σειρά εξειδικευμένων μέτρων προστασίας τις υγείας στην δουλειά ,ειδικές απαιτήσεις και προδιαγραφές καθαρότητας τελικού προϊόντος, που έχει δουλευτεί με τέτοια υλικά. Όπως και ειδικές απαιτήσεις κατασκευών και αξιοπιστίας εργοστασίου, που θα τα δουλέψει και προληπτικά μέτρα ασφάλειας και προστασίας περιβάλλοντος. Τελικά είναι τέτοια τα μέτρα και οι όροι εργασίας με αυτά τα υλικά ,που συμφέρει να σταματήσει η χρήση τους και η παραγωγή να γίνεται με άλλα φιλικότερα υλικά.
Όμως :Νομίζω χρήσιμο θα ήταν να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε την σημασία και την χρησιμότητα ορισμένων εννοιών τις τοξικολογικής σκέψης. Μια από αυτές είναι: Ο “Υπολογισμός του βαθμού κινδύνου” που μπορεί αντιμετωπίσει ένας άνθρωπος, όταν έρθει αντιμέτωπος , με ένα επικίνδυνο ειδικό χημικό υλικό, με έναν συγκεκριμένο τρόπο επίδρασης και δυειίδησης. Είναι μια επιστημονικό- πολιτική πλέον λογική, που λογαριάζει συνήθως τα ρίσκα , του εκτεθειμένου στον κίνδυνο, άλλα χωρίς να δίνει λόγο και τελικά να ρωτά την ατομική γνώμη του δυνητικά παθόντα. Είναι μια προσπάθεια σαν και αυτές που χαρακτηρίζουμε “Λέει ότι φροντίζει για εμάς χωρίς εμάς” . Όμως Ισχυρίζονται όλοι ,ότι είναι μια “αναγκαία “ μεθοδολογία, γιατί στο τέλος τις γραφής “κάτι πρέπει να γίνει” και κάπου πρέπει να καταλήγει το πρακτέο!!!!. Είναι η μέθοδος σκέψης, η οποία προσπαθεί να δει τα δεδομένα τις τοξικολογίας και τα συμφέροντα ,από περισσότερες τις μιας σκοπιάς.( πέραν από αυτήν την απλή,που επιβάλει η τοξικολογική προστασία τις Υγείας). Είναι μια λογική “λάστιχο” , που εύκολα παίρνει “το σχήμα των συμφερόντων” που καλείται να εξυπηρετήσει, σε σχέση με τα διάφορα μπλοκ εξουσιών και οικονομικών συμφερόντων. Πορεύεται παζαρεύοντας, όρια και συγκεντρώσεις ασφαλών δόσεων “ενός τοξικού χημικού υλικού που επιδρά μεμονωμένα”.
Για χρόνια τώρα, παράγει τόμους ολόκληρους ερευνητικής βιβλιογραφίας και πασχίζει να κρατήσει, μια σειρά από χημικές πρώτες ύλες και υλικά, σημαντικής τεχνικής και οικονομικής σημασίας, σε ενεργή χρήση, ανεξάρτητα αν χαρακτηρίζονται από μια συμπεριφορά που τις κατατάσσει στις ειδικές- επικίνδυνες χημικές ύλες. Το πασχίζουν καθώς προσδιορίζουν “τον βαθμό κινδύνου” αφ' ενός μεν, με τα κριτήρια “τις πρόληψης και προφύλαξης” από τις συνέπειες χρήσεως κάθε ενός χημικού υλικού (Επιστημονική Θεώρηση τις ασφαλούς συγκέντρωσης- δόσης του) και αφ' έτερου δε,σε συνδυασμό με τα κριτήρια “κόστους- οφέλους”για την χρήση του χημικού αυτού υλικού.
Καταστάσεις και παζάρια όπου: Η σειρά από τα κοινωνικό- οικονομικά και πολιτικά κριτήρια, μπορούν και να πρυτανεύσουν και τότε ,αυτοί που αποφασίζουν, καταλήγουν στην αναγκαιότητα παράτασης χρήσης, ενός χημικού υλικού ,στις βιομηχανικές παραγωγές και στην αναγκαιότητα τις παρουσίας του στα τελικά προϊόντα. Βέβαια για να εξιλεωθούν και να κρατούν τα προσχήματα, κανονίζουν να βάζουν ταυτόχρονα: Όρους ασφαλούς χρήσεως και καθορίζουν ότι: Πρέπει να τηρούνται συγκεκριμένα μέτρα προφύλαξης ώστε, η ελευθέρωση και η επίδραση αυτού του ενός χημικού υλικού στην υγεία των ανθρώπων, να μην ξεπερνά κάποια όρια συγκεντρώσεων (δόσεων) και έτσι το ρίσκο να κρατιέται σε αριθμητικά όρια θυματοποίησης, που αυτοί κρίνουν ότι μπορεί να είναι αποδεκτό από την κοινωνία .(π,χ Ένας στους 100,είτε 1 στους 1000 κ.λ.π. Συνηθέστατα 1 στο 1.000.000).
Επομένως: Μέσα από έναν συγκερασμό συμφερόντων ,πολιτικής σκοπιμότητας και αναγκαιοτήτων για την προστασία τις δημόσιας υγείας, είναι δυνατόν να καθορίζονται κάποια όρια “σχετικής ασφάλειας χρήσης “ για ένα τοξικό χημικό υλικό και κατά συνέπεια , να επιτρέπεται και το πέρασμα του ,μέχρι μια ορισμένη συγκέντρωση- δόση και στο γενικότερο περιβάλλον (και τα συστατικά του( π,χ αέρας,νερό,χώμα κ.λ.π.)) που διαθέτουμε για διεξαγωγή τις ανθρώπινης ζωής.
Όμως τώρα πλέον τα πράγματα δεν είναι τόσο άπλα. Εκεί που δεν χωρά ο οποιοσδήποτε “λογαριασμός του βαθμού κινδύνου” και δεν σηκώνει παζάρι και την παρεμβολή οποιασδήποτε “ασφαλούς συγκέντρωσης”(δόσης) είναι για τα Κ.Μ.Τ. Χημικά υλικά. (Καρκινογεννετικά, Μεταλλαξιογόνα, Τερατογεννετικά). Η είδηση λοιπόν είναι σαφής,η λίστα αυτή του REACH έχει πλέον εμπλουτισθεί με 38 τέτοια χημικά υλικά. ,και για αυτά δεν υπάρχει όριο παζαρέματος. Επίσης μετά και αυτήν την είδηση , είναι πλέον Γεγονός ότι : Οι χρησιμοποιούμενες χημικές πρώτες ύλες και τα βοηθητικά χημικά παραγωγών, μαζί με την απόλυτη διευκρίνηση των “ τεχνολογικών διαδικασιών “ που θα επιλέγεται να χρησιμοποιηθούν σε μια προτεινόμενη παραγωγική διαδικασία, (π,χ. Σε μια πρόταση επένδυσης) είναι και πρέπει να γίνουν τα καθοριστικά στοιχειά “του βαθμού ενόχλησης” που μπορεί να δώσει η επένδυση . Νομίζουμε και προτείνουμε αυτή να είναι η κύρια και καθοριστική βάση για την αναγνώριση μιας παραγωγής, σαν ειδικής -επικίνδυνης για την ανθρώπινη υγειά και την υγεία περιβάλλοντος. Επομένως και για την κατά νόμο κατάταξη της. Άρα : αυτά πρέπει να είναι το κύριο εργαλείο για την αδειοδότηση χωροθέτησης και επίσης την περιβαλλοντική αδειοδότηση μιας επένδυσης παραγωγικής, με ανανεώσιμες άδειες λειτουργίας.
Όμως επειδή η επιστημονική γνώση δεν σταματά, θα πρέπει από τώρα, να ξέρουμε και να θυμηθούμε ότι στις ίδιες προϋποθέσεις έγκρισης χωροθέτησης και περιβαλλοντικής αδειοδότησης οδηγούν και τα νέα επιστημονικά τοξικολογικά συμπεράσματα που προκύπτουν, τώρα πλέον από την γνώση , όχι τις τοξικολογικής επίδρασης μιας μεμονωμένης χημικής τοξικής ουσίας,αλλά τις ταυτόχρονης επίδρασης ΜΙΓΜΑΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ στο περιβάλλον και στην ανθρώπινη ζωή. Και δυστυχώς η συνολική επίδραση τους δεν είναι πλέον απλή, έστω απλά αθροιστική, αλλά εκθετική π,χ, Τα τοξικά βαρέα μέταλλα δεν εμφανίζονται ποτέ μόνα τους. Εκεί που θα βρείτε εξ ασθενές χρώμιο εκεί θα συναντηθεί να συν -υπάρχει και “εν μίγματι”να επιδρά μόλυβδος, υδράργυρος, είτε Νικέλιο και ψευδάργυρος κ.ο.κ. Δηλαδή “ου γαρ έρχεται μόνον”. Οπότε “βράσε όριζαν!!! Δια τούτο τολμώ και λέω από τώρα “Κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε” ή αλλιώς “κάλιον το προλαμβάνειν παρά το θεραπέυειν “!!!!!! Και η κοινωνία και το κράτος άλλο εργαλείο από “την έγκυρη και σοβαρή “κρατική αδειοδότηση παράγωγων” δεν έχει για να προστατευθεί.

Κοινή ανακοίνωση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ – ΤΕΙ


Η προφανής απάντηση είναι όχι και δυστυχώς για ακόμη μία φορά νέοι άνθρωποι στη χώρα πέφτουν θύματα της ρουσφετολογικής εκπαιδευτικής πολιτικής που ακολουθεί το Υπουργείο Παιδείας. Πρόκειται για ένα άνευ προηγουμένου εμπόριο ελπίδας που κοστίζει ακριβά στις τσέπες των γονέων και οδηγεί σε αδιέξοδα τους νέους φοιτητές μέσα από ξεπερασμένα γνωστικά αντικείμενα.
Η Κυβέρνηση και η κα. Διαμαντοπούλου φάνηκε όμως ακόμη και χτες αμετανόητη και χωρίς καμία αυτοκριτική διάθεση. Η Υπουργός με δηλώσεις της συνεχίζει να θεωρεί πως η αφαίρεση της βάσης του δέκα (10) ήταν επιτυχής απόφαση, απαξιώνοντας και το τελευταίο μέτρο που εξασφάλιζε την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε υποψηφίους με ένα αξιοπρεπές υπόβαθρο γνώσεων.
Από σήμερα σε όλους μας είναι ξεκάθαρο. Η Εθνική Παιδεία είναι σε παρακμή και το μόνο άγχος της Κυβέρνησης είναι να γεμίσουν με κάθε τρόπο οι ξενοίκιαστες γκαρσονιέρες των επαρχιακών πόλεων. Όμως η ελληνική δημόσια εκπαίδευση δεν μπορεί να αντέξει άλλο αυτό το απίστευτο παραμάγαζο που έχει στηθεί, εκμεταλλευόμενο τη δίψα της κοινωνίας για μάθηση.
Η λογική "κάθε πόλη και ΤΕΙ, κάθε Νομός και Πανεπιστήμιο" που έχει εγκαθιδρύσει το ΠΑΣΟΚ από την περίοδο Αρσένη πρέπει να διαγραφεί οριστικά. Σήμερα χρειάζεται η εκ θεμελίων αναδιάρθρωση του εκπαιδευτικού συστήματος με βάση τις τρέχουσες ανάγκες και να ξεκινήσει ο ουσιαστικός επανασχεδιασμός της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που θα δώσει ώθηση σε νέα, σύγχρονα επαγγέλματα με προοπτική.
Ως νέοι Έλληνες δεν οραματιζόμαστε μια θέση σε ένα Πανεπιστήμιο επειδή το Κράτος μας τη χρώσταγε. Ονειρευόμαστε μια δημόσια ανώτατη εκπαίδευση που θα προσφέρει στην Κοινωνία και θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής. Δε ζητάμε χάρες και δεν παραμυθιαζόμαστε από ποσοστά επιτυχίας αλλά αντικρίζουμε την αλήθεια χωρίς παρωπίδες και συμπλέγματα, προτείνοντας λύσεις. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα αποτελέσει για ακόμη μια φορά την δύναμη δημιουργίας στα ελληνικά Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, προτείνοντας το προσεχές διάστημα μια ολοκληρωμένη πρόταση για την αναμόρφωση της ανώτατης εκπαίδευσης. Η Παιδεία χρειάζεται τομές και ως νέοι φοιτητές θα τολμήσουμε να συγκρουστούμε με τα στερεότυπα.

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Η ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ παρέα με την ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ την ερχόμενη Δευτέρα στις 30 Αυγούστου στη ΘΗΒΑ


Στην παρέα και η Λίνα Νικολακοπούλου, που με τις ιδέες της δημιουργεί μια ευχάριστα απρόβλεπτη μουσική διαδρομή.
Σταθερή στην αγάπη της να ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και να επικοινωνεί ζωντανά με το κοινό σε ανοιχτούς χώρους , η Χάρις Αλεξίου, συναντά και αυτό το καλοκαίρι το κοινό της, για να διηγηθεί μουσικά τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία από το πλούσιο και πολύχρωμο ρεπερτόριο της- και όχι μόνο.
Ρυθμοί, μελωδίες και ήχοι που έχουν ρίζες στην παράδοση και στο λαϊκό τραγούδι μας, φτάνουν μέχρι την ευρωπαϊκή καρδιά της ελληνικής σύγχρονής μουσικής, Η Χάρις Αλεξίου είναι η φωνή των μεγάλων συνθετών, η φωνή του λαϊκού μας τραγουδιού και της παράδοσης , είναι όμως και η φωνή που τόλμησε να πειραματιστεί, που τόλμησε νέους ήχους, που ξάφνιασε το κοινό της και που έφτιαξε άρρηκτους δεσμούς μαζί του.

Εκτός από το προσωπικό της ρεπερτόριο θα συναντηθεί στην σκηνή με την πολύπλευρη καλλιτεχνική προσωπικότητα της Μάρθας Φριντζήλα που σαν ερμηνεύτρια, στιχουργός, σκηνοθέτης και ηθοποιός έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει και να αποσπάσει τα θετικότερα σχόλια σε όλες τις μορφές τέχνης με τις οποίες έχει καταπιαστεί. Η Μάρθα Φριντζήλα έχει παρουσιάσει μια σπάνια πολυδιάστατη καλλιτεχνική ταυτότητα. Η θεατρική της παιδεία αλλά και η εμπειρία της από αυτό τον χώρο είναι και με το παραπάνω ορατές μέσα στην δωρικότητα της ερμηνείας της αλλά στην παρουσία της σκηνή.
Η καλοκαιρινή τους περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα συνεχίζετε δυναμικά με χιλιάδες θεατές σε κατάμεστα θέατρα και στάδια!

Επιμέλεια προγράμματος: Λίνα Νικολακοπούλου
Ενορχηστρώσεις: Κώστας Παπαδούκας
Παίζουν οι μουσικοί :
Κώστας Παπαδούκας: Ενορχηστρώσεις, πιάνο, keyboards
Ηρακλής Βαβάτσικας: Ακορντεόν, Βandoneon
Θάνος Γκιουλετζής: Βιολί
Χρήστος Γκοτσίνας: Τύμπανα
Νίκος Κατσίκης: Μπουζούκι, Κιθάρα, Νυκτά
Νίκος Πολίτης: Μπάσο ηλεκτρικό και ακουστικό
Παναγιώτης Τσεβάς: Ακορντεόν
Γιώργος Χατζόπουλος: Κιθάρες
Ήχος: Παύλος Σαπουντζής Αντώνης Παραμύθης
Φώτα, Σχεδιασμός: Alain Lonchampt Αλέξης Προδρόμου
Stage manager: Τάσος Πετράτος
Τεχνική υποστήριξη ALPHA SOUND

Περί του Δημόσιου διάλογου


Πολλοί αναζητούν την αιτία της κακοδαιμονίας της καθημερινότητάς μας, τόσο σε κεντρικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο. Δεν υπάρχει μόνο μια αιτία. Υπάρχουν πολλές αιτίες. Εχουμε εδώ την ευκαιρία να αναλύσουμε μια από αυτές. Αποτελεσματικές και μακρόπνοες λύσεις σε προβλήματα, προϋποθέτουν ευρείες συναινέσεις. Οι ευρείες συναινέσεις, προϋποθέτουν ενημέρωση και καλόπιστη συζήτηση. Η συζήτηση αυτή δεν αποκλείει βέβαια τις πολιτικές διαφωνίες. Αποκλείει όμως την προσπάθεια ευτελισμού του δημόσιου διαλόγου. Για αυτό ακριβώς το λόγο, αρνούμαι να συμμετάσχω σε μια τέτοιου είδους αντιπαράθεση.

Οι δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου δίνουν ένα ευρύτατο φάσμα θεμάτων για συζήτηση. Αναφέρω μερικά μόνο από αυτά: το χωροταξικό του νέου Δήμου. Οι δυνατότητες παρέμβασης στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας (κάμπος Θήβας - Βαγίων), στο δευτερογενή (βιομηχανική ζώνη Θίσβης), στον τριτογενή (ανάδειξη των αρχαιοτήτων Θήβας- Πλαταιών - Λεύκτρων, τουριστική ανάπτυξη του Κορινθιακού κόλπου).

Η συμμετοχή του Δήμου στο ΕΣΠΑ, και ο βαθμός ολοκλήρωσης των προτάσεων προς υλοποίηση. Η συμμετοχή του Δήμου στα προγράμματα αστικής ανάπλασης.

Η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου, ώστε να μπορεί να συμμετάσχει στο ΕΣΠΑ, να μπορεί να υποστηρίξει τις αρμοδιότητες του νέου Δήμου.
Η αναδιοργάνωση των δομών κοινωνικής πολιτικής, όπως επιβάλλονται από το σχέδιο «Καλλικράτης».
Η πορεία των οικονομικών του Δήμου, με δεδομένη την περικοπή του 30% των τακτικών επιχορηγήσεων από την κεντρική διοίκηση, και οι ανάγκες ανεύρεσης ιδίων πόρων από το Δήμο.
Σε μια τέτοια συζήτηση είμαι πρόθυμος να συμμετάσχω. Είμαι πρόθυμος να ακούσω προτάσεις, να ακούσω κριτικές, είμαι πρόθυμος να εξηγήσω, είμαι πρόθυμος να συζητήσω για λάθη, αστοχίες, καθυστερήσεις, αλλά και να υπερασπιστώ ένα πολύ μεγάλο έργο ουσιαστικών υποδομών, υλικών και οργανωτικών, που αναβάθμισαν σημαντικά το Δήμο μας, τη λειτουργία και τις υπηρεσίες του, και του δίνουν καλύτερες προοπτικές.

Συνηθίζεται, στην προεκλογική περίοδο, να οξύνονται οι τόνοι. Συνηθίζεται, οι υποψήφιοι να απευθύνονται στο συναίσθημα του ψηφοφόρου. Εχω την άποψη, ότι η προεκλογική περίοδος είναι η ΜΟΝΗ περίοδος, που τον κύριο ρόλο πρέπει να έχει η λογική, όχι το συναίσθημα. Γιατί είναι η περίοδος που θα καθορίσει τα επόμενα 4-5 τουλάχιστον χρόνια της ζωής μας. Και οι επιλογές του καθενός, θα είναι καλύτερες, αν βασίζονται στην λογική επεξεργασία των πεπραγμένων, αλλά και των προτάσεων.

Για όσους επιμένουν στη μίζερη σκανδαλολογία, καλή συνέχεια...

«Η Κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορη»


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας & Φυσικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Βοιωτίας, κ. Μιχάλης Γιαννάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η κυβέρνηση του Μνημονίου, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, φέρεται να έχει προβεί σε μυστικές συμφωνίες με την τρόικα για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας. Στο «μυστικό» σημείωμα που συνέταξαν οι ελεγκτές της Ε.Ε., της ΕΚΤ και του ΔΝΤ για την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας -που φέρεται να έχει στην διάθεσή του ο ίδιος ο Πρωθυπουργός- καταγράφονται τα σημεία συμφωνίας με την ελληνική κυβέρνηση και κωδικοποιούνται τα βήματα υλοποίησής τους, όπου μεταξύ άλλων και παρά τις διαψεύσεις κυβερνητικών στελεχών, περιλαμβάνεται και η πώληση λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων.
Στον βαθμό που η κυβέρνηση του Μνημονίου δεν διαψεύδει τις «μυστικές» συμφωνίες με την τρόικα αποδεικνύει ότι δεν διαθέτει ουσιαστικά κανένα αυτοτελές σχέδιο για την αγορά ενέργειας αλλά αντίθετα προτίθεται να εμφανίσει τις απαιτήσεις της τρόικας ως σχέδιο για την απελευθέρωση της αγοράς.
Ενώ έχουμε ήδη ζητήσει από την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής να καταθέσει στη Βουλή όλη την αλληλογραφία της Ελληνικής Κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή που αφορά στην απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, καθώς επίσης επίσημη ενημέρωση των κομμάτων για το μοντέλο απελευθέρωσης που προτίθεται να ακολουθήσει η ελληνική κυβέρνηση, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, υπό καθεστώς θερινής ραστώνης, συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορη.
Την προειδοποιούμε ωστόσο ότι ο ελληνικός λαός δεν θα ανεχτεί τετελεσμένα και μυστικές συμφωνίες στην πλάτη του».

ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας & Φυσικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Βοιωτίας, κ. Μιχάλης Γιαννάκης, σχετικά με τα φορολογικά έσοδα από καύσιμα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στην συζήτηση του Προϋπολογισμού για το 2010, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κύριος Αντώνης Σαμαράς είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην επιβολή φόρων στην ενέργεια γιατί είναι άδικη και ατελέσφορη, που οδηγεί σε βαθύτερη ύφεση.
Σήμερα, τα κυβερνητικά στελέχη δρέπουν τους καρπούς της αδιέξοδης πολιτικής τους. Ακόμα και μετά την επιβολή αυξημένων Ειδικών Φόρων στα καύσιμα και την αύξηση του ΦΠΑ, αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν όχι μόνο το μέγεθος της ύφεσης που προκάλεσαν αλλά και τα μειωμένα έσοδα που είναι πολύ χαμηλότερα από τις αρχικές τους προβλέψεις.
Κάποιοι δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους και ακόμα και σήμερα διαρρέουν την μετάταξη της ηλεκτρικής ενέργειας στον υψηλότερο συντελεστή ΦΠΑ.
Ζητάμε επιτακτικά την αλλαγή της κυβερνητικής πολιτικής και την υιοθέτηση των προτάσεων του Αντώνη Σαμαρά για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και την ταχύτερη έξοδο από την κρίση.»

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Αποτελέσματα Θήβας #2

Επώνυμο Όνομα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας
ΑΓΑΤΣΑ ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ 154 ΕΚΠ/ΣΗΣ & ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΑΙΒΑΛΙΩΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛ 641 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ TEI ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΑΚΡΙΒΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑ 295 IATPIKHΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΑΛΛΚΑ ΚΛΑΟΥΣ ΙΛΙΡΙΑΝ ΦΙΚΙΡΕΤΕ 351 ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΗΜ.
ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙ 135 ΓEPMΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣAΣ KAI ΦIΛOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΑΝΔΡΩΝΗ ΕΥΜΟΡΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΚΑΤΑΡΖΙΝ 598 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧ. & ΟΡΓΑΝ. ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΗΜ.
ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ 727 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ TEI ΣΕΡΡΩΝ ΗΜ.
ΑΡΑΠΙΤΣΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΑ 239 XHMIKΩN MHXANIKΩN ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΑΡΙΑΝΟΓΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΛΑΝΤΙΣΛ 386 ΞENΩN ΓΛΩΣΣ. METAΦP & ΔIEPM.ΙΟΝΙΟ-ΕΙΔ. ΙΣΠΑΝ.ΓΛΩΣΣ.ΚΑΙ ΠΟΛΙΤ.(ΚΕΡΚΥΡΑ) ΗΜ.
ΒΑΘΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΡΟΦΟΡΑ 545 ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΒΙΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 517 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤ 651 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΒΟΥΖΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙ 113 ΦIΛOΛOΓIAΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 177 ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) ΗΜ.
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΑ 532 ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΧΑΝΙΑ) ΗΜ.
ΓΚΙΤΣΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΒΛΑΝΤΙΜΗΡ ΙΡΕΝΑ 524 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ (ΠΥΡΓΟΣ) ΗΜ.
ΔΑΓΔΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΡΙΑ 213 MHXANΟΛΟΓΩN & ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ MHXΑΝΙKΩN ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΔΕΛΗ ΟΛΓΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ 181 ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΗΜ.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 311 OIKONOMIKΩN EΠIΣTHMΩN ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΔΡΟΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΕΥΓΕΝΙΑ 736 ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ) ΗΜ.
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΡΓΥΡΩ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 733 ΕΦΑΡΜ. ΠΛΗΡΟΦΟΡ. ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝ. TEI ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ(ΛΕΥΚΑΔΑ) ΗΜ.
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΗΡΑΚΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 109 ΦIΛOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΖΑΧΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 536 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΜ.
ΖΕΡΒΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙ 545 ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΒΙΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΖΕΡΚΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ 221 HΛEKΤΡΟΛOΓΩN MHXΑΝΙKΩN & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΑΡΑΣΚΕΥ 230 MΗΧΑΝΙKΩN ΠAPAΓΩΓHΣ & ΔIOIKHΣHΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (ΧΑΝΙΑ) ΗΜ.
ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ 569 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜ.
ΖΥΓΟΥΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ 569 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜ.
ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΕΙΡΗΝΗ 753 ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ TEI ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΗΜ.
ΚΑΛΙΑΛΗ ΑΙΜΙΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΞΑΝΘΗ 746 ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ) ΗΜ.
ΚΑΛΦΟΥΤΖΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΕΥΑΝΘΙΑ 352 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΚΑΜΟΥΤΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΣΑΡΡΑ 461 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜ.
ΚΑΝΑΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙ 131 ΓAΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣAΣ KAI ΦIΛOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΚΑΠΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ 569 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜ.
ΚΑΣΑΠΗ ΒΑΓΙΑ ΑΡΕΤΗ ΜΥ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΑ 654 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΗΜ.
ΚΑΣΑΠΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΑ 602 ΕΦΑΡΜ. ΞΕΝ. ΓΛΩΣ. ΣΤΗ ΔΙΟΙΚ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) ΗΜ.
ΚΑΤΣΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥ 271 ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΠΕΡΙΒ/ΝΤΟΣ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΗΜ.
ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙ 565 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΙΝΑ 545 ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΒΙΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΚΟΒΑΝΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΝΗ 311 OIKONOMIKΩN EΠIΣTHMΩN ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΚΟΛΛΙΑΣ ΛΟΥΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ 723 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΚΟΛΛΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤ 724 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜ.
ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΑΜΠΡΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 131 ΓAΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣAΣ KAI ΦIΛOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΚΟΝΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΙΣ ΑΙΣ 475 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΣΕΡΡΩΝ ΗΜ.
ΚΟΥΜΠΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΕΛΕΝΗ 537 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΗΜ.
ΚΟΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΣΗΜΙΝΑ 546 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ TEI ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ)ΗΜ.
ΚΥΜΠΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤ 221 HΛEKΤΡΟΛOΓΩN MHXΑΝΙKΩN & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΑΝΔΡΟΜΑΧ 251 MAΘHMATIKΩN ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΚΩΝΣΤΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ ΡΟΖΑΛΙΑ 591 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΛΕΜΠΕΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 726 ΕΜΠΟΡ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΤ. ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΓΡΟΤ. ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔ.(ΦΛΩΡΙΝΑ) ΗΜ.
ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ ΟΡΣΑΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΑ 510 ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ TEI ΣΕΡΡΩΝ ΗΜ.
ΛΟΥΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙ 740 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΘΗΒΑ) ΗΜ.
ΜΑΛΙΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥ 590 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΛΗΞΟΥΡΙ) ΗΜ.
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΣΛΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑ 105 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΜΑΡΙΝΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΝΑ 189 ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΗΜ.
ΜΑΤΣΑΓΓΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑ 271 ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΠΕΡΙΒ/ΝΤΟΣ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΗΜ.
ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΛΕΝΗ 748 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΟΛ. ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) ΗΜ.
ΜΕΛΙΣΣΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ 592 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΕΛΛΑ 697 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΗΧΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ TEI ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΛΗΞΟΥΡΙ) ΗΜ.
ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 121 NOMIKHΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΗΜ.
ΜΠΑΡΩΝΑ ΕΛΕΝΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 455 ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ TEI ΣΕΡΡΩΝ ΗΜ.
ΜΠΙΡΗ ΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 565 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ 299 IATPIKHΣ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΞΑΝΘΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΡΙΑ 116 IΣTOPIAΣ ΚΑΙ APXAIOΛOΓIAΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΗΜ.
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 143 ΠAIΔAΓΩΓIKO ΔHMOTIKHΣ EKΠ/ΣHΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΗΜ.
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΛΕΝΗ 698 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) ΗΜ.
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 246 ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΜΠ ΗΜ.
ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΑΡΕΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑ 597 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΗΜ.
ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΡΙΑ 571 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΠΕΤΕΙΝΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 304 IATPIKHΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΠΕΤΡΑΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ 351 ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΗΜ.
ΠΗΛΙΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤ 453 ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΠΗΣΤΡΗΤΣΕΝΚΟ ΟΛΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΕΝΗ 590 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΛΗΞΟΥΡΙ) ΗΜ.
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥ 725 ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕΤΡΟΣ ΑΡΕΤΗ 175 ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΡΕΝΤΟΥΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΜΑΡΙΑ 589 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΡΟΥΠΑΚΑ ΚΥΡΙΑΖΗ ΜΑΡΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΙΑ 602 ΕΦΑΡΜ. ΞΕΝ. ΓΛΩΣ. ΣΤΗ ΔΙΟΙΚ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) ΗΜ.
ΡΟΥΣΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙ 651 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΣΚΛΙΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 280 ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΣΚΟΥΡΤΑΝΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΦΙΑ 467 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΣΠΑΧΙΟΥ ΕΡΙΟΝ ΓΚΟΥΡΛΙ ΧΑΣΙΕ 515 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΜ.
ΣΥΚΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤ 237 XHMIKΩN MHXANIKΩN ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΤΟΝΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΚΕΡΓΚΙ ΒΑΣΙΛΙΚΑ 121 NOMIKHΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΗΜ.
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΛΓΑ 529 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ(ΣΠΑΡΤΗ) ΗΜ.
ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥ 145 IΣTOPIAΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΗΜ.
ΦΡΑΤΖΙΣΚΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ 723 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΧΑΛΑΤΣΗ ΟΛΓΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΛΕΟΝΙΚΗ 102 ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΛΕΥΘ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΜΑΡΙΑ 273 ΓEΩΠONIAΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.

Αποτελέσματα Θήβας

Επώνυμο Όνομα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΚΙΜΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙ 239 XHMIKΩN MHXANIKΩN ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΚΑΤΣΗ ΑΝΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΟΥΡΑΝΙΑ 597 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΗΜ.
ΚΟΚΟΝΤΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 567 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΣΚΟΥΡΤΑΝΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑ 744 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ (ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ) ΗΜ.
ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗ ΒΕΝΕΤΙΑ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔ ΑΙΚΑΤΕΡΙ 523 ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ TEI ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΟΦΙΑ 348 ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΗΜ.
ΚΑΤΣΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΡΙΑ 342 ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ & ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΗΜ.
ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑ 506 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ TEI ΛΑΜΙΑΣ ΗΜ.
ΚΑΦΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 741 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ) ΗΜ.
ΚΟΚΟΝΤΙΝΗ ΜΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛΕΝΗ 118 ΦIΛ/ΦIAΣ- ΠAIΔ/KHΣ & ΨYXΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΚΟΛΥΜΠΙΡΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙ 592 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΚΟΜΙΝΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΦΩΤΕΙΝΗ 284 ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΛΑΡΙΣΑ) ΗΜ.
ΚΟΠΕΛΑ ΧΑΡΙΛΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ 692 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΗΜ.
ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ 312 OIKONOMIKΗΣ EΠIΣTHMΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΚΟΤΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΥΚΙΑ 299 IATPIKHΣ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΚΟΥΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΦΩΤΕΙΝΗ 602 ΕΦΑΡΜ. ΞΕΝ. ΓΛΩΣ. ΣΤΗ ΔΙΟΙΚ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) ΗΜ.
ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙ 385 ΞENΩN ΓΛΩΣΣ. METAΦP. & ΔIEPM.ΙΟΝΙΟ-ΕΙΔ. ΜΕΤΑΦΡ.ή ΔΙΕΡΜ. (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΗΜ.
ΚΟΥΜΠΕ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΜΑΡ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑ 115 ΦIΛOΛOΓIAΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΗΜ.
ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΛΟΥΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ 544 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΗΜ.
ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙ 508 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ TEI ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) ΗΜ.
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠ 153 EΠIKOINΩNΙΑΣ MEΣΩN ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΗΜ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 115 ΦIΛOΛOΓIAΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΗΜ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΛΑΙΑ 385 ΞENΩN ΓΛΩΣΣ. METAΦP. & ΔIEPM.ΙΟΝΙΟ-ΕΙΔ. ΜΕΤΑΦΡ.ή ΔΙΕΡΜ. (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΗΜ.
ΛΑΓΙΟΚΑΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΕΛΕΝΗ 453 ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΜΑΡΙΑ ΑΓΑΠΗ ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙ 270 XHMEIAΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΛΟΥΚΑΣ ΑΝΝΑ 150 ΔIEΘNΩΝ KAI EYPΩΠΑΪΚΩΝ OIKON. ΣΠOYΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΛΟΥΚΑ ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΑ 170 ΨYXOΛOΓIAΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΗΜ.
ΛΥΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΘΟΥΛΑ 740 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΘΗΒΑ) ΗΜ.
ΜΑΜΑΛΗ ΕΥΘΥΜΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΑ 110 IΣTOPIAΣ KAI APXAIOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΜΗΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ 101 ΘEOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΜΙΧΑΛΑ ΣΟΦΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΓΩΝΑ 643 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΑΓ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙ 750 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜ.
ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΙΑ 122 ΦIΛ/ΦIAΣ ΠAIΔ/ΓIKHΣ & ΨYXOΛOΓIAΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΜΠΕΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 443 ΠΟΛ. ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΜΠΟΥΤΣΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΛΥΞΕΝΗ 651 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΝΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΑΘΗΝΑ 471 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜ.
ΝΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΙΡΗΝΗ 590 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΛΗΞΟΥΡΙ) ΗΜ.
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΙΑ 271 ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΠΕΡΙΒ/ΝΤΟΣ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΗΜ.
ΝΤΑΝΤΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΑ 216 EΠIΣTHMHΣ YΠOΛOΓIΣTΩN ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΞΗΡΟΤΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΙΛΙΑ 118 ΦIΛ/ΦIAΣ- ΠAIΔ/KHΣ & ΨYXΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΠΑΝΑΝΑΚΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑ 118 ΦIΛ/ΦIAΣ- ΠAIΔ/KHΣ & ΨYXΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 156 ΠAIΔAΓΩΓIKO NHΠIAΓΩΓΩN ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝ 545 ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΒΙΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙ 743 ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (ΠΥΡΓΟΣ) ΗΜ.
ΠΕΠΠΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕ 734 ΕΦΑΡΜ. ΠΛΗΡΟΦΟΡ. ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ TEI ΔΥΤ.ΜΑΚ.(ΓΡΕΒΕΝΑ) ΗΜ.
ΠΕΤΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΑΝΘΙΑ 467 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ 578 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ ( ΠΡΕΒΕΖΑ) ΗΜ.
ΣΚΟΥΡΤΑΝΙΩΤΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝΑ 251 MAΘHMATIKΩN ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΣΟΥΒΑΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΜΑΡΙΑ 508 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ TEI ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) ΗΜ.
ΣΟΥΡΤΖΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ 109 ΦIΛOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΣΠΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙ 721 ΓΕΩΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΣΠΙΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙ 545 ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΒΙΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΣΤΑΜΕΛΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙ 371 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΣΤΡΩΜΑΤΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡΙΤΟΥΛ 506 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ TEI ΛΑΜΙΑΣ ΗΜ.
ΣΥΚΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΙΡΗΝΗ 353 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ) ΗΜ.
ΣΩΤΗΡΧΟΥ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΕΝΗ 628 ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΣΗΤΕΙΑ) ΗΜ.
ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙ 453 ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΤΟΥΤΟΥΖΑ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΙΩΑΝΝΑ 115 ΦIΛOΛOΓIAΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΗΜ.
ΤΣΑΒΑΛΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑ 177 ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) ΗΜ.
ΤΣΙΛΙΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΙΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛ 120 ΦIΛ/ΦIAΣ-ΠAIΔ/KHΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡ 514 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ 493 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜ.
ΦΟΡΤΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙ 540 ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ (ΑΡΤΑ) ΗΜ.
ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 536 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΜ.
ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΣΗΜΙΝΑ 320 ΔIOIKHΣHΣ EΠIXEIPHΣEΩN ΑΙΓΑΙΟΥ (ΧΙΟΣ) ΗΜ.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΟΦΙΑ 179 ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΗΜ.
ΑΡΓΥΡΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΑΝΤΙ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΑΡΙΝΑ 544 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΗΜ.
ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕΡΣΕΦΩΝ 498 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ ΗΜ.
ΑΣΩΝΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛ 649 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΒΑΛΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΛΕΝΗ 110 IΣTOPIAΣ KAI APXAIOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ 323 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΕΛΕΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 304 IATPIKHΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΒΩΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙ 243 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛ ΠΑΡΑΣΚΕΥ 740 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΘΗΒΑ) ΗΜ.
ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ 499 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΗΜ.
ΙΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΘΕΩΝΗ 569 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜ.
ΚΑΛΠΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙ 544 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΗΜ.
ΚΑΡΑΚΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 166 ΠAIΔΑΓΩΓΙKO ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) ΗΜ.
ΚΑΣΤΙΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΟΦΙΑ 116 IΣTOPIAΣ ΚΑΙ APXAIOΛOΓIAΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΗΜ.
ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 109 ΦIΛOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΚΡΥΩΝΗ ΖΩΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝ ΘΕΩΝΗ 141 ΠAIΔAΓΩΓIKO ΔHMOTIKHΣ EKΠ/ΣHΣ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΔΟΚΙΑ 473 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 726 ΕΜΠΟΡ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΤ. ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΓΡΟΤ. ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔ.(ΦΛΩΡΙΝΑ) ΗΜ.
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΥΚΙΑ 531 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΜΑΛΙΑΚΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥ 108 IΣTOPIAΣ & EΘNOΛOΓIAΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΗΜ.
ΜΠΑΛΟΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΟΦΙΑ 319 OIKONOMIKΩN EΠIΣTHMΩN ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΞΥΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 186 ΓΛΩΣΣΑΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΗΜ.
ΠΕΡΓΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧ 215 MHΧΑΝΙKΩN H/Y KAI ΠΛHPΟΦΟPIKHΣ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΡΟΥΠΑΚΑ ΑΣΗΜΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΑ 625 ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΣΔΟΝΑ ΕΙΡΗΝΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΡΥΣΑΝΘΗ 122 ΦIΛ/ΦIAΣ ΠAIΔ/ΓIKHΣ & ΨYXOΛOΓIAΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΣΔΩΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΑΝΝΑ 524 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ (ΠΥΡΓΟΣ) ΗΜ.
ΣΚΟΥΜΑ ΕΥΘΑΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 117 NOMIKHΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΣΚΟΥΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΜΑΡΙΑ 516 ΟΧΗΜΑΤΩΝ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΤΑΡΩΝΗ ΑΣΗΜΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡ 313 OPΓANΩΣHΣ KAI ΔIOIKΗΣΗΣ EΠIXEIPΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΤΖΟΥΜΑΝΕΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ 101 ΘEOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ 617 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 529 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ(ΣΠΑΡΤΗ) ΗΜ.
ΦΡΟΥΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙ 404 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦYΣΙΚΗΣ AΓΩΓHΣ & AΘΛHTΙΣΜΟΥ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΗΜ.
ΧΑΤΖΗΧΡΟΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔ ΕΥΓΕΝΙΑ 369 ΠΛHPOΦOPIKHΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΛΑΜΙΑ) ΗΜ.
ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΜΑΡΙΑ 113 ΦIΛOΛOΓIAΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΚΙΤΣΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑ 223 HΛEKΤΡΟΛΟΓΩN MHXΑΝΙKΩN & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΞΑΝΘΗ) ΗΜ.
ΣΑΛΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 741 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ KAI& ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ) ΗΜ.

Εσπερινό Λύκειο Θήβας

Επώνυμο Όνομα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας
ΚΑΡΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥ 219 HΛΕΚΤΡΟΛOΓΩN MHXΑΝΙKΩN & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΣ.
ΛΙΤΒΙΝΟΒΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΤΡΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 117 NOMIKHΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΣ.

Αποτελέσματα ΕΠΑΛ Θηβας

Επώνυμο Όνομα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας
ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΙΑ 571 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΑΣΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 565 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΒΑΣΙΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΙ 697 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΗΧΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ TEI ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΛΗΞΟΥΡΙ) ΗΜ.
ΒΟΥΛΑΙ ΕΡΓΙΣ ΦΑΝΤΙΛ ΑΦΕΡΝΤΙΤ 508 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ TEI ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ(ΛΕΥΚΑΔΑ) ΗΜ.
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ 721 ΓΕΩΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΓΙΟΞΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΑΙΚΑΤΕΡΙ 498 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ ΗΜ.
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ 569 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜ.
ΔΗΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΕΛΕΝΗ 864 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Σ.Μ.Υ.Ν ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ.
ΖΩΖΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΝΑ 645 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ 598 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧ. & ΟΡΓΑΝ. ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΗΜ.
ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙ 491 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΚΑΠΟΥΛΑΣ ΘΩΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤ 736 ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ) ΗΜ.
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΑΡΙΑ 598 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧ. & ΟΡΓΑΝ. ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΗΜ.
ΚΑΡΙΑΚΛΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤ 525 ΕΦΑΡΜ. ΠΛΗΡΟΦΟΡ. ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ TEI ΠΑΤΡΑΣ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ) ΗΜ.
ΛΕΚΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΝΝΑ 737 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΗΜ.
ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΦΡΟΣΥΝ 498 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ ΗΜ.
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ 698 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) ΗΜ.
ΜΠΙΛΟΥΣΙ ΚΛΑΟΥΝΤΙΟ ΑΡΤΟΥΡ ΑΡΝΤΙΑΝΑ 584 ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔ/ΣΗΣ TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΜ.
ΜΠΙΝΙΑΚΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ 697 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΗΧΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ TEI ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΛΗΞΟΥΡΙ) ΗΜ.
ΠΟΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙ 723 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΕΛΑ 544 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΗΜ.
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΜΑΙΛΙΝΤΑ 651 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΑΓΛΑΙΑ 528 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΟΥ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ (ΔΡΑΜΑ) ΗΜ.
ΤΕΡΟΛΛΙ ΓΙΟΥΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟ ΜΠΟΥΡΜΠΟ 652 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ ΗΜ.
ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΗΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΕΛΕΝΗ 541 ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΤΟΠΟΥΖΙ ΝΤΕΣΤΑΝ ΦΑΝΤΙΛ ΦΙΝΤΑΡΙΓ 586 ΔΙΑΧΕΙΡIΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜ.
ΧΑΤΖΗΧΡΟΝΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΥΡΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΘΟΥΛΑ 571 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΧΑΤΖΗΧΡΟΝΟΓΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΘΟΥΛΑ 571 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.ΧΡΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΛΕΝΗ 592 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.

Αποτελέσματα Ακραιφνίου-Ασωπίας

ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ
Επώνυμο Όνομα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑ 592 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ 272 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΡΙΖΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΖΗΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ 513 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜ.
ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ 122 ΦIΛ/ΦIAΣ ΠAIΔ/ΓIKHΣ & ΨYXOΛOΓIAΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.

ΑΣΩΠΙΑ
Επώνυμο Όνομα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας
ΒΕΡΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙ 512 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΒΟΓΓΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ 512 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΔΟΥΓΕΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ 536 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΜ.
ΔΟΥΓΕΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 533 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ. ΚΑΤΣΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ 503 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ TEI ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜ.
ΚΟΛΙΟΓΕΩΡΓΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΛΕΤΙΑ 124 ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΗΜ.
ΚΟΤΣΙΦΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΙΑ 353 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ) ΗΜ.
ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙ 652 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ ΗΜ.
ΜΑΝΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΟΛΓΑ 354 ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΗΜ.
ΜΑΡΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ 871 ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΥΠΟΠΥΡΑΓΩΝ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ.
ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΜΑΡΙΚΑ 178 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) ΗΜ.
ΠΑΝΟΥΣΗ ΒΟΓΓΕΛΗ ΕΙΡΗΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ 178 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) ΗΜ.
ΠΑΠΠΑ ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 565 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ 467 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΣΦΥΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑ 872 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ) ΕΙΔ.ΚΑΤ ΠΟΛΥΤΕΚ.(10%)ΗΜ.
ΤΟΥΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑ 340 ΠΛHPOΦOPIKHΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.

Αποτελέσματα Αλιάρτου

Επώνυμο Όνομα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας
ΑΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΑΓΙΑ 723 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 537 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΗΜ.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΙΩΑΝΝΑ 489 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΑΡΑΠΙΤΣΑ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ 143 ΠAIΔAΓΩΓIKO ΔHMOTIKHΣ EKΠ/ΣHΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΗΜ.
ΓΚΑΤΖΟΥΝΗ ΒΙΟΛΕΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙ 353 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ) ΗΜ.
ΔΡΟΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΡΓΥΡΩ 722 ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ TEI ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΗΜ.
ΖΙΩΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ 351 ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΗΜ.
ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗ ΑΣΗΜΙΝΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΙΟΥΛΙΑ 652 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ ΗΜ.
ΗΛΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗ 716 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΘΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙ 141 ΠAIΔAΓΩΓIKO ΔHMOTIKHΣ EKΠ/ΣHΣ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΕΣΤΟΥΛΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΑ 116 IΣTOPIAΣ ΚΑΙ APXAIOΛOΓIAΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΗΜ.
ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ 114 IΣTOPIAΣ KAI APXAIOΛOΓIAΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΙΛΤΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΦΡΟΣΥΝ 571 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙ 861 ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (Σ.Τ.Υ.Α) ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ.
ΚΑΡΑΚΙΚΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΛ 598 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧ. & ΟΡΓΑΝ. ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΗΜ.
ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙ 515 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΜ.
ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙ 248 ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΚΑΡΑΝΑΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 471 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜ.
ΚΙΟΥΣΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑ 651 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥ 487 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΚΥΡΙΑΚΑΤΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΩΓΟΥΛΑ 115 ΦIΛOΛOΓIAΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΗΜ.
ΚΥΡΙΑΚΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΩΓΟΥΛΑ 344 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΣΑΜΟΣ) ΗΜ.
ΚΩΣΤΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΑ 184 ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΗΜ.
ΜΑΜΑΡΕΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΜΠΙΝΑ 739 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) ΗΜ.
ΜΑΝΙΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΠΑΓΩΝΑ 625 ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΜΑΝΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ 529 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ(ΣΠΑΡΤΗ) ΗΜ.
ΜΠΕΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ 545 ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΒΙΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΜΠΙΜΠΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΙΩΑΝΝΑ 456 ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ (ΤΡΙΚΑΛΑ) ΗΜ.
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΗ 346 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧ/ΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ(ΑΓΡΙΝΙΟ) ΗΜ.
ΝΤΑΣΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙ 594 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΜ.
ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ 109 ΦIΛOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥ 623 ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ 200 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΠΙΚΑΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΣΟΦΙΑ 105 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΣΚΛΑΠΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙ 577 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΗΜ.
ΣΟΛΩΜΟΥ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ 214 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (ΧΑΝΙΑ) ΗΜ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑ 565 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΤΑΤΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑ 175 ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΤΣΙΛΟΜΗΤΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛ 579 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΗΜ.
ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛ 729 ΕΦΑΡΜ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ TEI ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΗΜ.
ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤ 524 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ (ΠΥΡΓΟΣ) ΗΜ.
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΑ 499 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΗΜ.
ΜΠΕΖΑΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ 657 ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑ 735 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ TEI ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΚΑΣΤΟΡΙΑ) ΗΜ.
ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙ 495 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΠΑΡΘΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΡΙΑ 351 ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΗΜ.
ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΠΕΤΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ 341 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΗΜ.

Αποτελέσματα Οινοφύτων

Επώνυμο Όνομα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ 577 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΗΜ.
ΒΛΑΧΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΒΑΙΑ 166 ΠAIΔΑΓΩΓΙKO ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) ΗΜ.
ΒΟΥΓΕΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΘΟΥΛΑ 753 ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ TEI ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΗΜ.
ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΓΑΡΙΤ 469 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΔΕΔΕΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙ 138 ΦIΛ/ΦIΚΩΝ & KOINΩNΩΝΙΚΩΝ ΣΠOYΔΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΗΜ.
ΔΕΔΕΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΧΡΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 631 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΔΡΙΤΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗ 350 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) ΗΜ.
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ 312 OIKONOMIKΗΣ EΠIΣTHMΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΚΑΒΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ 692 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΗΜ.
ΚΑΜΗΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΕΝΗ 317 OIKONOMIKΩN EΠIΣTHMΩN ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΗΜ.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΑΣΠΑΣΙΑ 862 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ) - ΟΠΛΑ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α ΗΜ.
ΜΑΝΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 532 ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΧΑΝΙΑ) ΗΜ.
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΝΗ 101 ΘEOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΝΗ 571 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑ 284 ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΛΑΡΙΣΑ) ΗΜ.
ΡΑΜΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΑ 745 ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ(ΑΜΦΙΣΣΑ) ΗΜ.
ΣΚΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΣΤΑΜΑΤΙΑ 299 IATPIKHΣ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΣΚΛΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 109 ΦIΛOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΣΚΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤ 354 ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΗΜ.
ΣΚΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΑ 537 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΗΜ.
ΣΚΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤ 354 ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΗΜ.
ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΝΑΗ 705 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ ΗΜ.
ΤΣΑΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΙΟΛΕΤΤΑ 559 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜ.

Αποτελέσματα καπαρελλίου

Επώνυμο Όνομα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας
ΚΟΥΤΟΥΛΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ 590 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΛΗΞΟΥΡΙ) ΗΜ.
ΜΑΓΚΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΜΑΡΙΑ 544 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΗΜ.
ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΗΝΑ 740 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΘΗΒΑ) ΗΜ.
ΤΑΦΑ ΕΓΚΛΙΣΑΡΝΤ ΝΤΥΛΑΒΕΡ ΒΕΝΕΤΙΚΕ 731 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΜ.

Αποτελέσμαρα Σχηματαρίου

Επώνυμο Όνομα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΩΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΑΣΗΜΟΥΛΑ 735 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ TEI ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΚΑΣΤΟΡΙΑ) ΗΜ.
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΟΛΓΑ 261 ΦYΣIKHΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΒΑΛΕΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΛΛΗ 735 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ TEI ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΚΑΣΤΟΡΙΑ) ΗΜ.
ΓΑΒΑΘΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΣΗΜΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛ 851 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛ.(ΣΑΝ) ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α ΗΜ.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ 740 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΘΗΒΑ) ΗΜ.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΕΙΡΗ ΛΟΥΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙ 118 ΦIΛ/ΦIAΣ- ΠAIΔ/KHΣ & ΨYXΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΔΟΥΡΔΟΥΒΕΛΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΥΡΑΝΙΑ 628 ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΣΗΤΕΙΑ) ΗΜ.
ΔΡΙΧΟΥΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΗΛΙΑΣ ΕΛΕΝΗ 175 ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΥΞΕΝΗ 863 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ) - ΣΩΜΑΤΑ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α ΗΜ.
ΙΣΜΑΙΛΙ ΕΝΙΕΝΤΑ ΑΡΜΠΕΝ ΤΖΟΥΛΙΕΤ 730 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ) ΗΜ.
ΙΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑ 347 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΚΑΖΙΑΚΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΣΤΑΜΑΤΙΑ 495 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΚΑΛΟΥΜΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΑΝΗ 643 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΚΑΠΟΥΛΑΣ ΣΥΜΕΩΝ ΠΑΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 497 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΚΙΚΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΟΡΓΩ 728 ΕΠΙΧΕΙΡHΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤHΜΑΤΩΝ TEI ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΚΙΡΙΛΟΒΑ ΜΑΡΤΙΝΑ ΤΣΒΕΤΟΖΑΡ ΜΑΡΙΓΙΑΝ 127 AΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣAΣ KAI ΦIΛOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΚΙΣΣΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤ 323 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ 733 ΕΦΑΡΜ. ΠΛΗΡΟΦΟΡ. ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝ. TEI ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ(ΛΕΥΚΑΔΑ) ΗΜ.
ΚΟΡ ΣΟΥΚΝΤΙΠ ΜΠΑΛΒΙΡ ΣΙ ΣΟΥΡΙΝΤΕ 731 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΜ.
ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΓΥΡΩ 740 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΘΗΒΑ) ΗΜ.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑ 697 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΗΧΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ TEI ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΛΗΞΟΥΡΙ) ΗΜ.
ΛΙΑΝΤΖΑΣ ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΛΕΝΗ 506 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ TEI ΛΑΜΙΑΣ ΗΜ.
ΜΑΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΩΗ 545 ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΒΙΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΜΑΥΡΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΑΡΙΝΑ 360 ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΙΧΘΥΟΛΟΓΙΑΣ & ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) ΗΜ.
ΜΟΣΧΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 526 ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ) ΗΜ.
ΜΠΑΛΤΑ ΜΑΡΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΟΥΛΙΑ 619 ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΜΠΑΜΠΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΘΟΥΛΑ 477 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΝΙΚΟΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙ 351 ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΗΜ.
ΝΤΕΛΟΝ ΣΙΝΚ ΚΑΜΑΛΤΖΙΤ ΤΖΟΓΚΑ ΣΙΝ ΑΜΡΙΚ ΚΑ 527 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟNOΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ) ΗΜ.
ΝΤΟΥΡΟ ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΝΤΟΝ ΠΡΑΝΒΕΡΑ 730 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ) ΗΜ.
ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ 109 ΦIΛOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΡΟΥΜΠΑΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΘΩΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ 557 ΘΕΡΜ. ΚΑΛΛ. & ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ TEI ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΗΜ.
ΣΕΡΑΚΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 545 ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΒΙΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΣΙΜΗΣΤΗΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤ 151 ΨYXOΛOΓIAΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΗΜ.
ΣΚΟΡΠΟΥ ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙ 105 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ 143 ΠAIΔAΓΩΓIKO ΔHMOTIKHΣ EKΠ/ΣHΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΗΜ.
ΤΣΑΓΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΑ 401 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦYΣΙΚΗΣ AΓΩΓHΣ & AΘΛHTIΣMOY ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΤΣΑΚΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΑΡΙΑ 111 ΦIΛOΛOΓIAΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΤΣΟΥΦΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝ 411 ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ(ΚΟΡΙΝΘΟΣ) ΗΜ.
ΦΛΕΓΓΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥ 342 ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ & ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΗΜ.
ΧΑΛΙΤΗ ΕΛΤΟΝ ΖΑΜΠΙΤ ΜΠΟΥΓΙΑΡ 544 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΗΜ.
ΧΟΝΤΖΙΑ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 281 BIOΛOΓIAΣ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥ 227 AΓPONOMΩN & TOΠΟΓΡΑΦΩN MHΧΑΝΙKΩN ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΑ 284 ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΛΑΡΙΣΑ) ΗΜ.
Επώνυμο Όνομα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας
ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ 181 ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΗΜ.
ΑΡΓΥΡΟΣ ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙ 461 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜ.
ΖΕΡΒΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΡΙΑ 178 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) ΗΜ.
ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛ 489 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΚΟΚΜΟΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 280 ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΜΑΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙ 491 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΜΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΩΗ 489 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ 156 ΠAIΔAΓΩΓIKO NHΠIAΓΩΓΩN ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΠΑΡΘΕΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΙΑ 652 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ ΗΜ.
ΣΠΥΡΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙ 567 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΤΣΑΜΑΝΤΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ 498 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ ΗΜ.
ΤΣΙΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡ 569 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜ.

Αποτελέσματα Θεσπιών

Επώνυμο Όνομα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας
ΒΑΡΘΑΛΑΜΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΛΕΝΗ 137 ΓEPMΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣAΣ KAI ΦIΛOΛOΓIAΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗ 471 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜ.
ΒΟΝΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΡΙΤΑ 667 ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ & ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΓΚΟΥΜΑ ΣΟΦΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤ 155 XPHMATOOIKONOMΙΚΗΣ & TPAΠEZΙΚΗΣ ΔIOIKHTIKΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜ.
ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΥΑΝΘΙΑ 401 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦYΣΙΚΗΣ AΓΩΓHΣ & AΘΛHTIΣMOY ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ 334 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΗΜ.
ΚΟΛΛΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥ 213 MHXANΟΛΟΓΩN & ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ MHXΑΝΙKΩN ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΚΟΛΟΝΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΡΙΑ 128 ΠAIΔΑΓΩΓIKO ΔHMOTIKHΣ EKΠ/ΣHΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΓΕΩΡΓΙΑ 571 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΛΑΜΠΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ 546 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ TEI ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ)ΗΜ.
ΛΑΜΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤ 214 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (ΧΑΝΙΑ) ΗΜ.
ΜΑΚΡΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 723 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΜΑΝΑΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ 127 AΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣAΣ KAI ΦIΛOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΥΦΡΟΣΥΝ 122 ΦIΛ/ΦIAΣ ΠAIΔ/ΓIKHΣ & ΨYXOΛOΓIAΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΑ 493 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜ.
ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙ 160 ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΘΡΑΚΗΣ (ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ) ΗΜ.
ΜΕΙΔΑΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΛΟΥΚΙΑ 210 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΘΟΥΛΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ 577 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΗΜ.
ΜΠΑΚΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΓΡΗΓΟΡΙΑ 309 OIKONOMIKΩN EΠIΣTHMΩN ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥ 122 ΦIΛ/ΦIAΣ ΠAIΔ/ΓIKHΣ & ΨYXOΛOΓIAΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΜΠΑΡΔΩΣΑ ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΑ 122 ΦIΛ/ΦIAΣ ΠAIΔ/ΓIKHΣ & ΨYXOΛOΓIAΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΜΠΟΓΡΗ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΙΑ 740 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΘΗΒΑ) ΗΜ.
ΜΠΟΓΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΦΙΑ 216 EΠIΣTHMHΣ YΠOΛOΓIΣTΩN ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΠΑΝΟΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ 748 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΟΛ. ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) ΗΜ.
ΠΕΛΩΝΗ ΗΛΕΚΤΡΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 253 ΦYΣIKHΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΠΕΛΩΝΗΣ ΠΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 567 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΣΟΛΩΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ 714 ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ TEI ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜ.
ΣΟΦΟΥ ΝΙΚΗ ΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡ 581 ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΣΤΑΜΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΑ 131 ΓAΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣAΣ KAI ΦIΛOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΧΑΤΖΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ 215 MHΧΑΝΙKΩN H/Y KAI ΠΛHPΟΦΟPIKHΣ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΛΕΝΗ 498 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ ΗΜ.

Αποτελέσματα Γενικό Λυκείο Βαγίων


Κωδ. Υποψηφ. Επώνυμο Όνομα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας
ΒΥΛΛΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΙΑ 522 ΣΧΕΔIΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ & ΕΠΙΠΛΟΥ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ)
ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΙΣΕΡΕΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΝΗ 524 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ (ΠΥΡΓΟΣ)
ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΙΛΙΝΤΑ 400 OPΓANΩΣHΣ KAI ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΣΠΑΡΤΗ)
ΓΚΙΛΝΤΙΡΙΜ ΕΛΙΦ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ 123 ΠOΛITΙΚΗΣ EΠIΣTHMHΣ & ΔHMΟΣΙΑΣ ΔIOIKΗΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΕΝΗ 315 OIKONOMIKΗΣ EΠIΣTHMΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΩΤΣΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΑ 467 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΜΑΡΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙ 221 HΛEKΤΡΟΛOΓΩN MHXΑΝΙKΩN & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ 340 ΠΛHPOΦOPIKHΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΜΠΑΤΣΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ 528 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΟΥ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ (ΔΡΑΜΑ) ΗΜ.
ΠΑΛΛΗ ΜΑΡΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΑ 117 NOMIKHΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙ 315 OIKONOMIKΗΣ EΠIΣTHMΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜ.
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡ 162 ΕΠΙΣΤ. ΤΗΣ ΠΡΟΣΧ. ΑΓΩΓΗΣ & ΤΟΥ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΗΜ.
ΤΣΕΛΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ 717 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
07040537 ΜΑΡΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ 753 ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ TEI ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΗΜ.

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Κατερίνα Μπατζελή : « Δεν δικαιολογείται καμία αύξηση στην τιμή των αλεύρων και του ψωμιού»


«Δεν δικαιολογείται καμία αύξηση των αλεύρων και του ψωμιού από κανέναν είτε από τους αλευροβιομήχανους, είτε από τους αρτοποιούς».
Το σύστημα ελέγχου τόσο για τους αλευροβιομήχανους, όσο και για τους αρτοποιούς θα συνεχίσει να υπάρχει προκειμένου να γίνεται γνωστό το κόστος παραγωγής και η τιμή πώλησης.
Η Υπουργός ανήγγειλε τη σύσταση διεπαγγελματικής οργάνωσης αφ ενός και φορέα διαχείρισης αφετέρου δημητριακών.
Η κ. Μπατζελή καυτηρίασε το φαινόμενο των συμβολαίων με ανοιχτές τιμές που είναι ελληνική «πατέντα» και τόνισε: «Τα συμβόλαια από εδώ και στο εξής θα έχουν συγκεκριμένες τιμές».
Ενισχύεται το εισόδημα των σιτοπαραγωγών μέσα από αγροπεριβαντολογικά κίνητρα και κάλεσε την ΠΑΣΕΓΕΣ να υποχρεώνει τα μέλη της ώστε να παράγουν ποιοτικά προϊόντα.
Άμεση κίνηση του ΥΠΑΑΤ είναι η καταγραφή και η ποιότητα των αποθεμάτων η οποία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τέλος της ερχόμενης εβδομάδας ώστε στη συνέχεια να μπορεί να προσδιορισθεί η τιμή στην εγχώρια κατανάλωση .
Για την τιμή του ψωμιού σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν η κυρία Υπουργός είπε ότι : «θα πρέπει να επανέλθει στις τιμές του 2007-2008».
Σε σχέση με τους αλευροβιομήχανους που θα επιθυμούσαν την αύξηση των τιμών η κ. Μπατζελή ξεκαθάρισε ότι: «Δεν δικαιολογούνται και θα ελεγχθούν από τις εποπτεύουσες αρχές». Για το συγκεκριμένο θέμα υπάρχει συνεργασία με το υπουργείο οικονομίας προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι όποιες παρεκκλίσεις τόσο σε επίπεδο παραγωγής όσο και σε επίπεδο αγοράς.
Τέλος με το νομοσχέδιο για τη σύσταση μητρώου εμπόρων, εφοδίων και γεωργικών προϊόντων που συζητείται στη Βουλή στις 2 Σεπτεμβρίου το ζήτημα των εμπόρων και των μεσαζόντων στο τομέα των δημητριακών οργανώνεται με τον καλύτερο τρόπο.
Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Ε.Ε δεν θα υπάρξει πρόβλημα διατροφικής κρίσης γιατί υπάρχουν σημαντικά αποθέματα δημητριακών στις αποθήκες τις Ευρώπης.

Αποσπάσματα από την τοποθέτηση του Γιώργου Μαρίνου που προέκυψε από την συνάντηση με τους Πρέσβεις των χωρών της Μέσης Ανατολής


Σ' αυτές τις συνθήκες εκδηλώθηκε πιο έντονα η εμπλοκή της ελληνικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στις υποθέσεις της Μ. Ανατολής. Εμπλοκή την οποία το ΚΚΕ καταδίκασε. Αυτή η πρόσφατη, δήθεν "ενεργή" παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού και προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην περιοχή, εκείνο που ανέδειξε είναι η εμβάθυνση των σχέσεων της χώρας μας και της ΕΕ με το κράτος του Ισραήλ, την ώρα που συνεχίζεται ο σφαγιασμός του λαού της Παλαιστίνης.
Η ανταλλαγή επισκέψεων της ελληνικής και της ισραηλινής κυβέρνησης, οι εξαγγελίες και οι δηλώσεις που ακολούθησαν δεν έχουν καμιά σχέση με τα συμφέροντα των λαών της περιοχής, των λαών της Ελλάδας και του Ισραήλ. Το αντίθετο, επιβεβαιώνουν και βαθαίνουν την οικονομική, πολιτική και στρατιωτική συνεργασία ανάμεσα στις δύο χώρες για να υπηρετηθεί η ακόμα μεγαλύτερη κερδοφορία του κεφαλαίου μιας και ιδιαίτερα σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης με την όξυνση των ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων και ανταγωνισμών, διευρύνονται οι ανάγκες του για πρώτες ύλες, για εκμετάλλευση κι έλεγχο των πηγών του πλούτου, για επενδύσεις και αγορές. Την ίδια στιγμή η κατάσταση στην Μέση Ανατολή έχει γίνει ακόμα πιο σύνθετη και περίπλοκη με την ένταση της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας.
Το ΚΚΕ θεωρεί πως μπροστά σ' αυτήν την κατάσταση η ταξική αντιιμπεριαλιστική πάλη είναι ανάγκη να δυναμώσει και να εμποδίσει τα σχέδια για το λεγόμενο "εκδημοκρατισμό της ευρύτερης Μέσης Ανατολής" με τη δημιουργία μιας "Νέας Μέσης Ανατολής". Σχέδια που, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχουν ήδη δεχτεί πλήγματα χάρη στην ένοπλη, γενικότερη αντίσταση των λαών της περιοχής.
Αποτελεί βασικό καθήκον της λαϊκής πάλης να καταδικαστεί το ΝΑΤΟ που ετοιμάζεται να εγκρίνει τη νέα στρατηγική κατά των λαών και αυτό το νέο δόγμα που θα συζητηθεί στη σύνοδο κορυφής του το Noέμβρη του 2010 στη Λισαβόνα, το οποίο προβλέπει μεταξύ των άλλων την ένταση των επεμβάσεων κατά των λαών με διάφορα προσχήματα εκτός της "τρομοκρατίας", μεταξύ των οποίων, συμπεριλαμβάνονται η εσωτερική και η ενεργειακή ασφάλεια, οι πολιτικές και οικονομικές κρίσεις, ακόμα και οι κλιματολογικές αλλαγές. Αποκαλύπτεται όλο και πιο πολύ ότι το Διεθνές Δίκαιο, όπως το γνώρισαν οι λαοί στην περίοδο της ενεργητικής παρουσίας και δράσης της Σοβιετικής Ένωσης και του σοσιαλιστικού συστήματος στις διεθνείς υποθέσεις, δεν υπάρχει πλέον. Σ' αυτήν την κατεύθυνση κινείται και ο ΟΗΕ, που αποτελεί πεδίο εκδήλωσης ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων κι εργαλείο υλοποίησης ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών.
Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να αντιπαλεύει τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, να τάσσεται κατηγορηματικά κατά της συμμετοχής της χώρας μας στην αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στο εξωτερικό. Έτσι και σήμερα απαιτούμε την επιστροφή των δεκάδων ελληνικών στρατιωτικών αποστολών, που βρίσκονται εκτός των συνόρων της χώρας μας. Όχι μόνον γιατί είναι πολυδάπανες, την ώρα που στο όνομα της κρίσης πετσοκόβονται οι κοινωνικές παροχές για την Υγεία και την Παιδεία, αλλά και γιατί αυτές οι στρατιωτικές αποστολές είναι ενταγμένες σε σχεδιασμούς σε βάρος άλλων λαών και σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων της χώρας μας. Είναι ενδεικτικό ότι η επέμβαση των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στο Ιράκ και το Αφγανιστάν έχει τα ίδια αποτελέσματα: νεκρούς, φτώχεια και μεγαλύτερα κέρδη για το κεφάλαιο. Το ΚΚΕ υπερασπίζεται το δικαίωμα κάθε λαού να αποφασίζει κυρίαρχα για το δρόμο ανάπτυξης της χώρας του, χωρίς ξένες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και προστάτες».
Καταλήγοντας ο Γιώργος Μαρίνος σημείωσε: «κατά τη γνώμη μας είναι ανάγκη ο εργατικός - λαϊκός αγώνας στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή να αποκτά ενιαία ταξικά, πολιτικά χαρακτηριστικά ώστε να αναπτύσσεται ένα μέτωπο που όχι μόνον θα συγκρούεται με τα σχέδια των ιμπεριαλιστών, αλλά ανάλογα και με τις συγκεκριμένες συνθήκες της κάθε χώρας θα αντιμετωπίζει την υποδαύλιση θρησκευτικών, αποσχιστικών και εθνοτικών διαιρέσεων και αντιθέσεων και θα χαράζει την προοπτική για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων, για το σοσιαλισμό.
Απαιτούμε:
• Η ελληνική κυβέρνηση να παραιτηθεί από τα στρατιωτικά γυμνάσια και να σταματήσει τη στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ.
• Να γυρίσουν πίσω όλες οι ελληνικές στρατιωτικές αποστολές, που βρίσκονται εκτός συνόρων.
• Σεβασμό της κυριαρχίας κι εδαφικής ακεραιότητας κάθε χώρας, ενάντια σε κάθε ιμπεριαλιστική απειλή κι επέμβαση, που μπορεί να γίνει κάτω από οποιοδήποτε πρόσχημα.
• Αποχώρηση του ισραηλινού στρατού από όλα τα κατεχόμενα αραβικά εδάφη (υψίπεδα και περιοχή του Γκολάν, Δυτική Οχθη κ.ά.).
• Πλήρη διάλυση των εποικισμών και τη δημιουργία του παλαιστινιακού κράτους (Λωρίδα της Γάζας και Δυτική Οχθη) με πρωτεύουσά του την Ανατολική Ιερουσαλήμ, δίπλα στο Ισραήλ.
• Λύση του ζητήματος των προσφύγων. Στην επιστροφή των Παλαιστινίων προσφύγων με βάση το ψήφισμα 194 της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και σύμφωνα επίσης με τα άλλα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.
• Άμεση απελευθέρωση από το Ισραήλ όλων των Λιβανέζων και Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων καθώς και των Παλαιστίνιων υπουργών και βουλευτών.
• Αποκατάσταση της εδαφικής ακεραιότητας του Λιβάνου και την αποχώρηση του ισραηλινού στρατού απ' όλα τα κατεχόμενα εδάφη του νοτίου Λιβάνου συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής Σεμπάα.
Καλούμε τους λαούς της περιοχής, το ταξικό εργατικό κίνημα κι όλες τις αντιιμπεριαλιστικές-φιλειρηνικές δυνάμεις να βρίσκονται σε διαρκή αγωνιστική επαγρύπνηση».