Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Η απάντηση του κουιζ


Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες η ENEL έχει προσκληθεί επίσημα απο τον έφορο αρχαιοτήτωνν Βοιωτίας Βασίλη Αραβαντινό ώστε να παραστεί εκπρόσωπος της στην τελετή των εγκαινίων.
Δεν ξέρουμε ακόμη αν ο εκπρόσωπος θα κόψει την κορδέλα εξαιτίας της μη παρουσίας του ΥΠ.ΠΟ ή Υφυπουργού αλλά το σίγουρο, είναι ότι αν γίνει κάτι τέτοιο η χαρτοσακούλα θα πάει σύννεφο!
Μπράβο σας κ. Αραβαντινέ!
Αφού εκμεταλλεύστε προσωπικά την ιστορία της Βοιωτίας, με παρουσιάσεις των αρχαιοτήτων μας εκτός Νομού (Βόλος, Ιταλία, Λονδίνο, Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και αλλού), και αφού οι Φορείς και οι Αυτοδιοίκηση κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, καλά κάνετε!
Μόνο που έχετε ξεχάσει ότι η Ιστορία ανήκει σε εμάς και όχι σε εσάς για να την έχετε του χεριού σας!
Για να δούμε όμως τώρα οι κατά τα άλλα ευαίσθητοι για το περιβάλλον υπάλληλοι της αρχαιολογικής υπηρεσίας θα τολμήσουν να καταγγείλουν τον προιστάμενο τους όπως είχαν καταγγείλει παλιότερα την ΕΝΕΛ και αυτούς που έπαιξαν τον ρόλο τους σε βάρος των κατοίκων της Χαιρώνειας;
κ. Αραβαντινέ σας ζητάμε επίσημα να καταθέσετε στην προιστάμενη αρχή σας την μετάθεση σας!
Πολλά μας τα κάνατε και το σίγουρο είναι ότι δεν πάει άλλο! Ότι είχατε να δώσετε το δώσατε.
Δεν έχετε καταλάβει ότι οι σχέσεις με την κοινωνία που υπηρετείτε δεν είναι οι καλύτερες;
Το έχετε καταλάβει αλλά κάνετε την παπια. και εσείς αλλά και αυτοί που θα έπρεπε ευγενικά να σας είχαν τραβήξει προ πολλού το αυτί!
Αύριο όμως στην Χαιρώνεια ελπίζω ότι θα διαπιστώσετε αυτά που γράφουμε....
(Για να δούμε τώρα τι σχόλια θα μας κάνουν τα "παπαγαλάκια" σας! Θα μας πουν πάλι ότι θέλουμε ρουσφέτι ή ότι τα παίρνουμε;)