Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Μήνυμα Βάσως Τσόνογλου για τις εκλογές


Στην Βοιωτία δεν σχεδίασαν και δεν πραγματοποίησαν ούτε ένα σημαντικό έργο. Γι' αυτό περιορίστηκαν να συνεχίσουν ορισμένα από αυτά που είχαν δρομολογηθεί από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και να εγκαινιάζουν τα έργα του.
Η χώρα χρειάζεται μια ηγεσία που γνωρίζει τα προβλήματα, έχει σχέδιο για την έξοδο από την κρίση και γνωρίζει που και πως πρέπει να επενδύσει για να οδηγήσει την χώρα σε αναπτυξιακή πορεία Για μια νέα αρχή με αλλαγή πορείας για τη χώρα. Βάζοντας πρώτα τον πολίτη
Η χώρα βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Είναι λοιπόν η ώρα να συνειδητοποιήσουμε όλοι την πραγματικότητα και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Και αυτό αφορά τόσο την ηγεσία του τόπου, όσο και ολόκληρη την κοινωνία.
Είναι ξεκάθαρο ότι οι πολιτικές που ακολούθησε η ΝΔ έφεραν την χώρα, την οικονομία και την καθημερινότητα στην πιο δύσκολη στιγμή.
Τι είπε χθες μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός;
«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος: Κατά την προεκλογική περίοδο δεν θα μοιράσουμε υποσχέσεις. Δεν θα εξωραίσουμε δυσκολίες. Δεν θα προσπαθήσουμε να φανούμε ευχάριστοι, παραπλανώντας τους πολίτες. Θα αναλύσουμε την οικονομική μας πολιτική, το πώς θα βγάλουμε την χώρα από τις οικονομικές δυσκολίες. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες, διαφανείς, και θα εξειδικευτούν με τρόπο σαφή».
Τι μας έλεγε στο παρελθόν ο πρωθυπουργός;
«Η Ελληνική Οικονομία απέκτησε ισχυρές αντοχές.Οι μεταρρυθμίσεις θωράκισαν αποτελεσματικά την Οικονομία μας» (!) (Βουλή, 17/4/2008)
«Στην περίοδο που πέρασε, κάναμε μαζί μεγάλες προσπάθειες. Προσπάθειες που στα ουσιώδη τους σημεία δικαιώθηκαν.Η Χώρα απέκτησε υγιή δημόσια οικονομικά» (!). (Διάγγελμα προκήρυξης εκλογών, 17/8/2007)
Φίλες και Φίλοι θα εμπιστευθούμε ξανά την διακυβέρνηση της χώρας σε αυτους που δημιούργησαν το απόλυτο χάος;
Η μοναδική λύση για να βγει το τόπος από το αδιέξοδο είναι η στήριξη του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου Γιώργου Παπανδρέου.
Ήρθε η ώρα για μια νέα αρχή, για μια νέα πορεία.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει!!!