Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

«Τρελαίνονται» αγρότες της Θήβας!!


Η ΔΕΗ από την πλευρά της έχει προβεί σε μηνύσεις, όμως αντιμετωπίζει προβλήματα με την αντικατάσταση τους, μεγαλώνει βλέπετε καθημερινά ο αριθμός των κλοπών, με αποτέλεσμα οι αγρότες να μην γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι.
Και μέσα σε όλα αυτά βλέπουν τις παραγωγές τους να μένουν απούλητες, γιατί δήθεν περιέχουν εξασθενές και βαρέα μέταλλα, την ώρα που επίσημοι φορείς πιστοποιούν πως τα προϊόντα καμία σχέση δεν έχουν με τις φήμες που κυκλοφορούν.
«Τα αποτελέσματα της έρευνας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που έγιναν γνωστά στους αγρότες της Θήβας και δίνονται στην δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες, αποδεικνύουν πως κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει και πολύ σύντομα ο Δήμαρχος Θηβαίων μαζί με τους φορείς της περιοχής θα προβούν στις σχετικές ανακοινώσεις» επισημαίνει ο Κ. Βενιζέλος , που σχολιάζει έντονα τα πρόσφατα ρηθέντα από τον κ. Ζαμπετάκη: «Αναμασάει τις αρχικές του δηλώσεις και πετά το μπαλάκι στα ΜΜΕ. Δεν έχει κάνει καμία μελέτη για τα προϊόντα της περιοχής και δεν είναι ειδήμων στο αντικείμενο, όπως ο ίδιος λέει. Δεν αποτελεί δείγμα σοβαρότητας έρευνας, το δείγμα προϊόντος από σούπερ μάρκετ. Οι έρευνες θα πρέπει να γίνονται με μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα».
Ο κ. Βενιζέλος κάνει λόγο για «συμφέροντα» που κρύβονται πίσω από το όλο θέμα και δηλώνει απερίφραστα πως «ο κ. Ζαμπετάκης οφείλει να επανορθώσει».