Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Η ομιλία Καρατζαφέρη στη Λιβαδειά


Ακολούθως αναφέρθηκε στους στόχους του ΛΑΟΣ για την Ευρώπη τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ΕΕ θα πρέπει να καθορίσει τα σύνορά της και προς το Νότο τμήμα στο Αιγαίο όπου ενώ η Ελλάδα λέει για 12 μίλια ή Τουρκία λέει για 6 και απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα και δια της Ελλάδος την Ευρώπη και κανείς δεν συγκίνηται.
«Για να πετύχω όμως τους στόχους ήξερα ότι έπρεπε να είχα τον καλύτερο τεχνοκράτη που διαθέτει η χώρα και έθεσα επικεφαλής την Νίκη Τζαβέλα», είπε ο κ. Καρατζαφέρης και αφού εξείρε ικανότητες της κας Τζαβέλα είπε πως «ο κ. Λουκόπουλος του Ελεύθερου Τύπου είχε γράψει ότι είναι το μόνο πρόσωπο της Ελληνικής Επικράτειας που μιλάει στον ενικό σε όλους τους Πρωθυπουργούς και προέδρους της Ευρώπης».
Επίσης μίλησε και για ότι τον ενόχλησε στο ντιμπέιτ.
«Με ενόχλησε -είπε- που ο κ. Καραμανλής ο πρωθυπουργός της χώρας προσπάθησε να υποκαταστήσει την δικαιοσύνη, είναι λάθος μεγάλο να το παίζει εισαγγελέας ένορκος πρόεδρος εφετών και να λέει ότι δεν χρηματίσθηκε κανείς από τη Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ που το ξέρει; Εφόσον ο ίδιος απαγόρευσε να γίνει περεταίρω διερεύνησης πως βγάζει αυτό το συμπέρασμα; Απόδειξη ότι ένας ένας φεύγουν. ‘Έφυγε ο κ. Χρηστοφοράκος και το είχα πει στη Βουλή από το Δεκέμβριο ότι θα πετάξει το πουλί. Και πέταξε αλλά όταν γύρω γύρω από το Μαξίμου πετούσαν τόσοι παπαγάλοι το πουλάκι αυτό πέταξε και κανείς δεν το είδε. Και προχθές έφυγε και ο άλλος που ήταν ο τροχονόμος των χρημάτων που έδωσε η Siemens στην εταιρία MAYO of sore εταιρία που ανοίκε στη Ν.Δ. και ήταν η εταιρία στη δίκη του Μητσοτάκη και του Λαλιώτη. Βρέθηκαν λοιπόν τα παραστατικά ότι 20 εκατομμύρια μάρκα δόθηκαν στη Ν.Δ. Όταν λοιπόν λένε ότι 100 εκατομμύρια τα έχουν πάρει υπουργοί των δύο μεγάλων κομμάτων οι δύο μεγάλοι τα κουκούλωσαν και είναι ευχαριστημένοι».
Για τον Γιώργο Παπανδρέου τον ενόχλησε «εκείνο που είπε για τους Μουσουλμάνους, τους έδωσε το δικαίωμα να φαίνονται Τούρκοι καταρρακώνοντας και το γράμμα και το τύπο και το πνεύμα της συνθήκης της Λοζάνης. Έρχεται ο κ. Παπανδρέου να καταργήσει εκείνα που πέτυχε ο μεγάλος Βενιζέλος τότε με πάρα πολύ κόπο. Αυτή η κατάργηση της συνθήκες της Λοζάνης θα είναι ολέθρια και θα την βρούμε πολύ σύντομα μπροστά μας».
Για την Αλέκα Παπαρήγα σημείωσε: «Δεν μου άρεσε εκείνο που είπε ότι είναι υπεράνω νόμων. Δεν μπορεί να μη θέλει φως και διαφάνεια, να λέει ότι δεν θα δεχθώ εισαγγελέα μέσα, δεν θα δεχθώ το ΣΔΟΕ. Είναι σαν αυτό στο πολυτεχνείο που σκοτώνουν, σπάνε, διαλύουν, κάνουν εγκλήματα αλλά δεν μπαίνει μέσα η αστυνομία, υπάρχει άβατο. Τώρα μάθαμε ότι υπάρχει και το άβατο του Περισσού. Αυτό νομίζω ότι είναι μια ανορθογραφία στη Δημοκρατία και ένα μεγάλο λάθος. Αύριο στην press conference εγώ θα δώσω συγκεκριμένα στοιχεία που να καταδεικνύουν πόσο λάθος είπε η κα Παπαρήγα, ότι το ΚΚΕ δεν συναλλάσσεται με επιχειρηματίες. Όταν έχει την Τυποεκδοτική και στην Τυποεκδοτική εκδίδεται μια σειρά εφημερίδων μεταξύ των οποίων και αυτή της κας Αγγελοπούλου προφανώς δεν λέει την αλήθεια».
Όσο αφορά τον Αλέκο Αλαβάνο είπε: «Νομίζω ότι ήταν λάθος του να εκθειάσει εκείνα τα γεγονότα που έγιναν τον Δεκέμβρη στην Αθήνα τα οποία έχουν αφήσει μια μελανή εικόνα ένα μελανό σημάδι σε όλη την Ευρώπη».
Σχετικά με τους Οικολόγους όταν ζητήθηκε από τον κ Καρατζαφέρη να ερμηνεύσει την άνοδο των ποσοστών όπως αυτά παρουσιάζονται στις δημοσκοπήσεις ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχουν οικολόγοι είναι κατασκεύασμα του κ. Αλαφούζου, τους ξέρατε εσείς πριν από έξι μήνες; Ξέρατε Οικολόγους δεν ξέρατε τους Πράσινους και έχει λόγους που ο κ. Αλαφούζος το κάνει. Από εκεί και πέρα θα έρθει η μέρα που θα λογαριαστούμε με αυτά τα πειράματα που γίνονται εδώ στην ελληνική δημοκρατία είναι πολύ επικίνδυνα παιχνίδια. Ο κόσμος λέει οικολογία και υπάρχουν τέσσερα κόμματα της οικολογίας τα άλλα τρία δεν ακούω να τα αναφέρει κανείς».
Και κατέληξε: «Σε μια εβδομάδα έχουμε ευρωεκλογές και νομίζω ότι ο κάθε πολίτης πρέπει υπεύθυνα να επιλέξει εκείνους που θα πάνε επάνω να βοηθήσουν και δεν θα πάνε επάνω να χρησιμοποιηθούν οι θέσεις τους ως πολιορκητικός μοχλός για την Ελλάδα και αυτό αφορά τον κ. Τρεμόπουλου του οποίου οι θέση να καταργηθεί η οδός Αγίου Δημητρίου και να γίνει Κεμάλ Ατατούρκ του σφαγέα του Ελληνισμού, τοι οι πόντιοι πρέπει να φύγουν από την Θράκη γιατί τα χωριά είναι τούρκικα, ότι το όνομα Μακεδονία ανήκει στα Σκόπια όλα αυτά τα πράγματα θα χρησιμοποιηθούν την επόμενη ημέρα ιδιαίτερα βλαπτικά για την χώρα».
Απο το diavima.gr