Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Τα θέματα του Δ.Σ Θήβας


1. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Θηβαίων και ΔΕΠΟΔΑΘ Α.Ε., για την υγειονομική ταφή των απορριμμάτων του Δήμου Θηβαίων στον ΧΥΤΑ της 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Νομού Βοιωτίας έτους 2009 και εξουσιοδότηση του Δημάρχου ή του νόμιμου αναπληρωτή του για την υπογραφή αυτής.

2. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Θηβαίων και ΔΕΠΟΔΑΘ Α.Ε. για την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών καθαριότητας και εξουσιοδότηση του Δημάρχου ή του νόμιμου αναπληρωτή του για την υπογραφή αυτής.

3. Λήψη νέας απόφασης για την τροποποίηση στο Ο.Τ. 578α μετά το υπ’αριθ. πρωτ. 18584/09 έγγραφο του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.

4. Εξέταση της με αριθ. 5264/29-5-09 αίτησης της κ.Ειρήνης Αθανασίου για την αύξηση του Συντελεστή Δόμησης (Σ.Δ.) στο Ο.Τ. 281 επί της οδού Λ.Φάλαγγος στη Θήβα.

5. Εξέταση αίτησης των Μαρίνας χας. Γ.Σταυρή, Ευαγ.χας.Β.Βάγια, Ιωάννας και Θεμιστοκλή Χαρίτου για τροποποίηση του σχεδίου πόλεως στα Ο.Τ. 139-140 σε συνδυασμό με την υπ’αριθ. 127/07 απόφαση του Τριμελούς Πρωτοδικείου Λιβαδειάς.

6. Επικαιροποίηση της υπ’αρθ. 67/09 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την τροποποίηση του σχεδίου πόλεως στο Ο.Τ. 86 στη θέση «ΠΟΛΥΓΥΡΑ», λόγω οικονομικής αδυναμίας για την άμεση αποζημίωση του ιδιοκτήτη.

7. Λήψη απόφασης για την έγκριση παράτασης εργασιών του έργου : «Κατασκευή ΧΥΤΑ Θήβας – 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Νομού Βοιωτίας και Έγα Αποκατάστασης Υφιστάμενου Χ.Δ.Α.» έως 31-8-09 μετά από αίτηση της εταιρείας ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε.

8. Λήψη απόφασης για τη χρηματοδότηση της ιδίας συμμετοχής του Σχεδίου Υλοποίησης «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» που θα υποβάλλει ο Δήμος Θηβαίων.

9. Έγκριση κυκλοφοριακής σύνδεσης ιδιοκτησίας «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ» στη θέση «ΜΕΣΟΒΟΥΝΙ» του Δήμου Θηβαίων με την αγροτική οδό.

10. Έγκριση κατανομής ποσού 37.050,00€ από το ΥΠ.ΕΣ. για την επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων ( Σχετ. η υπ’αριθ. 154/09 Α.Δ.Σ.).

11. Έγκριση της υπ’ αριθ. 34/09 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠ «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Θήβας» σχετικής με την αναμόρφωση του προϋπολογισμού τους οικ.έτους 2009.

12. Έγκριση εκκαθάρισης της Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωνικής Καλλιτεχνικής Επικοινωνίας (ΔΕΚΚΑ-Ε) Δήμου Θηβαίων.

13. Έγκριση εκκαθάρισης της Δημοτικής Επιχείρησης Προστασίας Περιβάλλοντος (ΔΕΠΠ) Δήμου Θηβαίων.

14. Λήψη απόφασης για ολοκλήρωση φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου με τίτλο : «Βελτίωση της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης απο το λόφο Αμφείου έως την οδό Αυλίδος», στο Μέτρο 3.3 «Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις αστικής ανάπτυξης σε τοπικές ζώνες μικρής κλίμακας» του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας 2000-2006.

15. Λήψη απόφασης για ολοκλήρωση φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου με τίτλο : «Βελτίωση – Αποκατάσταση του κτιρίου της παλαιάς ΔΕΗ στο λόφο Αμφείου για την λειτουργία Δημοτικού Ωδείου», στο Μέτρο 3.6 «Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις αστικής ανάπτυξης σε τοπικές ζώνες μικρής κλίμακας» του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας 2000-2006.

16. Λήψη απόφασης για ολοκλήρωση φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου με τίτλο : «Ανάπλαση αστικής περιοχής Θήαβς», στο Μέτρο 7.2 «Αναπλάσεις σε δομημένο περιβάλλον με καινοτόμο χαρακτήρα ή Εθνική σημασία» του ΕΠ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» 2000-2006.

17. Ορισμός υπολόγου και άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού του έργου με τίτλο : «Προώθηση των ευρυζωνικών υπηρεσιών και εφαρμογών στο Δήμο Θηβαίων μέσω της υλοποίησης έργου επίδειξης των ευρυζωνικών δικτύων και εφαρμογών» της ΣΑΕΠ 215/3 του Υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.

18. Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου επι της ΜΠΕ «Αξιολόγηση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ), λατομείου παραγωγής αδρανών υλικών εντός λατομικής περιοχής στη θέση «ΚΟΤΣΙΚΑ – ΤΟΥΜΠΙ» του Δ.Θηβαίων μετά από αίτηση της εταιρείας Ιωάννης Κοροπούλης & ΣΙΑ Ε.Ε.

19. Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων εγκατάστασης φωτοβολταϊκού (Φ/Β) σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 4,995MW της εταιρείας «ΕΝΕRGA A.E.» στη θέση Μπουτάκος – Ρεβένια του Τ.Δ.Υπάτου του Δήμου Θηβαίων.

20. Εξέταση αίτησης του κ. Μιχαλόπουλου Δημητρίου ο οποίος ζητά να πωλήσει καρπούζια και πεπόνια στην οδό Οπλ.Βόγκλη κατά την περίοδο 8/6 – 8/9/09.

21. Εξέταση αίτησης του κ. Αθ.Αρκούδη για απαλλοτρίωση του Κ.Χ. στο Ο.Τ. 383 στη Θήβα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΕΛ. ΜΑΜΜΗΣ