Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας


5.Λήψη απόφασης για την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και του τρόπου εκτέλεσης του έργου : «Ανακατασκευή Δημοτικών οδών Θήβας 2009».
6.Έγκριση παράτασης εργασιών για το έργο : «Κατασκευή Πλατείας Αγ.Θεοδώρων».
7.Λήψη απόφασης για την έγκριση της οριστικής παραλαβής του έργου : «Συμπληρωματικές εργασίες βελτίωσης οδών Περγάμου – Τσαλδάρη – Τειρεσίου».
8.Λήψη απόφασης για την έγκριση της οριστικής παραλαβής του έργου : «Ανάπλαση αστικής περιοχής Θήβας (β’ φάση)».
9.Λήψη απόφασης για την επικαιροποίηση τευχών δημοπράτησης του έργου : «Κατασκευή ανάπλασης οδού Πινδάρου Δήμου Θηβαίων».
10.Λήψη απόφασης για την έγκριση του 3ου Ανακεφαλαιωτικού – Τακτοποιητικού Πίνακα Εργασιών του έργου : «Κατασκευή πλατείας Αγ.Θεοδώρων».
11.Λήψη απόφασης για την τροποποίηση της μελέτης για το έργο : «Βελτίωση κτιρίων για τη στέγαση κοινωνικών υπηρεσιών».
12.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναπροσαρμογή τελών χρήσης πεζοδρομίων, πλατειών και λοιπών κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2010 και εφεξής.
13.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναπροσαρμογή τελών διαφήμισης για το έτος 2009 και εφεξής.
14.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αύξηση του συντελεστή του φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων έτους 2010.
15.Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 85/07 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στην κατάργηση του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Δημοτικό Γυμναστήριο Δήμου Θηβαίων» ΦΕΚ 1377/β /3-8-07) ως προς το ακροτελεύτιο άρθρο.
16.Ενημέρωση και έγκριση των γενομένων διαδικασιών για την κλοπή στο Δημοτικό Κατάστημα της 16ης Απριλίου 2009 και λογιστική τακτοποίηση.
17.Αποδοχή της 3ης Τροποποίησης Απόφασης ένταξης για συγχρηματοδότηση, του έργου με τίτλο : «Επαγγελματική Κατάρτιση Νέων και Ατόμων από Μειονεκτούσες Κοινωνικές Ομάδες από το Δήμο Θήβας’’», στο Μέτρο 3.7 «Παρεμβάσεις Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού σε Τοπικές Ζώνες αστικών και ημιαστικών κέντρων» του Π.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας 2000-2006 και δήλωσης αποδοχής των όρων της.
18.Παράταση για την υλοποίηση του υποέργου «Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης και Διαχείρισης Πληροφοριακού Συστήματος» του έργου με τίτλο : «Πληροφοριακό σύστημα ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης πολιτών του Δήμου Θηβαίων», στο Μέτρο 2.2 «Ηλεκτρονική κυβέρνηση για την εξυπηρέτηση του πολίτη» του ΕΠ «Κοινωνία της Πληροφορίας» 2000-2006.
19.Εξέταση αίτησης της κ. Γεωργίας Τσιατσιμά η οποία ζητά αναγνώριση δικαιώματος βοσκής στο Δημοτικό Βοσκότοπο σε έκταση 300 στρεμμάτων στη θέση «ΚΟΤΣΙΚΑ» του Δήμου Θηβαίων.
20.Εξέταση αίτησης του κ. Γεωργίου Κικίδη ο οποίος ζητά αλλαγή της θέσης άσκησης δικαιώματος βοσκής από τον «ΚΟΚΚΙΝΟΒΡΑΧΟ» στο «ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ» του Δήμου Θηβαίων εκτάσεως 200 στρεμμάτων.
21.Καθορισμός της αξίας των ακινήτων στις περιοχές όπου δεν ισχύει αντικειμενικός προσδιορισμός της αξίας τους για την επιβολή του ΤΑΠ.
22.Λήψη απόφασης για τον καθορισμό θέσεων πρακτικής άσκησης στο Δήμο Θηβαίων.
23.Συζήτηση επί των αιτημάτων του δημότη μας κ. Ιωάννη Κανέτη.