Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας


Συνεδριάζει την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων. Την συνεδρίαση που θα ξεκινήσει στις 7:30 το απόγευμα θα απασχολήσουν συνολικά τα εξής 19 θέματα.
-Ορισμός νέου Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΗ.ΚΕ.Θ. και ορισμός νέου Προέδρου αυτού.
-Αντικατάσταση μέλους της Επιτροπής παρακολούθησης της σύμβασης του διετούς προγράμματος δράσης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θήβας (ΔΗΚΕΘ) (Σχετ. η υπ’ αριθ. 450/08 Απόφαση Δημοτ. Συμβουλίου).
-Αποδοχή της υπ’ αριθ. 3/2008 απόφασης του Δ.Σ. της υπό εκκαθάριση Δημοτικής Επιχείρησης Προστασίας Περιβάλλοντος Δήμου Θηβαίων (ΔΕΠΠ-Δ.Θ.), σχετικής με την μεταφορά περιουσιακών στοιχείων της (αυτοκινήτου τύπου MAZDA), προς το Δήμο Θηβαίων.
-Συγκρότηση Επιτροπής για την αξιολόγηση προσφορών διενέργειας προμηθειών σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ και του Ν.2286/95 για το έτος 2009.
-Συγκρότηση Επιτροπής για την παραλαβή προμηθειών που διενεργούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ και του Ν.2286/95 για το έτος 2009 (άρθρο 28 ΕΚΠΟΤΑ).
-Συγκρότηση Επιτροπής για συμβιβαστική επίλυση φορολογικών διαφορών για το έτος 2009.
-Ορισμός ενός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του, που θα συμμετέχει στην Επιτροπή για τον ορισμό θέσεων της άσκησης υπαίθριου εμπορίου για το έτος 2009.
-Συγκρότηση Επιτροπής για την παραλαβή μικρών έργων ή εργασιών συντήρησης μέχρι του ποσού των 5.869,41€, για το έτος 2009 (άρθρο 15 Π.Δ. 17/87).
-Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου μετά του αναπληρωτή του ως μέλους της Επιτροπής παραλαβής Έργων άνω των 5.869,41ευρώ, για το έτος 2009.
-Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου μετά του αναπληρωτή του, ως μέλους της Επιτροπής Παραλαβής Προμηθειών που διενεργούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80, για το έτος 2009 (άρθρο 67 Π.Δ. 28/80).
-Έγκριση υψομέτρων στο Ο.Τ. 351 (Κοινόχρηστος Χώρος) μετά από αίτηση του κ. Λέανδρου Λώλου.
-Έγκριση παράτασης προθεσμίας υποβολής της α’ φάσης της μελέτης « Ανάπλαση πεζόδρομου οδού Επαμεινώνδα Δήμου Θηβαίων», μετά από αίτηση του εκπροσώπου των μελετητών.
-Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου στην επέκταση δικτύου ΦΟΠ από τη ΔΕΗ στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, μετά από αίτηση του κ. Βασ. Αθανασίου.
-Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου στην επέκταση δικτύου ΦΟΠ από τη ΔΕΗ στην περιοχή Ταχίου, στην οδό Παπαφλέσσα 13, μετά από αίτηση των κ.κ. Μακρή, Λεχρή και Θεοδωράκη.
-Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου στην μεταφορά ενός στύλου ΦΟΠ από τη ΔΕΗ στην συνοικία Κολωνάκι επί της οδού Καλαγέρη.
- Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου στην επέκταση δικτύου ΦΟΠ ηλεκτροδοτώντας νέο μετρητή για δίκτυο χαμηλών φωτιστικών γύρω από το λόφο του Αμφίου.
- Έγκριση της υπ’ ριθ. 98/08 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΘ, σχετικής με την τοποθέτηση παροχής ύδρευσης για εξυπηρέτηση αλλοδαπών, κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος της υπόγειας διάβασης της οδού Θηβών – Μουρικίου.
-Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αύξηση του φόρου ηλεκτροφωτισμού έτους 2009.
-Συζήτηση και λήψη απόφασης για την καταβολή ποσού 840 ευρώ στη μαθήτρια του 3ου Λυκείου Θήβας Αριάνογλου Μαρία, για τη συμμετοχή της σε επιστημονική επίσκεψη στο CERN, σύμφωνα με το υπ’ αριθ. πρωτ.6330/12-11-08 έγγραφο της Δ/νσης Β’θμιας Εκπαίδευσης Ν. Βοιωτίας του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.