Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Καθαρά τα προϊόντα της βιοτεχνίας χάρτου στη Θήβα


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Με την επιστολή αυτή θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους αγαπητούς πελάτες, εμπόρους και ζαχαροπλάστες για την βιοτεχνία μας και τον άδικο πόλεμο που δέχεται τους τελευταίους τρεις μήνες.
Είμαστε μια νεοσύστατη βιοτεχνία χάρτου με ενοίκια. Το μισθωτήριο έγινε στις 03/03/09. Η έναρξη των εργασιών της βιοτεχνίας έγινε στις 17/03/09 με αρκετά όνειρα, ελπίδες και προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο. Έγιναν προσλήψεις προσωπικού, δημιουργήθηκαν υποχρεώσεις αγοράζοντας πρώτες ύλες για την κατασκευή χάρτινων δίσκων «βάση τούρτα».
Ενώ η βιοτεχνία λειτουργούσε κανονικά ξαφνικά στις 11/09/09 και ώρα 09:00π.μ. όρμησαν στην βιοτεχνία μας μια ομάδα ανθρώπων από μια δημόσια υπηρεσία, και αφού είχαν κλείσει την είσοδο με δύο αυτοκίνητα, ουρλιάζοντας εισέβαλαν στην βιοτεχνία λέγοντας «Δεν ντρέπεστε, δεν λυπόσαστε τα παιδιά μας και χρησιμοποιείτε επικίνδυνα τοξικά απόβλητα για την παραγωγή των χάρτινων δίσκων».
Μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται και χωρίς να το καταλάβω σε είκοσι λεπτά βρέθηκα στο κρατητήριο της αστυνομίας μέχρι τις τέσσερις το απόγευμα.
Από την επόμενη μέρα όλα τα Μ.Μ.Ε., τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, οι τηλεοράσεις στα δελτία ειδήσεων και για αρκετές μέρες έλεγαν «δηλητήριο στο πιάτο σας από τη μεγάλη χαρτοβιομηχανία στη Θήβα».
Όπως ήταν φυσικό με τις διαστάσεις που πήρε το θέμα οι πελάτες μας θορυβήθηκαν, κλονίστηκε η εμπιστοσύνη τους σ’ εμάς και σταμάτησαν κάθε παραγγελία. Πάθαμε ολική καταστροφή και ζημία ανεπανόρθωτη.
Παράλληλα με όλα αυτά πριν από λίγες μέρες ήρθε και το επιστέγασμα ή να το πούμε με μια λαϊκή φράση «το κερασάκι στην τούρτα», η μόνιμη απειλή τον τελευταίο καιρό της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος από την ΔΕΗ, παρά τις αλλεπάλληλες αιτήσεις και εκδηλώσεις προς τον δημόσιο οργανισμό της ΔΕΗ, για έναν ανθρώπινο διακανονισμό, διότι οι οφειλές όπως ενημερώσαμε την ΔΕΗ δεν ήταν δικές μας αλλά του προηγούμενου ενοικιαστή και ενώ έχουμε εξαντληθεί οικονομικά, μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων κατέβασαν τον γενικό διακόπτη της βιομηχανίας. Η διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος έγινε κατόπιν εντολής και απόφασης του προϊσταμένου της ΔΕΗ στην Λαμία.
Αυτή τη στιγμή κάνω έκκληση στους αγαπητούς μας πελάτες εμπόρους και ζαχαροπλάστες να μας εμπιστευθούν ξανά, διότι μετά από τρεισήμιση μήνες αγώνων δικαιωθήκαμε, το γενικό χημείο του κράτους μετά από αναλύσεις και εξετάσεις αποφάνθηκε και μας πληροφόρησε επίσημα ότι το προιόν μας είναι πλέον «καθαρό» και κατάλληλο για την Παρασκευή βάσεων τούρτας και συναφών προϊόντων.
Σας καλούμε όλους να μας στηρίξετε διότι στηρίζοντας εμάς βοηθάτε και στηρίζετε την ελληνική βιοτεχνία. Να σταματήσει επιτέλους η αλόγιστη εισαγωγή αμφιβόλου προέλευσης προϊόντων από ξένα κράτη, και με τον τρόπο αυτό να βοηθήσουμε όλοι μας την ανάπτυξη στη χώρα μας και την πρόοδο της οικονομίας μας, παράλληλα θα υπάρχει δουλειά για τη νεολαία μας και δεν θα γέμιζαν πια τα κιτάπια του ΙΑΕΔ από απολυμένους και άνεργους.
Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΧΑΡΤΟΥ «ΒΟΙΩΤΙΚΗ»
ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΓΓΙΑΝΝΗΣ