Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Οικονομική κρίση - Κάρτες Πολίτη - Καλλικράτης - Ελληνική Παιδεία


Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος είναι γνωστό.
Εμείς κύριοι Πολιτικοί(το κύριοι είναι τυπικο) δεν είμαστε ούτε εκτελεστικά ούτε ελεγκτικά όργανα του κράτους αν θέλετε να μαζέψετε αποδείξεις να το κάνετε εσείς γιατί αν μαζεύουμε αποδείξεις με σκοπό να πιάσετε τους φορουφγάδες να αποδίδουμε και δικαιοσύνη μόνοι μας με τα όπλα στους κλέφτες που μπαίνουν στα σπίτια μας.
Πέρα από αυτά κόβουν όμως και από τους συνταξιούχους, παρατείνουν το χρόνο εργασίας τον ανθρώπων που δουλεύουν στα εργοστάσια και της βιομηχανίες και όπως όλοι ξέρουμε σε αυτό το τομέα το είδος της δουλείας είναι σκληρό και επίπονο, κάτι που προφανως δεν γνωρίζουν οι ιδεολόγοι "παχύσαρκοι" πολιτικοί της χώρας μας.
Από την άλλη όμως εμείς τους ψηφίζουμε και τους δίνουμε το δικαίωμα αυτό.ΦΤΑΙΜΕ. Μέσα σε αυτό το πανικό που όπως ξέρετε ο άνθρωπος σε περίπτωση πανικού και άγχους δεν σκεφτεται και μπορεί να κάνει μοιραία λάθη , η κυβέρνηση περνάει 2 μέτρα για τα οποία οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν προετοιμάσει το έδαφος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ και ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. .
Ο Καλλικράτης είναι γνωστό και φανερό ότι θα εξαλείψει τελείως την επαρχία. Οι επιδοτήσεις για έργα αστην επαρχία πλέον δεν θα δίνονται και η σχέση που θα υπάρχει με την κετρική εξουσία του εκάστοτε κόμματος θα είναι πιο άμεση και δεσμευτική. ΜΕ το Καλλικράτη καταργείται ο Καποδίστριας. Ξαναμαζεύουμε την Εξουσία στις Περιφέρεις οι οποίες θα δίνουν άμεση αναφορά στη Κυβέρνηση. ΑΝ θέλετε φτιάξτε με τους δημοσίου υπαλλήλους που περισεύουν ελεγκτικούς μηχανισμούς να ελέγχετε τους δημάρχους σας. Ανακοινώστε όλες τις δημοπρασίες και τα έξοδα των δήμων στο intenet να μπορούν να τους βλέπουν οι δημότες. Βάλτε κανα δήμαρχο στη φυλακή δεν είναι κακο και αφήστε το Καλλικράτη.
Η Καρτα του πολίτη θα μας ελέγχει πλήρως. Εμείς οι Έλληνες που είμασταν πάντα ανεξάρτητοι θα γίνουμε πιόνια τους. Θα ξέρουν τα πάντα για μας με ένα κλικ στη κάρτα μας. Φανταστείται τα παιδία μας πως θα κυκλοφορούν με μια κάρτα στο χέρι και θα τη δίνουν παντού, δεν θα υπάρχει όνομα πλέον μόνο κωδικοι. Ο καθένας μας θα είναι ένας κωδικός. Και μου μου πείτε όταν αρχίσουν να χάνονται οι κάρτες ότι δεν θα μας τις βάλουν στο χέρι ?? Λογικό είναι. Και όταν αρχίζουν οι χακερς όπως έκαναν στη Γερμανία πριν 1 εβδομάδα να σπάνε το σύστημα θα βγούνε όλα στη φόρα. Που κοιμάσαι που τρώς τι αγοράζεις. Κύριοι καλύτερα βάλτε μας σε ένα νησί όλους και ταίστε μας καλύτερα θα είναι. Στη χούντα τουλάχιστον κυκλοφορούσες κάποιες ώρες ελεύθερος τώρα ούτε αυτό δε γίνεται.
ΜΕ ΣΤΑΝΑΧΩΡΕΙ το γεγονός ότι σε όλο αυτό το πανικό οι Έλληνες δεν αντιδράσανε. Γίνανε παθητικοί δέκτες των ΜΜΕ και των πολιτικών, δεν έχουνε πλέον κρίση για τίποτα, τελειώνουμε πανεπιστήμια και είμαστε ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ. Θα ξυπνήσουμε επιτέλους??. Παρατήσαμε την οικογένεια και δεν συζυτάμε με τα παιδιά μας και τους φίλους και βλέπουμε τηλεόραση. Αφήσαμε την οικογένεια για να βλέπουμε μπάλα και ριάλιτι. Μήπως χάσαμε την αξία μας. ΠΟΥ είναι ο πολιτισμός ??
Που είναι η πατρίδα μας ?? Που είναι οι παραδόσεις και οι οικογένεια ?? Που είναι η θρησκεία μας??? 2500 χιλιομετρα μακρια απο τις χωρες τους οι μετανάστες και δεν αφήνουν ούτε το ραμαζάνι ούτε την ιστορία ούτε την ενδυμασία. Εμεις γίναμε μοντέρνοι και προοδευτικοί. Πολιτισμός είναι η Μουσική το Θέατρο η Ζωγραφική το Δίαβασμα η ΙΣτορίας μας οι ΠΑραδόσεις μας. Δεν είναι πολιτισμός οι καφετέρεις τα σινεμά και τα κουττσομπολιά.
Ένα έχω να πω . ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΚΩΔΙΚΟΙ ΚΑΡΤΑΣ.
ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΣΥΜΠΟΛΙΤΕς ΜΑΣ. 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΣΕ 35ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ.
Ελεύθερος Πολίτης Θήβα.