Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ενθουσιώδης υποδοχή του Κλέαρχου Περγαντά στη Λαμία


Ακολούθως αναφέρθηκε στο θεσμό της αιρετής Περιφέρειας λέγοντας ματξύ άλλων: «Σ΄αυτές τις εκλογές η Αυτοδιοίκηση αλλάζει σελίδα. Για πρώτη φορά η Αυτοδιοίκηση αποκτά ρόλο σύγχρονο και δυναμικό για να λειτουργήσει αποτελεσματικά, κοντά στον πολίτη.
Στις 7 Νοεμβρίου πηγαίνουμε στις κάλπες για να ψηφίσουμε τους συμπατριώτες μας που είναι οι καταλληλότεροι να απαντήσουν στις προκλήσεις και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουμε.
Πηγαίνουμε στις κάλπες για να αναδείξουμε αξιόπιστους συνδυασμούς, που έχουν γνώση, εμπειρία, αλλά πάνω απ΄όλα θέληση και σχέδιο να δώσουν στον τόπο μας νέα προοπτική.
Στις εκλογές του Νοεμβρίου ψηφίζουμε για τη Στερεά Ελλάδα, ψηφίζουμε για να κερδηθεί η πιο σκληρή αλλά ελπιδοφόρα μάχη για τον τόπο μας.
Όλοι εμείς στο Συνδυασμό μας, στη «Στερεά Ελλάδα» ξέρουμε τα προβλήματα του τόπου μας. Αλλά ακόμα περισσότερο γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τη δυναμική του.
Γνωρίζουμε τις αξίες του Λαμιώτη, του Φθιωτού, του Στερεοελλαδίτη, γνωρίζουμε τις αξίες της ιδιαίτερης πατρίδας μας. Μεγαλώσαμε μ΄αυτές τις αξίες. Αξίες που πηγάζουν από την παράδοση, αλλά και από τις προκλήσεις που καθημερινά αντιμετωπίζουμε. Αξίες όπως η εργατικότητα, η ευαισθησία, η αλληλεγγύη, η ευρηματικότητα, η αισιοδοξία, είναι όλα αυτά που μας δίνουν τη δύναμη και τη σιγουριά ότι όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση».

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο τρίπτυχο μήνυμα του συνδυασμού που είναι «Δουλειά – Περιβάλλον – Ανάπτυξη» το οποίο προσδιορίζει τις κεντρικές προτεραιότητες.

Ο κ. Περγαντάς δεσμεύτηκε, για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας :
• Να οργανωθεί γρήγορα και να λειτουργήσει αποτελεσματικά, ώστε να αποδώσει έργο.
• Να παρέχει σύγχρονες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να είναι κοντά στον πολίτη.
• Να αξιοποιεί όλες τις χρηματοδοτήσεις για τις ανάγκες του τόπου και της κοινωνίας.
• Να διαμορφώσει συμμετοχική τοπική δημοκρατία, με Περιφέρεια ανοιχτή σε όλους τους πολίτες.

Καθώς επίσης σε πέντε στόχους :
• Να γίνει η Στερεά Ελλάδα τόπος ελκυστικός για κατοικία, για εργασία, για ποιότητα ζωής και φιλικός στον πολίτη.
• Να αναπτυχθεί κοινωνικά και οικονομικά η Στερεά Ελλάδα.
• Να βάλουμε όριο στην ανεργία και να ανοίξουν νέες ευκαιρίες απασχόλησης.
• Να επενδύσουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.
• Να διαμορφωθεί και να εδραιωθεί η κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή.


Ακολούθως ανέφερε τα βασικά σημεία του προγράμματός ώστε η Στερεά Ελλάδα να προχωρήσει:

• Με ισόρροπη ανάπτυξη, χωρίς ανισότητες, με σωστό χωροταξικό σχεδιασμό.
• Με τη συνέχιση, την υλοποίηση και τη διεκδίκηση αναπτυξιακών έργων και υποδομών.
• Με σύγχρονη τριτοβάθμια εκπαίδευση και κάλυψη των αναγκών στην παιδεία, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην ποιότητα ζωής.
• Με τη στήριξη της αγροτικής, κτηνοτροφικής, αλιευτικής και δασικής οικονομίας.
• Με την αξιοποίηση της φύσης, της ιστορίας και του πολιτισμού μας, για τουρισμό 12 μήνες το χρόνο.
• Με νέες υπηρεσίες για το εμπόριο και σύγχρονους κλάδους βιομηχανικής παρουσίας.
• Με την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
• Με την επέκταση της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών.
• Με διαρκή επιμόρφωση και δια βίου μάθηση.
• Με την εξυγίανση της βιομηχανικής παρουσίας και τη δημιουργία Βιομηχανικών Περιοχών και Πάρκων.
• Με τη φιλική στο περιβάλλον αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
• Με ολοκληρωμένη πολιτική για την προστασία των νερών.
• Με κάλυψη των αναγκών σε βιολογικούς καθαρισμούς, ΧΥΤΑ και έργα διαχείρισης απορριμμάτων.
• Με την προστασία των ορεινών όγκων και την ανάδειξή τους σε ενιαίο περιβαλλοντικό πάρκο.
• Με την αναβάθμιση των νοσοκομείων, των κέντρων και των δομών υγείας.
• Με τη μέριμνα για την ισότιμη πρόσβαση των ευπαθών ομάδων πληθυσμού στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου.
• Με την κατασκευή και λειτουργία μονάδων πρόνοιας και κοινωνικής προστασίας για όλες τις κατηγορίες και τις ηλικιακές ομάδες πληθυσμού.

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στο σχεδιασμό για τη Φθιώτιδα λέγοντας:
Η δική σας ιδιαίτερη πατρίδα, η πολύμορφη Φθιώτιδα, έχει έναν ανεξάντλητο πλούτο. Θάλασσες κι ακτές, ορεινούς όγκους, αγροτική γη, βιομηχανική παρουσία και μοναδικό φυσικό και πολιτιστικό απόθεμα.
Μ΄ όλον αυτό τον πλούτο, λόγω θέσης και κατάστασης, η Φθιώτιδα, τόπος όμορφος, με δύναμη, με ιστορία, μπορεί, στην κυριολεξία, να είναι προνομιακό πεδίο άσκησης αναπτυξιακών πολιτικών. Γι΄αυτό στο σχεδιασμό μας, δίνουμε έμφαση :

Πρώτα απ΄ όλα στο οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας, που αποτελεί την οριζόντια υποδομή ανάπτυξης των παραγωγικών δραστηριοτήτων και διασύνδεσης με τις γειτονικές περιφέρειες. Ενδεικτικά, επικεντρώνουμε :

Στην ολοκλήρωση των μελετών και στην κατασκευή :
 Του οδικού άξονα ΠΑΘΕ, για να σταματήσει άμεσα το πέταλο του Μαλλιακού να είναι φονικό. Να γίνει πλήρης κατασκευή, με τις προδιαγραφές εθνικού δικτύου, με παρόδιους, έτσι ώστε η χρήση των σταθμών διοδίων να είναι επιλογή για τους διερχόμενους.
 Του αυτοκινητόδρομου Ε-65, που συνδέει τη Στερεά Ελλάδα με την Εγνατία, μέσω Θεσσαλίας.
 Του οδικού άξονα Θερμοπύλες – Αντίρριο μέσω Μπράλλου. Ένας διανομαρχιακός και διαπεριφερειακός οδικός άξονας, που θα συνδέει τον ΠΑΘΕ με την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα.
 Του δρόμου Λαμία – Καρπενήσι – Αγρίνιο, του μεγάλου έργου για τη Δυτική Φθιώτιδα και τη Στερεά Ελλάδα.

Επικεντρώνουμε στην αναβάθμιση του οδικού δικτύου, σ΄όλη τη Φθιώτιδα:
 Στην ολοκλήρωση του δρόμου από την Αταλάντη ως τη Βοιωτία, έργο που δρομολογείται και χρηματοδοτείται από το Περιφερειακό μας πρόγραμμα.
 Στο δρόμο από τον Δομοκό στο Νέο Μοναστήρι.
 Στην παλιά Εθνική οδό Λαμίας – Λιβαδειάς, που χρειάζονται βελτιώσεις.
 Στην πρόσβαση στον Παρνασσό, από την πλευρά της Φθιώτιδας.
 Στην ολοκλήρωση της βελτίωσης του δευτερεύοντος οδικού δικτύου της Φθιώτιδας, με κανόνες οδικής ασφάλειας.

Παράλληλα με το οδικό δίκτυο, βάζουμε στις προτεραιότητες της Φθιώτιδας και τις λοιπές μεταφορές. Ενδεικτικά επιδιώκουμε :
 Την ολοκλήρωση του σιδηροδρομικού δικτύου, με την κατασκευή της σήραγγας του Καλλίδρομου και των σηράγγων – κοιλαδογεφυρών που αναπτύσσονται στην Όρθρυ προς Δομοκό.
 Την επέκταση και εκβάθυνση του λιμανιού της Στυλίδας, που μπορεί να εξελιχθεί σε ένα σημαντικό κέντρο μεταφορών της Περιφέρειας.
 Την αναβάθμιση των λιμανιών Αγίου Κωνσταντίνου και Αρκίτσας και του πορθμείου Γλύφας.

Επόμενος στόχος για τη Φθιώτιδα, η προστασία του περιβάλλοντος :
- Με κυρίαρχο και βασικό ζήτημα, τη σωστή χωροταξία και καθορισμό χρήσεων γης, που θα οργανώνουν τις οικιστικές, τουριστικές και παραγωγικές δραστηριότητες.
- Με προστασία του δασικού πλούτου, των υδάτινων πόρων, των οικοσυστημάτων και των περιοχών NATURA, όπως ο Εθνικός Δρυμός της Οίτης και το σύστημα «Κοιλάδα και εκβολές Σπερχειού – Μαλλιακός». Αυτές οι θεσμικά προστατευόμενες περιοχές, ταλανίζονται από δραστηριότητες λατομικές, μεταλλευτικές και κατασκευαστικές. Ταλανίζονται οι υδάτινοι πόροι από την ρύπανση, την ανεξέλεγκτη διάθεση αποβλήτων, τις αμμοληψίες. Τα νεκρά ψάρια στο Μαλλιακό, επισημοποίησαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι πρέπει να μπει τέλος στην εγκληματική αδιαφορία για το περιβάλλον, για την υγεία, για τη ζωή μας. Φίλες και φίλοι, η θεσμική θωράκιση των περιβαλλοντικά ευαίσθητων περιοχών, η απαρέκλιτη τήρηση της νομοθεσίας και οι συνεχείς και εντατικοί έλεγχοι είναι τρία καθοριστικά στοιχεία για να ανατραπεί η περιβαλλοντική κατάσταση. Οι επιθεωρητές περιβάλλοντος είναι για μας, επί χρόνια, μόνιμοι και στενοί μας συνεργάτες. Τα πρόστιμα, που ξεπερνούν τα 2.000.000 €, επιβάλλονται στο ακέραιο, χωρίς καμιά έκπτωση από εμάς. Αυτή τη συνεπή στάση, που δεν παρεμβαίνει το έργο των ελεγκτικών μηχανισμών και δεν λογαριάζει πολιτικό κόστος, δεσμευόμαστε ότι θα τηρήσουμε σε κάθε περιβαλλοντική περίπτωση.
- Σε διαρκή συνεργασία με την πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση θα δώσουμε προτεραιότητα στην ολοκλήρωση των αποχετευτικών δικτύων και των βιολογικών καθαρισμών. Θα συμβάλλουμε στην κατασκευή έργων ΧΥΤΑ για την πλήρη επίλυση των προβλημάτων στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων, μέσα από ένα σύγχρονο, εφικτό και κοινωνικά αποδεκτό σχεδιασμό.
- Η Φθιώτιδα χρειάζεται αναβάθμιση της ΒΙΠΕ Λαμίας και θεσμοθέτηση και λειτουργία οργανωμένων χώρων υποδοχής δραστηριοτήτων. Είναι προτεραιότητα στο πρόγραμμά μας, που συνδέεται με την οικονομική και παραγωγική ανάπτυξη του τόπου.

Τρίτος άξονας παρεμβάσεων στη Φθιώτιδα : η τόνωση της οικονομίας και των δυνατοτήτων απασχόλησης :
- Με την αξιοποίηση, ανάδειξη και ενίσχυση της επισκεψιμότητας στα ιστορικά, αρχαιολογικά, θρησκευτικά, πολιτιστικά μνημεία του τόπου και σε περιοχές φυσικού κάλλους.
- Με την ενδυνάμωση της ιδιαίτερης δυνατότητας της Φθιώτιδας στον ιαματικό τουρισμό, και στον τουρισμό υγείας κι ευεξίας με τα λουτρά Καμένων Βούρλων, Θερμοπυλών, Υπάτης, και Πλατύστομου. Μάλιστα, το γεωθερμικό πεδίο της Φθιώτιδας, μπορεί να αξιοποιηθεί ενεργειακά για χρήσεις, συμβάλλοντας και στην περιβαλλοντική προστασία.
- Με τη στήριξη της αγροτικής οικονομίας, με έργα και διεκδίκηση διαρθρωτικών πολιτικών. Σημαντικές προτεραιότητες είναι:
 Το δίκτυο άρδευσης της Θεσαλλιώτιδας, που θα αξιοποιεί το υδάτινο δυναμικό από το φράγμα του Σμοκόβου.
 Οι αναδασμοί, παράλληλα, αρδευτικά, αντιπλημμυρικά, εγγειοβελτιωτικά έργα στην καλλιεργήσιμη γη της Φθιώτιδας, όπως Λοκρίδα και περιοχή Σπερχειού.
- Με τη στήριξη της κτηνοτροφικής και αλιευτικής οικονομίας
- Με την αναβάθμιση του θεσμού της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας και την ανάδειξή της σε κέντρο προβολής σε εθνικό επίπεδο.
- Με προγράμματα για την καταπολέμηση της ανεργίας και για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης. Από το ΕΣΠΑ σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, από το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης Αλέξανδρος Μπαλτατζής και το LEADER, θα εξαντλήσουμε κάθε κονδύλι που μας αναλογεί, για να διασφαλιστούν και αναπτυχθούν δουλειές για τους πολίτες.


Τέταρτος άξονας για την Φθιώτιδα, η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και της ποιότητας ζωής :
- Ο τόπος και η κοινωνία χρειάζονται καλή υγειονομική περίθαλψη για όλους τους πολίτες. Χρειάζονται καλές και ποιοτικές υπηρεσίες, με ισότιμη πρόσβαση, για όλους τους κατοίκους της Φθιώτιδας. Επιδιώκουμε στελέχωση, εξοπλισμό και αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο της Λαμίας και σε κάθε περιοχή της Φθιώτιδας, που υπάρχει ανάγκη.
- Να βελτιωθούν οι υποδομές και υπηρεσίες πρόνοιας, φιλοξενίας και περίθαλψης για κάθε ηλικιακή ομάδα, για κάθε ευπαθή κατηγορία πληθυσμού.
- Το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας και το ΤΕΙ Λαμίας, να υποστηριχτούν και να εξελιχθούν σε μια πραγματική κοινωνική, εκπαιδευτική και πνευματική κυψέλη του τόπου. Η πλούσια εμπειρία τους μπορεί να αξιοποιηθεί για τη διάχυση της έρευνας και της καινοτομίας, με στόχο την ανάπτυξη σύγχρονων τομέων οικονομίας.

Στη συνέχεια κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τον ίδιο και τον συνδυασμό «Στερεά Ελλάδα – Κλέαρχος Περγαντάς λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Σας καλούμε στις 7 Νοέμβρη, με την ψήφο μας να δώσουμε αξία στον τόπο μας. Με την ψήφο μας να δώσουμε αξία στη Στερεά Ελλάδα. Να δώσουμε αξία στην εμπειρία, στη γνώση, στην αξιοπιστία, στο πρόγραμμα. ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !»

Καταλήγοντας παρουσίασε τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους για τη Φθιώτιδα που είναι όλοι άνθρωποι με δημιουργική σκέψη και εμπειρία. Με γνώση και ικανότητες. Και προπαντός με αγάπη και διάθεση προσφοράς για την Φθιώτιδα.
«Ο Συνδυασμός μας είναι μια έτοιμη ομάδα δουλειάς. Μια ομάδα, έτοιμη να προσφέρει, έτοιμη να συνεχίσει, έτοιμη να προχωρήσει για ΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !», είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς.


Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας
ΣΤΑΙΚΟΣ ΘΩΜΑΣ
Δικηγόρος

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΩΝΗ (ΘΑΝΙΑ)
Οδοντίατρος, Επιμελήτρια Α΄ Οδοντιατρικής Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, Αντιπρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδος

ΓΕΜΕΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ)
Επιχειρηματίας , Οικονομολόγος

ΓΚΟΥΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Έμπορος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δομοκού

ΘΑΝΑΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Υπάλληλος ΕΣΥ Αμφίκλειας

ΚΑΡΑΚΑΝΤΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Εκπαιδευτικός, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γοργοποτάμου

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Προϊστάμενος Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Λαμίας, Μέλος Δ.Σ. Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων ΕΛΓΑ, πρώην επικεφαλής μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Τιθορέας, Διαχειριστής Τράπεζας Αίματος Εργαζομένων ΕΛΓΑ

ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Υπάλληλος Τράπεζας Ελλάδος

ΚΥΡΙΤΣΗ ΛΕΜΟΝΙΑ
Έμπορος Ελαιών –Ελαιολάδου και άλλων Καρπών, Απόφοιτος Πληροφορικής ΙΕΚ Λαμίας

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αγρότης , Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ , Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ελάτειας, πρώην Αντιδήμαρχος Δ. Ελάτειας, πρώην Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αταλάντης

ΜΠΑΤΣΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Πολιτικός Μηχανικός

ΜΠΕΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δάσκαλος, Νομαρχιακός Σύμβουλος, Αιρετός Εκπρόσωπος των Εκπαιδευτικών της Στερεάς Ελλάδος στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, πρώην Πρόεδρος Συλλόγου Δασκάλων Φθιώτιδας

ΜΠΛΟΥΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
τ. Ειδικός Παρέδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. π. Δήμαρχος Στυλίδας, π. Συντονιστής Συμβούλων Εκπαίδευσης Δυτικής Ευρώπης

ΝΤΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Επιχειρηματίας, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαμιέων, Αντιπρόεδρος στην ΑΝΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας, πρώην Πρόεδρος Βιοτεχνικού Τμήματος ΕΒΕ Φθιώτιδας

ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Βιολόγος, Διευθυντής του Βιοχημικού Τμήματος Νοσοκομείου Λαμίας , Μέλος Δ.Σ. Νοσοκομείου Λαμίας

ΠΙΠΙΛΙΓΚΑ ΕΛΕΝΗ
Πολιτικός Επιστήμων

ΡΙΖΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Αγροτοσυνεταιριστής, Νομαρχιακός Σύμβουλος , πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Γοργοποτάμου

ΣΑΝΙΔΑΣ ΗΛΙΑΣ
Πολιτικές Επιστήμες – Δημόσια Διοίκηση, Σύμβουλος Επενδύσεων, Αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ. ΟΠΕΓΕΠ

ΣΙΟΥΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Δικηγόρος

ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμαρχος Αταλάντης

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
Αγρότισσα

ΤΥΜΠΛΑΛΕΞΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Εκπαιδευτικός, Νομαρχιακός Σύμβουλος, πρώην Αναπληρωτής Νομάρχη, πρώην Υποψήφιος Βουλευτής, πρώην Πρόεδρος ΕΛΜΕ Φθιώτιδας, πρώην εκπρόσωπος ΑΔΕΔΥ, πρώην αιρετό μέλος διοίκησης Παιδαγωγικής Ακαδημίας, επί 4 τετραετίες Νομαρχιακός Σύμβουλος

ΧΟΡΤΑΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Διπλωματούχος Μηχανολόγος – Μηχανικός Ε.Μ.Π, Στέλεχος Διαχειριστικής Αρχής Στερεάς Ελλάδας, δύο φορές εκλεγμένο μέλος του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, πρώην Τεχνικός Σύμβουλος στην Τεχνική Υπηρεσία του ΤΕΙ Λαμίας, πρώην εκπαιδευτής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης, πρώην καθηγητής στο τμήμα Πληροφορικής στα ΙΕΚ Λαμίας

ΨΑΘΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Δήμαρχος Αγίου Κωνσταντίνου, Μέλος ΤΕΔΚ Νομού Φθιώτιδας, πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος και Αντινομάρχης Νομού Φθιώτιδας , πρώην υποψήφιος Βουλευτής, πρώην Σύμβουλος Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας