Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία στις 10 Φεβρουαρίου


Συνάδελφοι,

Για την αντιμετώπιση αυτής της ολομέτωπης επίθεσης και προκειμένου να μην πληρώσουν την κρίση οι εργαζόμενοι αποφασίστηκε η πραγματοποίηση την ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 24ΩΡΗΣ Πανελλαδικής Πανδημοσιουπαλληλικής Απεργίας ενάντια στην παραπάνω πολιτική.

Καθώς οι εύκολες, επιδερμικές πολιτικές μείωσης των μισθών, των συντάξεων, των κοινωνικών δαπανών, της περικοπής εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων που υποβαθμίζουν τους εργαζόμενους και την κοινωνία και αφήνουν στο απυρόβλητο τους τραπεζίτες και τις πολυεθνικές, πρέπει να τελειώνουν.
Γι’ αυτό η μαζική συμμετοχή στην προετοιμασία και οργάνωση της απεργιακής κινητοποίησης είναι πρώτη προτεραιότητα.
Η κλιμάκωση των αγωνιστικών και απεργιακών μας παρεμβάσεων επιβάλλεται.
Για την καλύτερη προετοιμασία της απεργίας και την ενημέρωση της κοινής γνώμης θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε πρόσφορο μέσο (συνεντεύξεις τύπου, συγκεντρώσεις και γενικές συνελεύσεις).

Η Ομοσπονδία εκτός από το υλικό που θα εκδώσει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., θα προχωρήσει στην εκτύπωση ανακοίνωσης και αφίσας ενώ προγραμμάτισε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ των μελών των Δ.Σ. της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. για την ΤΡΙΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 στις 9.30 το πρωί στο Ξενοδοχείο «ATHENS IMPERIAL» (Αχιλλέως 1 και Μεγάλου Αλεξάνδρου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα), για να προετοιμάσει τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργιακή κινητοποίηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αλλά και να διαμορφώσει τις θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση «Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Επίσης, ενόψει της συνεδρίασης του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 θα συζητηθεί και το πλαίσιο διεκδικήσεων και ο τρόπος επίλυσης των προβλημάτων του κλάδου.

Συνάδελφοι,

Επειδή μόνο με τον αγώνα μας μπορούμε να ακυρώσουμε στην πράξη τις αντεργατικές πολιτικές και να έχουμε αποτέλεσμα στις διεκδικήσεις μας.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ:
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΩΤΙΚΑ – ΜΑΖΙΚΑ – ΔΥΝΑΜΙΚΑ
ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.
Ο Πρόεδρος Θέμης Μπαλασόπουλος
Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Ιωάννης Τσούνης