Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Εκλογές στον σύλλογο Απανταχού Παροριτών


1)Η γνωριμια,βελτιωση και αναπτυξη στις σχεσεις των μελων μεσα απο τακτικες επαφες ,η αλληλεγγυη και συνεργασια μεταξυ τους,και η κοινη προσπαθεια στην εντοπιση και επιλυση των προβληματων του χωριου Παρορι με πνευμα κατανοησης και ενοτητας.
2)Η συνεργασια με τους εκλεγμενους φορεις τοπικης αυτοδιοικησης στην απο κοινου ληψη αποφασεων για καθε θεμα που απασχολει το Παρορι και η επιλυση του ειναι εφικτη με την συνδρομη των δραστηριοτητων των μελων του Συλλογου προσωπικων και οικονομικων οπου επιβαλλεται και ειναι δυνατη.
Μπορει παραλληλα να συνεργαζεται με αλλους Συλλογους ,Σωματεια σε θεματα κοινου συμφεροντος
3) Η βοηθεια δεινοπαθουντων μελων η και μη μελων.
4)Προβλεπεται δημιουργια Τραπεζας Αιματος.
5)Η επιδιωξη αναβαθμισης του βιοτικου και πολιτιστικου επιπεδου της ιδιαιτερας μας πατριδας με την ιδρυση και λειτουργια σε εργα κοινης ωφελειας και παροχη καθε δυνατης ηθικης και υλικης συνδρομης προς αυτη για την εκπληρωση των αναγκων της .
Πρεπει ολοι οι Απανταχου Παροριτες να κατανοησουμε και αφομιωσουμε αυτον ακριβως το Σκοπο για τον οποιο ιδρυθηκε ο Συλλογος μας συμπληρωνοντας φετος 11 χρονια ζωης.
Βρισκομαστε σε ενα σημειο που απειληται η ιδια η υπαρξη του Συλλογου μας.Ας παραμερησουμε τα οποια παραπονα εχουμε και ας δωσουμε ενα βροντερο παρων στη Γενικη Συνελευση-εκλογες ,και νικητης να βγει ο ιδιος ο Συλλογος μας.
Με ολους εσας διπλα του το νεο Δ.Σ. που θα προκυψει απο τις εκλογες ,πρεπει να συνεχισει τις προσπαθειες για μεγαλυτερη καταξιωση του συλλογου μας ,και τη βελτιωση των συνθηκων ζωης στο χωριο μας.
Παντα υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης,παντα θα υπαρχουν ψηλοτεροι και ευγενεστεροι στοχοι στους οποιους οφειλουμε να στοχευουμε.
Πιστευω οτι ολοι μαζι πρεπει να αγωνισθουμε να διεκδικησουμε για τον τοπο που γεννηθηκαμε και μεγαλωσαμε.
Απο τους νεους ζητω να ερθουν στο Συλλογο,να γνωρισθουμε,να γλεντησουμε,συνεχιζωντας την παραδοση του Παροριου.
Απο τους γονεις ζητω συμπαρασταση,συμβουλη,συμμετοχη και να παροτρυνετε τα παιδια σας να ερθουν στο Συλλογο,διοτι αυτα αποτελουν το μελλον του Συλλογου μας και του χωριου μας.
Απο τα μελη ζητω να στηριξετε την υποψηφιοτητας μου, δινωντας σας την υποσχεση να δικαιωσω την επιλογη σας.
Τελειωνoντας θελω να σας ενημερωσω οτι χρησιμοποιωντας την διαδυκτιακη τεχνολογια που ειναι απαραιτητη στις μερες μας, δημιουργησα ιστοσελιδα με διευθυνση paroriviotiass.blogspot.com,οπου εκει θα διαβασετε την ενδοξη ιστορια του χωριου μας απο ιδρυσεως του ,για να θυμηθουνε οι παλιοτεροι ,και να μαθουν οι νεοτεροι.
Επισης δημιουργησα προφιλ στο FACEBOOK με διευθυνση ΠΑΡΟΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ωστε ολοι οι νεοι του Παροριου οπου Γης ,να εχουν εναν κοινο διαδυκτιακο τοπο συναντησης.
Με Εκτιμηση
Κορδαλης Θεοδωρος