Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

«Το ταμείον είναι μείον» σε καταναλωτές και επαγγελματίες!!!


«Δυστυχώς είναι αυτό που φωνάζουμε διαρκώς: Κόβουν χρήματα, τα οποία θα λείψουν από τον πολίτη, από την αγορά και κατά συνέπεια από το κράτος, που αρνειται να δει ότι έρχεται ο αργός θάνατος όλων» τονίζει ο εκπρόσωπος των εμπόρων, ευχόμενος το νέο έτος να φέρει καλύτερες ημέρες….
Περισσότερο αισιόδοξοι εμφανίζονται οι κρεοπώλες της Θήβας, που ναι μεν βλέπουν υποτονική την κίνηση, πιστεύουν όμως, πως τις δυο τελευταίες ημέρες αυτή να αυξηθεί.
«Οι μέρες είναι δύσκολες, εμείς έχουμε κρατήσει χαμηλές τιμές, χαμηλότερες των περσινών και τα κρέατα είναι ντόπια» λέει ο Πρόεδρος των κρεοπωλών Γ. Ματσαγγούρας, προτείνοντας στους καταναλωτές να τα προτιμήσουν από τους επαγγελματίες της Θήβας , βοηθώντας έτσι και την ντόπια αγορά και τους παραγωγούς, προκειμένου να μείνει το χρήμα στην περιοχή μας
Ο κ. Ματσαγγούρας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πρόβλημα με τα σφαγεία της Θήβας, τα οποία δεν λειτουργούν, εξαναγκάζοντας τους να πηγαίνουν σε όμορους νομούς, με αποτέλεσμα να εξανεμίζεται το εμπορικό τους κέρδος λόγω καυσίμων κ.α.
«Ελπίζουμε η νέα Δημοτική Αρχή να δει διαφορετικά το θέμα των Σφαγείων» ευχήθηκε ο εκπρόσωπος των κρεοπωλών, στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα προς τον νέο Δήμαρχο Θηβαίων: «Οι Στρατηγοί φαίνονται στις μάχες και όχι στις εξέδρες με τα ωραία κοστούμια και τις παρελάσεις».