Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας


Θέμα 6ο : Έγκριση οριστικής παραλαβής του έργου : «Κατασκευή τοίχου στο Δημοτικό Νεκροταφείο «ΤΑΧΙΟΥ».

Θέμα 7ο : Έγκριση οριστικής παραλαβής του έργου : «Ανακατασκευή τοίχου αντιστήριξης στο Νεκροταφείο «ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ».

Θέμα 8ο : Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου : «Κατασκευή οδού Καλαγέρη».

Θέμα 9ο : Έγκριση παράτασης εργασιών του έργου : «Βελτίωση γηπέδου ποδοσφαίρου στο Τ.Δ. Αμπελοχωρίου» μετά από αίτηση της αναδόχου εταιρείας ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΟΣ ΑΤΕ.

Θέμα 10ο : Εξέταση αιτήσεων για τη διακοπή μίσθωσης καταστημάτων Νο 7 και 20 της Δημοτικής Αγοράς από την Ζ. & Ι. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΕΠΕ.

Θέμα 11ο : Oρισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στις επιτροπές υπαίθριου πλανόδιου και στάσιμου εμπορίου και λαϊκών αγορών, για το έτος 2011.

Θέμα 12ο : Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην επιτροπή προσδιορισμού αντικειμενικής αξίας ακινήτων της ΔΟΥ ΘΗΒΩΝ, για το έτος 2011.

Θέμα 13ο : Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του για τη συμμετοχή τους στην επιτροπή ελέγχου στοιχείων για την απόδοση τελών διαμονής παρεπιδημούντων και τελών επί των ακαθαρίστων εσόδων κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων κ.λ.π.

Θέμα 14ο : Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου ως προέδρου και ενός υπαλλήλου ως γραμματέα με τους αναπληρωτές τους οι οποίοι θα συμμετέχουν στο Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Θεάτρων, κινηματογράφων που βρίσκονται στην Περιφέρεια του Δήμου, για το έτος 2011.

Θέμα 15ο : Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Θηβαίων στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Επιτροπή Σταυλισμού Ν.Βοιωτίας, για το έτος 2011.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ