Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας


4) Λήψη απόφασης για την αποδοχή ή μη της συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς στη κτηματική περιφέρεια του Δήμου και των Τοπ.Διαμερισμάτων μας.
5) Λήψη απόφασης για την απαγόρευση μιας θέσης στάθμευσης μετά από αίτηση του κ. Καραχάλιου Σωτηρίου στις Εργατικές Κατοικίες Ταχίου Θηβών λόγω προβλημάτων υγείας. (σχετ. η υπ’ αριθ. 10/2010 ΑΔΕ).
6) Λήψη απόφασης για την απαγόρευση μίας θέσης στάθμευσης επι της οδού Πελοπίδου 56 στη Θήβα, μετά από αίτηση του κ. Γεωργίου Δημήτριου λόγω προβλημάτων υγείας (σχετ. η υπ’ αριθ. 11/2010 Α.Δ.Ε.).
7) Λήψη απόφασης για την απαγόρευση μίας θέσης στάθμευσης επί της οδού Σολωμού 9 στο Κολωνάκι Θηβών, μετά από αίτηση του κ. Σπύρου Γεωργίου, λόγω προβλημάτων υγείας (σχετ. η υπ’ αριθ. 12/2010 Α.Δ.Ε.).
8) Λήψη απόφασης για την απαγόρευση μίας θέσης στάθμευσης επί της οδού Θίσβης 4 στη Θήβα, μετά από αίτηση του κ. Θανάσου Σπυρίδωνα, λόγω προβλημάτων υγείας (σχετ. η υπ’ αριθ. 13/2010 Α.Δ.Ε.).
9) Λήψη απόφασης για την απαγόρευση μίας θέσης στάθμευσης επί της οδού Επαμεινώνδα 38 & Π.Δράκου στη Θήβα, μετά από αίτηση του κ. Φροσυνού Δημητρίου, λόγω προβλημάτων υγείας (σχετ. η υπ’ αριθ. 14/2010 Α.Δ.Ε.).
10) Λήψη απόφασης για την απαγόρευση μίας θέσης στάθμευσης στις Εργατικές Κατοικίες Ταχίου Θηβών, μετά από αίτηση της κ. Καβούρη Μαρίας, λόγω αναπηρίας του γιού της (σχετ. η υπ’ αριθ. 15/2010 Α.Δ.Ε.).
11) Λήψη απόφασης για την απαγόρευση μίας θέσης στάθμευσης επί της οδού Δολόγλου στη Θήβα, μετά από αίτηση του κ. Τουρναβίτη Γεωργίου, λόγω αναπηρίας του πατέρα του (σχετ. η υπ’ αριθ. 16/2010 Α.Δ.Ε.).
12) Λήψη απόφασης για τη διάθεση δημοτικών υπαλλήλων για τη συγκρότηση επιτροπών του ΝΠΔΔ Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Θήβας (ΔΑΟΘ) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 240 παρ. 2 του Ν.3463/06 ΚΔΚ, ήτοι : α) Επιτροπή του άρθρου 28 του ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή προμηθειών, τρεις τακτικούς υπαλλήλους με τους αναπληρωτές τους, β) Επιτροπή του άρθρου 46 του ΕΚΠΟΤΑ για τη διενέργεια διαγωνισμών, προμηθειών, αξιολόγηση των διαγωνισμών και την εισήγηση της απευθείας ανάθεσης προμηθειών, τρεις υπαλλήλους τακτικούς ή αορίστου χρόνου με τους αναπληρωτές τους, γ) Επιτροπή του Π.Δ. 28/80 για την παραλαβή εργασιών ή υπηρεσιών, δυο υπαλλήλους με τους αναπληρωτές τους και δ) Επιτροπή του άρθρου 15 του Π.Δ.171/87 για την παραλαβή μικρών έργων ή εργασιών συντήρησης μέχρι του ποσού των 5.869,41€ έναν υπάλληλο με τον αναπληρωτή του» .
13) Αποδοχή ή μη της πρότασης της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών του Δήμου που αφορά προσφυγή της εταιρείας ΒΙΟΜΕΚ σχετική με την επιβολή καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού, δημοτικού φόρου και προστίμου για την ιδιοκτησία της στη θέση «ΧΑΡΑΪΝΤΊΝΙ» Δ.Θηβαίων.
14) Λήψη απόφασης για τη μεταβίβαση εξοπλισμού γραφείων και οχημάτων από το Δήμο Θηβαίων στη ΔΕΠΟΔΑΘ Α.Ε.
15) Εξέταση αιτήσεως για διαγραφή οφειλής από βεβαιωμένο χρηματικό κατάλογο που αφορά ειδικό τέλος 2% επί των ακαθαρίστων εσόδων του κ. Αργύτη Σωτηρίου του Αντωνίου.
16) Λήψη απόφασης για τη μετονομασία στην πόλη της Θήβας της οδού Κιθαιρώνος σε οδό Μητροπολίτου Κωνσταντίνου Σακελλαρόπουλου (σχετ. η υπ’ αριθ. 2/2009 γνωμοδότησης της Επιτροπής του άρθρου 8 του Ν.3463/06 ΚΔΚ).
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΕΛ.ΜΑΜΜΗΣ