Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΛΑΟΣ Βοιωτίας για λαθρομετανάστες


Και τώρα στρέφουν το ανθρώπινο όπλο που δημιούργησαν εναντίον τηs Ευρώπηs, που εξελίχθηκε λόγω του ευρώ σε επικίνδυνο οικονομικό αντίπαλο, ξεκινώντας από την Ελλάδα τον πιο αδύναμο κρίκο τηs. Τι και αν κάνουμε «Έλληνες» 250000 χιλ. (σε πρώτη φάση) 350000χιλ. μαs στέλνει πεσκέσι κάθε χρόνο η Τουρκία. Ανοίγουμε μια κερκόπορτα που θα μαs αφανήσει. Σε δυο δεκαετίες θα είμαστε μια χριστιανική μειονότητα μέσα σε ένα μουσουλμανικό κράτος που ίσως και να λέγεται Ελλάδα και τότε θα καταλάβουμε πόσο ανεκτικοί θα είναι οι άποικοι. Ευλύγιστεs μαριονέτες του Σόρος οι πολιτικοί μαs είναι σίγουρο ότι θα δώσουν με χαρά τα κλειδιά τηs βουλήs στον Χασάν .
Αμέτρητα τα ιστορικά παραδείγματα (Ινδιάνοι τηs Αμερικήs που κατεσφάγησαν από τουs αποίκουs, Αβορίγινοι αυτόχθονες τηsΑυστραλίαs που κατακυριεύθηκαν από τουs Αγγλοσάξονες αποίκουs, Σελτζούκοι Τούρκοι που από μισθοφόροι του Βυζαντίου τελικά το άλωσαν και το διέλυσαν).Αυτό αρχίζει να φαίνεται και στο σήμερα και ενώ στην αρχή οι λαθρομετανάστες αγωνίζονταν για να επιβιώσουν τώρα αγωνίζονται για να επικρατήσουν. Αποκαλύπτεται επίσης και ο ρόλοs των «έγκριτων» ΜΜΕ ομόφωνα στοχεύουν στο συναίσθημα και στα φιλάνθρωπα αισθήματα (και τα δυο ιδιαίτερα ανεπτυγμένα στον Έλληνα) απεμπολώντας κάθε ίχνος λογικήs. Αυτό εξηγεί και την προκαταβολική διαμόρφωση ενός νομικού οπλοστασίου υπό τη μορφή συνταγματικού τόξου και του υποτιθέμενου ρατσισμού και τηs ξενοφοβίαs των Ελλήνων που δρα προληπτικά ωs όπλο ιδεολογικήs τρομοκρατίαs για την αποτροπή κάθε αντιδράσεως του ελληνικού λαού.
Σκόπιμη η διάλυση και η οικονομική και η ηθική εξαθλίωση των Ελλήνων, η πείνα και το βιοποριστικό μειώνουν τιs αντιστάσεις. Σκόπιμη και η σύγχυση περί ιθαγένειαs (λέξη σύνθετη που το πρώτο συνθετικό τηs το ιθύς σημαίνει «κατ’ ευθείαν» και το δεύτερο συνθετικό τηs το γένος σημαίνει την φυλή και ιθαγενήs καλείται ο έχων κάτ’ ευθείαν σχέση με το γένος και κατά συνέπεια είναι φυσικό γεγονός, είναι βιολογική κατάσταση και όχι επίκτητον) και υπηκοότηταs, με την δεύτερη να είναι αποκλειστικά μια νομική πράξη που χορηγείται ή και αφαιρείται αν συντρέχει λόγοs και υποδουλώνει τουs όρουs υπακοήs και πειθαρχίαs στουs νόμουs και τα ψηφίσματα του κράτους διαμονήs. Σκόπιμη και η συζήτηση περί Καλλικράτη αυτέs τιs ημέρες που στόχο έχει να διαμελήσει τη χώρα (καντονοποίηση, μικρά κοινοβούλια) μέσα από την αυτονόμηση των νέων περιφερειακών κυβερνήσεων.
Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αποτελεί εισήγηση μιαs περίεργηs μη κυβερνητικήs οργάνωσηs (Ελληνική ένωση για τα δικαιώματα του ανθρώπου) με πρόεδρο τον κ.Δημ. Χριστόπουλο που είναι και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του σκοτεινού ΚΕΜΟ(Κέντρου Ερευνών Μειονοτηκών Ομάδων). Σκόπιμα επίσης δεν γίνεται ο διαχωρισμόs μεταξύ τηs παροχήs «πράσινηs κάρταs» που εξασφαλίζει την νομιμοποίηση τηs παραμονήs και τηs εργασίαs και τηs έννοιαs τηs ιθαγένειαs. Δημοψήφισμα λοιπόν, είναι ο μόνοs τρόποs αντίστασηs στην ανευθυνότητα μέχρι υποψίαs τηs κυβέρνησηs. Στηρίζονταs την πρωτοβουλία συλλογήs υπογραφών του Ινστιτούτου Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών ΊΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ και την προσπάθεια τηs Πανελλήνιαs Επιτροπής Αγώνα για τον Έλεγχο τηs Λαθρομετανάστευσηs (ΠΕΑΕΛ) συλλέγουμε υπογραφές με στόχο την διενέργεια δημοψηφίσματος γιατί κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υποθηκεύσει την ελευθερία και την ίδια την εθνική ύπαρξη τηs Ελλάδαs με εθνοκτόνουs νόμουs που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο όλεθρο.
Έντυπα συμπλήρωσηs υπογραφών θα βρείτε στα πολιτικά γραφεία του ΛΑΟΣ Θηβών και Λειβαδειάs, στο καφενεδάκι Κρίνοs (αρχή πεζόδρομου Θηβών) στον γεωργικό συνεταιρισμό Πυρίου Θηβών, στο τηλ.6977629749 για Θήβα και στο τηλ. 6976865595 για Λειβαδιά.
Ν.Ε. ΛΑΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ