Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΔΕΠΟΔΑΘ Α.Ε: Αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα οικιακής Κομποστοποίησης


Ταυτόχρονα όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν θα μπορούν να αποστείλουν τη συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής στα γραφεία της επιχείρησης σε έναν από τους αριθμούς fax που αναγράφονται παραπάνω. Υποδείγματα της αιτήσεως θα υπάρχουν σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα, όπως και στο site της επιχείρησης.
Αυστηρά θα γίνονται δεκτές μόνο οι αιτήσεις που θα λαμβάνει η επιχείρηση μέσω των παραπάνω προγραφόμενων ενεργειών και όχι αυτές που θα αποστέλλονται στους Δήμους.
Από την πλευρά της επιχείρησης θα υπάρξει πλήρη εχεμύθεια στην τήρηση των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα θα είναι οι ενδιαφερόμενοι να διαθέτουν κήπο τουλάχιστον 4 τετραγωνικών μέτρων για την τοποθέτηση του κάδου και να συμμορφωθούν πλήρως με τους όρους του προγράμματος, όπως αυτοί αναγράφονται στην αίτηση συμμετοχής.
Μετά την 21η Μαίου 2010, ημερομηνία λήξης των αιτήσεων, και το αργότερο εντός 10 ημερών, η επιχείρηση θα αξιολογήσει τις αιτήσεις συμμετοχής και θα προχωρήσει στην ανάρτηση πινάκων σε κάθε Δημοτικό Κατάστημα, όπως και στους πίνακες ανακοινώσεων όλων των Δημοτικών Διαμερισμάτων, με τα ονόματα αυτών που θα κληθούν να παραλάβουν τους Κάδους Κομποστοποίησης.
Η κατανομή των κάδων που δικαιούται ο κάθε Δήμος θα γίνει βάση των ποσοστών συμμετοχής τους στην επιχείρηση. Σε περίπτωση που ο αριθμός των ενδιαφερόμενων πολιτών κάποιου Δήμου που αξιολογηθούν θετικά στην παραλαβή κάποιου κάδου είναι μικρότερος από τον αριθμό των κάδων που δικαιούται ο Δήμος τους, τότε ο πλεονάζον αριθμός κάδων θα αναδιανεμηθεί στους υπόλοιπους Δήμους επίσης βάση των ποσοστών συμμετοχής τους στην επιχείρηση.
Για την τελική παραλαβή των κάδων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις πολυμελείς οικογένειες.
Οι πολίτες που θα αξιολογηθούν θετικά θα ειδοποιηθούν από την επιχείρηση για τον τόπο και τρόπο παραλαβής του κάδου κομποστοποίησης.
Με την παραλαβή του κάδου μεταξύ των δύο πλευρών θα υπογραφεί το απαραίτητο Πρωτόκολλο Παράδοσης Παραλαβής, που θα συντάξει η επιχείρηση και θα δοθεί έντυπο με οδηγίες χρήσης του κάδου, όπου θα περιγράφονται αναλυτικά τα αποδεκτά και μη απορρίμματα προς κομποστοποίηση, ο χρόνος παραγωγής του κομπόστ, η χρήση του, τα αποτελέσματα κ.λ.π.
Η διαχείριση του προγράμματος θα γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία της επιχείρησης στη Θήβα.
Παρακαλούμε όπως αναρτήσετε στους πίνακες ανακοινώσεων τόσο του Δημοτικού καταστήματος όσο και των Δημοτικών Διαμερισμάτων καθώς και σε όποια εμφανή σημεία ( χώρους εστίασης , αναψυχής κ.λ.π ) κρίνεται εσείς το προαναφερόμενο κείμενο :
Για τυχόν διευκρινίσεις ή πρόσθετες πληροφορίες θα είμαστε στην διάθεσή σας.»
Με εκτίμηση
Ο Γενικός Διευθυντής
Χαράλαμπος Τσοκανής

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ. - Α.Ε
Διαδημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος & Ημερομηνία:…../….../2010
Οργάνωσης Διαχείρισης Απορριμμάτων Θήβας Αριθ. Αίτησης:….…………
Ανώνυμη Εταιρεία Ο.T.A Ώρα:……:………………….
Τσεβά 2 & Πινδάρου Θήβα, τ.κ. 32200 (Συμπλ/νται από την υπηρεσία)
Τηλ: 22620-80821 Fax: 22620-24631 & 89627


Αίτηση συμμετοχής στην Οικιακή Κομποστοποίηση


Στοιχεία Αιτούντος:

Ονοματεπώνυμο:…………………………………………………………………….
Πατρώνυμο: …………………Α. Δ. Τ.: ………………Έτος Γέννησης:……… Υπηκοότητα:………………… Δήμος:…………………. Δ.Δ.:…………………….

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθ. Κατοικίας(οδός Αριθ.):…….……………………… Τ.Κ.:………Τ.Θ.:……..
Σταθερό Τηλ.:……………………….. Κινητό Τηλ.:………………………………..
Αριθμός fax:…………………………… E-mail:…………………………………….

Πρόσθετα Στοιχεία:

Αριθμός μελών που διαμένουν στην κατοικία σας:……………………………..
Χώρος τοποθέτησης κάδου (Διεύθυνση):………………………………………..
Τετραγωνικά μέτρα κήπου:……………………………………………………......

Δηλώνω υπεύθυνα ότι ενδιαφέρομαι να συμμετέχω στο πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης, να διατηρώ τον κάδο που θα μου παραχωρηθεί σε καλή κατάσταση και να παρέχω οποιαδήποτε πληροφορία μου ζητηθεί σε σχέση με τη λειτουργία του προγράμματος.



Ημερομηνία……/……/2010 Ο/Η Αιτών /ούσα

Υπογραφή


………………………….