Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Μήνυμα του Δημ. Τσιφή για τον Καλλικράτη


Να αποδείξουμε, ότι όσα λέγαμε τα εννοούσαμε. Ότι μπορούμε με πνεύμα αγαστής συνεργασίας, σεβόμενοι πλήρως ο ένας τις τοπικές ιδιαιτερότητες του άλλου, να κάνουμε τους πολίτες του νέου διευρυμένου Δήμου Λιβαδειάς περήφανους για τον τόπο τους, για την κοινωνία τους, τις δυνατότητές τους, τα επιτεύγματά τους και τις υψηλές αξίες τους.
Να αποδείξουμε, ότι είμαστε αποφασισμένοι να συμβάλλουμε στην ολοκλήρωση της θεσμικής ανατροπής και να εργαστούμε όλοι μαζί καλόπιστα και εποικοδομητικά στη νέα προοπτική που ανοίγεται για τον τόπο μας και την χώρα μας στη δύσκολη κατάσταση που περνά.
Επειδή όμως ο αγώνας δεν τελειώνει εδώ, καλώ σε εγρήγορση όλους τους θεσμικούς πολιτικούς, οικονομικούς, αθλητικούς και κοινωνικούς φορείς της πόλης και όλους τους πολίτες, προκειμένου όλοι μαζί να διασφαλίσουμε αυτό το ιστορικό κεκτημένο για το νέο Δήμο Λιβαδειάς.
Σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθούμε κάτι διαφορετικό σχετικά με τη χωροθέτηση του νέου διευρυμένου Δήμου Λιβαδειάς. Τίποτα λιγότερο, αλλά και τίποτα περισσότερο, πέραν αυτού που έχει από χθες δημοσιοποιηθεί (Έθνος της Κυριακής 18-4-2010) και έχει πλέον «κλειδώσει».
Προειδοποιούμε όλους αυτούς που με στοχευμένες «διαρροές» επιχείρησαν και θα επιχειρήσουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις και «τετελεσμένα» σε βάρος της Λιβαδειάς και να ανατρέψουν τον υπάρχοντα σχεδιασμό, να σταματήσουν εδώ. Οποιαδήποτε αλλαγή στο δημοσιευμένο χάρτη, θα αποτελέσει «Casus belli».
Τέλος, καλώ τους βουλευτές του Νομού μας να δηλώσουν παρόντες και παρούσες αυτή την ιστορική στιγμή για τη Λιβαδειά και να σταθούν αντάξιοι των περιστάσεων.
Ο Δήμαρχος Λιβαδειάς
Δημήτρης Τσιφής