Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Σας κοινοποιούμε την υπ’ αριθ. πρωτ. 15607/10-6-2011 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων, η θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Παλαιό Δημαρχείο-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 15 του μηνός ΙΟΥΝΙΟΥ 2011, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 20:30 σε τακτική συνεδρίαση για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης, για ενημέρωσή σας :

1. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Θηβαίων στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΔΕΠΟΔΑΘ Α.Ε. που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22-6-2011.

2. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Θηβαίων στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας «ΕΛΙΚΩΝΑΣ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30-6-2011.

3. Ορισμός Επιτροπής για τη διενέργεια απογραφής περιουσίας του γραφείου της Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θηβαίων (πρώην Γραφείο Ν.Ε.Λ.Ε. Θήβας.

4. Απόφαση περί συμμετοχής του Δήμου Θηβαίων στην ημερίδα που διοργανώνει η «ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β Α.Ε.» στις 23-6-2011, με θέμα : «Γνωριμία με τη ΒΙ.ΠΕ. Θίσβης».

5. Καθορισμός του αριθμού και των ειδικοτήτων του προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, των οποίων εγκρίθηκε η απασχόληση με την υπ’ αριθ. 22755/12-5-2011 απόφαση της Επιτροπής του άρθρου 2 παρ. 1 της αριθ. 33/2006 ΠΥΣ, για τις υπηρεσίες του Νομικού Προσώπου του Δήμου Θηβαίων.

6. Έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και τρόπου εκτέλεσης του έργου : «Αξιοποίηση υδρευτικής γεώτρησης Αγ.Σωτήρας Δ.Ε.Βαγίων» προϋπολογισμού 209.425,24€.

7. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση της χρήσης στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση ΔΗ.Κ.Ε.Θ. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 259 παρ. 6 του Ν.3463/06 ΚΔΚ, των παρακάτω Δημοτικών κτιρίων για τη στέγαση των αντίστοιχων μονάδων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» : α) αίθουσας στο κτίριο της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών στο Καπαρέλλι, β) αίθουσας στο κτίριο του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος της Δημοτικής Ενότητας Βαγίων και γ) αίθουσας στο κτίριο του Δημοτικού καταστήματος της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης στη Θίσβη.

8. Έγκριση άδειας εισόδου – εξόδου σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας DAKO SOKRAT στον αγροτικό δρόμο προς ΔΕΥΑΘ στη θέση «ΧΟΡΟΒΟΪΒΟΔΑ» Αγ.Θεοδώρων Θηβών (σχετ. η υπ’ αριθ. 19/2011 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

9. Μεταβίβαση οπτικοακουστικού υλικού (video Clip) γραμμένο σε Dvd βιντεοπροβολέα, ιστοσελίδας και ενημερωτικού φυλλαδίου από το Δήμου Θηβαίων στην ΔΕΠΟΔΑΘ Α.Ε., για την παρουσίαση του έργου : «Κατασκευή Χ.Υ.Τ.Α Θήβας – 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Νομού Βοιωτίας και Έργα Αποκατάστασης Υφιστάμενου ΧΔΑ».

10. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου : «Αποκατάσταση τμήματος περιτοίχισης νεκροταφείου Ευαγγελιστή Λουκά».


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ