Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Μαζικές κινητοποιήσεις απο την ΠΟΕ-ΟΤΑ


1. ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010: Παράσταση Διαμαρτυρίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ στο Υπουργείο Οικονομικών και στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 1.00 το μεσημέρι με τόπο συγκέντρωσης το Ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ (Σταδίου 22– Αθήνα).
2. ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010: 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. από τις 11.00 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου.
Στις 12.30 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί μεγάλη συγκέντρωση στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα) και πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών (Πανεπιστημίου 37 – Αθήνα).
Την κινητοποίηση της Ομοσπονδίας στηρίζει με απόφασή της και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και συμμετέχουν και άλλες Ομοσπονδίες του Δημοσίου.
3. ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010: 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. Στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στο ΠΕΔΙΟ του ΑΡΕΩΣ. Η Ομοσπονδία θα πραγματοποιήσει προσυγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα στις 10.30 το πρωί.
Συγχρόνως αποφασίστηκε η αναβολή της Περιφερειακής Σύσκεψης των μελών των Δ.Σ. που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010 στην Αθήνα.
Επίσης προγραμματίζεται Πανελλαδική Σύσκεψη των Δ.Σ. των Πρωτοβαθμίων Σωματείων για την Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010 προκειμένου να αξιολογηθεί η πορεία των κινητοποιήσεων και να εκφραστούν οι απόψεις όλων των εργαζομένων για τον προγραμματισμό δράσης του κλάδου, καθώς και η σύγκλιση του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. την Τρίτη 16 Μαρτίου 2010.
Προειδοποιούμε ότι η ενδεχόμενη παρέμβαση των δυνάμεων καταστολής στους Χ.Υ.Τ.Α. θα είναι αιτία πολέμου για το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Συνάδελφοι,
Η περιφρούρηση των Χ.Υ.Τ.Α. σε όλη την χώρα αλλά και η συμμετοχή μας σε όλες τις κινητοποιήσεις με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και δυναμική, είναι προϋπόθεση για να προασπίσουμε όλοι μαζί τα δικαιώματα την αξιοπρέπεια και τη θέση μας.
Μόνο αποφασιστικά, αγωνιστικά και ενωτικά μπορούμε να ανατρέψουμε τις πολιτικές και τα κυβερνητικά μέτρα που εξαθλιώνουν τους ήδη χαμηλότερους μισθούς σε όλη την Ευρώπη.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ – ΚΑΜΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ
ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.
Ο Πρόεδρος Θέμης Μπαλασόπουλος
Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Ιωάννης Τσούνης