Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

«Όχι στο εργοστάσιο καύσης απορριμμάτων με ..... κολοτούμπες»


Έτσι οι εκκολαπτόμενοι επενδυτές κέρδισαν χρόνο, ενώ η κεντρική διοίκηση, δηλαδή η αδειοδοτούσα αρχή άλλοθι, αφού ανοιχτά οι εκπρόσωποί της μέχρι πρότινος τουλάχιστον, διατείνονταν επισήμως ότι δεν είχαν καμία αντίδραση από τους εκλεγμένους τοπικά φορείς, γι’ αυτό και η εν λόγω επένδυση σ’ επίπεδο Ρ.A.E. προχωρούσε !
Ας ελπίσουμε βέβαια ότι αυτά πλέον αποτελούν παρελθόν, αφού στην τελευταία συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την περασμένη Παρασκευή ήταν όλοι εκεί !!!, ... για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην κατασκευή του εργοστασίου καύσης ...!!! Προσωπικά, δεν προσήλθα σεβόμενος την ιδιότητά μου και τον θεσμό που υπηρετώ. Όχι γιατί άλλαξα θέση, αφού για συγκεκριμένους λόγους, ήμουν και είμαι ενάντια στο εργοστάσιο καύσης, αλλά επειδή πολύ απλά θεωρώ αντιαισθητικές τις «κολοτούμπες» πολιτικά, ιδίως μάλιστα όταν όσοι τις πραγματοποιούν, προηγουμένως δεν αισθάνονται την ανάγκη αυτοκριτικής. Πιστεύω δε πως είναι και άκρως επικίνδυνες, εάν ληφθούν υπ’ όψιν οι συγκυρίες, «βλέπε .... επόμενες τοπικές εκλογές ...!!».
Καταλήγοντας όμως, όπως λεει και ο θυμόσοφος λαός, προκειμένου κάποιος να γλιτώσει από τα ποντίκια, μαζί με την φάκα καλό είναι ν’ αγοράσει και μια γάτα ...!!!
*Νομαρχιακός Σύμβουλος
τ. Αντινομάρχης