Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Ανακοίνωση ΛΑΟΣ Θήβας για το Νοσοκομείο


5. Δημιουργία μονάδος τεχνικού νεφρού, η υπάρχουσα στη Λιβαδειά λόγω κορεσμού αδυνατεί να εξυπηρετήσει τους νεφροπαθείς από την επαρχία Θηβών που αναγκάζονται σε κακή κατάσταση συχνά δύο φορές την εβδομάδα να κατεβαίνουν σε νοσοκομεία των Αθηνών.
6. Δημιουργία νέων θέσεων σε ειδικότητες ιατρικού προσωπικού όπως Δερματολόγων, Ουρολόγων, Αγγειολόγων κ.α. Γιατί να τρέχει ο φτωχός πια πολίτης σε ιδιώτες γιατρούς και να επωμίζεται ένα ακόμη δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος;
7. Κατασκευή χώρου παραμονής στην πύλη του νοσοκομείου όπου και η στάθμευση των λεωφορείων και των ταξί, ώστε οι ασθενεί να μην περιμένουν όρθιοι μέσα στο κρύο ή την ζέστη.
8. Τοποθέτηση φανοστατών σε πρώτη φάση στην διασταύρωση του δρόμου του νοσοκομείου με την επαρχιακή οδό Θηβών-Χαλκίδος και σε δεύτερη φάση δημιουργία αερογέφυρας με διεύθυνση του δρόμου προς το ύψος του Υπάτου, για άμεση πρόσβαση των ασθενοφόρων στην εθνική οδό.
9. Εκατοντάδες ανασφάλιστοι αλλοδαποί στερούμενοι εγγράφων περνούν από το νοσοκομείο, κάνουν εξετάσεις, νοσηλεύονται ή εγχειρίζονται και φεύγουν ανενόχλητοι χωρίς να πληρώσουν, δίνοντας ψευδή στοιχεία ονοματεπώνυμου και διεύθυνση κατοικίας. Δυστυχώς το κόστος όλων αυτών το επωμίζεται ο Έλληνας φορολογούμενος και το οριακά ζωντανό σύστημα Υγείας και Ασφάλισης.
Δ.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. ΘΗΒΩΝ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ