Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Επιστολή Βασίλη Κεδίκογλου προς το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας


Να ηχούν καθημερινά οι καμπάνες των εκκλησιών της περιοχής από την Αυλίδα, τη Χαλκίδα και έως την Αρτάκη και το Βασιλικό, ώστε το θέμα να κοινοποιηθεί, να γίνει θέμα όλου του λαού μας.
Κατάληψη των καταστημάτων: της Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ Χαλκίδας), της Νομαρχίας και του Τελωνείου.
Κλείδωμα και περιφρούρηση των καταστημάτων αυτών και ευρεία δήλωση, ότι δεν θα επιτρέψουμε τη λειτουργία τους εάν δεν έχουμε χειροπιαστές αποφάσεις με την προσωπική διαβεβαίωση και ευθύνη του Νομάρχη:
1. για μια φιλεργατική κυβερνητική συμπαράσταση μπρος στο κύμα των απολύσεων.

2. για όλα τα έργα του Δημόσιου τομέα των οποίων η έναρξη κατασκευής εκκρεμεί από παράλειψη κυβερνητικής βούλησης, τα οποία η Νομαρχία πολύ καλά γνωρίζει, όπως:

Περιφερειακή της Αιδηψού.
Οδός Ιστιαίας-Βουτά.
Ολοκλήρωση της μελέτης της Περιφερειακής Χαλκίδας.
Έναρξη των εργασιών του Νοσοκομείου.
Έναρξη των εργασιών του κόμβου της Παράκαμψης Βασιλικού.
Δρόμος Ραπταίοι-Στύρα-Πόρτο Λάφια.
Δρόμος Άγ. Δημήτριος-Καλλιανοί.
Μουσείο Αιδηψού ( Υδροθεραπευτήριο Άγ. Αναργύρων) κλπ.
Έχετε αντιληφθεί ότι λειτουργία των παραπάνω Υπηρεσιών, για τις οποίες προτείνω την κατάληψη των καταστημάτων τους, είτε λειτουργούν είτε δεν λειτουργούν είναι ανώφελο για την Εύβοια. Πρέπει να αναλάβουμε δράση, να καταστήσουμε τις Υπηρεσίες αυτές ανώφελες και για την κυβέρνηση, αν θέλουμε ο τόπος να δει άσπρη μέρα.

Επισημαίνω ότι τυχόν αναβολή της απόφασης αυτής, ώστε να ενταχθεί σε κλιμάκωση, που φοβούμαι ότι θα προταθεί, θα σημάνει οριστική αναστολή εφαρμογής και απώλεια του μεγαλύτερου αγωνιστικού όπλου σας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Βασίλης Κεδίκογλου