Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας


Θέμα 5ο : Λήψη απόφασης για την επιχορήγηση της 5ης Σχολικής Επιτροπής (4ο Δημοτικό Σχολείο -4ο Νηπιαγωγείο Θήβας) με το ποσό των 5.000€ για την κατασκευή παιδικής χαράς.

Θέμα 6ο : Έγκριση οριστικής παραλαβής του έργου : «Επισκευές – αποκαταστάσεις στην κεντρική πλατεία»
(Εισηγητής : Λ.Σερβετάς, Δ/ντής ΤΥΔΘ )

Θέμα 7ο : Έγκριση μελέτης εφαρμογής για το έργο : «Κατασκευή ΧΥΤΑ Θήβας- 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Νομού Βοιωτίας και Έργα Αποκατάστασης υφιστάμενου ΧΔΑ»
(Εισηγητής : Λ.Σερβετάς, Δ/ντής ΤΥΔΘ )

Θέμα 8ο : Έγκριση διοικητικής παραλαβής για χρήση του έργου : «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων και οδών στην περιοχή Συνοικισμός Δ.Θηβαίων».
(Εισηγητής : Λ.Σερβετάς, Δ/ντής ΤΥΔΘ )

Θέμα 9ο : Λήψη απόφασης για την καταβολή επιδικασθέντος κεφαλαίου, τόκων και δικαστικής δαπάνης για την εξόφληση των εντελλομένων στην με αρ. 45/2010 απόφαση του Ειρηνοδικείου Θηβών με διαδίκους Δ.Θηβαίων και Αθανάσιο Τζανέτο.
(Εισηγητής : Κ.Χαλβατζή Νομ.Συμ/λος Δ.Θηβαίων)

Θέμα 10ο : Λήψη απόφασης για την καταβολή επιδικασθέντος κεφαλαίου, τόκων και δικαστικής δαπάνης της με αρ. 52/2010 απόφασης του Ειρηνοδικείου Θηβών με διαδίκους Στέλιο Καραγιλάνη Μ.Ε.Π.Ε κατά Δ.Θήβας.
(Εισηγητής : Κ.Χαλβατζή Νομ.Συμ/λος Δ.Θηβαίων)

Θέμα 11ο : Λήψη απόφασης για την εκπροσώπηση του Δήμου στην Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας με την επωνυμία: «ΕΛΙΚΩΝΑΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤ.Α», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30-6-2010 στη Λιβαδειά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΕΛ. ΜΑΜΜΗΣ