Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Πραγματοποιήθηκαν τα Γεροντοπούλεια 2011

Αναφέρθηκε επίσης στην απουσία ενός ιδρυτικού μέλους του Ομίλου μας, αυτή του αειμνήστου Φάνη Ευεργέτη, ο οποίος υπήρξε στενός συνεργάτης του Τάκη Γεροντόπουλου και υπηρέτησε για πάρα πολλά χρόνια τους στόχους του Ομίλου μας και ιδιαίτερα τις δραστηριότητες του τμήματος κολύμβησης, είτε ως ΄Εφορος, είτε ως Αντιπρόεδρος, είτε και από τη θέση του Προέδρου, είτε ακόμη και ως Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας.
Γι’ αυτό το Διοικητικό μας Συμβούλιο, με ο μ ό φ ω ν η απόφασή του, απένειμε στην οικογένειά του αναμνηστική πλακέτα, ως ένδειξη ελάχιστης αναγνώρισης της πολύχρονης προσφοράς του στην ανάπτυξη των αγωνισμάτων του υγρού στίβου, απ’ όποια θέση κι’ αν υπηρέτησε αυτόν τον στόχο του, καθώς και για τη συμμετοχή του στην πραγματοποίηση των στόχων του Ομίλου μας.
Αναμνηστική πλακέτα, στην οικογένειά του Φάνη Ευεργέτη, δόθηκε και από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας κ. Μούτουπα Ευάγγελο.
Στους αγώνες της κολυμβητικής ημερίδας, με τα χρώματα του Ομίλου μας αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες της προαγωνιστικής ομάδας, με αλφαβητική σειρά.
ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΓΚΟΥΛΗ ΙΣΑΒΕΛΛΑ
ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΖΑΜΠΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΘΕΟΧΑΡΗ ΧΑΡΙΓΙΑΝΝΑ
ΚΑΚΑΒΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΡΚΑΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΑΡΙΑ
ΛΙΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΜΟΥΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΜΠΑΛΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΠΡΑΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΗ
ΡΟΥΤΣΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΣΦΟΝΤΟΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
Εκτός συναγωνισμού κολύμπησαν και οι αρχάριοι κολυμβητές :
ΚΑΤΣΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΜΥΡΙΣΙΩΤΗΣ ΑΚΗΣ
ΛΙΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΛΙΟΚΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ

Το Δ.Σ. του Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς