Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Πλούσια η Διαρθρωτική Προσαρμογή στους Επαγγελματοβιοτέχνες Θήβας!!

Για τον λόγο αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας επισκέφθηκαν τόσο τον ΟΑΕΕ, ζητώντας διευκολύνσεις για την συμμετοχή αυτών των μελών στο πρόγραμμα, όσο και τον έφορο της ΔΟΥ Θήβας, προκειμένου αυτά τα μέλη να βοηθηθούν. «Πρέπει όλοι να βοηθήσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να τις κρατήσουμε ζωντανές» τονίζει ο κ. Χαρατσής, μιλώντας, με παράπονο για τις μάταιες προσπάθειες της Ομοσπονδίας να «ανοίξει πόρτες» σε σε διάφορα υπουργεία και συνδικαλιστικές οργανώσεις, προκειμένου οι συνάδελφοί του να αναπνεύσουν οικονομικά.
«Ζητήσαμε να πάρουμε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, μέσω τράπεζας, δεν έγινε .Τώρα έγινε μια ρύθμιση, που πρόχειρα θα μας εξυπηρετήσει, αλλά πρέπει να γίνει καλύτερη δουλειά για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε» δηλώνει, αναφερόμενος ταυτόχρονα στο μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει εδώ και αρκετές ημέρες με την καθημερινή «επίσκεψη» του ΣΔΟΕ στην περιοχή.
«Τρομοκρατούν τους νόμιμους επιχειρηματίες και δεν φτάνει αυτό, καθώς παρουσιάστηκε ξαφνικά και το Υγειονομικό, κόβοντας πρόστιμα για το κάπνισμα» τονίζει ο κ. Χαρατσής, ο οποίος μάλιστα χρειάστηκε να παρέμβει μετά τα πρόστιμα που «κόπηκαν» σε 5 επιχειρήσεις…
«Είναι τρομακτικό να συμβαίνουν όλα αυτά και την ίδια ώρα να πληροφορούμαστε ότι το υπουργείο οικονομικών πρόκειται να επαναφέρει τα φρουτάκια και τον ηλεκτρονικό τζόγο, που θα είναι η καταστροφή για όλους» υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος των επαγγελματοβιοτεχνών, ευχόμενος οι ημέρες του Πάσχα να είναι καλύτερες για τους συναδέλφους του.