Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΣΚΕ ΛΑΡΚΟ: 2η ανοιχτή επιστολή προς τον βουλευτή Μιχ. Γιαννάκη


Ακόμη και οι εργαζόμενοι που σας πίστεψαν και σας στήριξαν. Σας το είπε και ο Ελληνικός Λαός στις τελευταίες εκλογές.

Μιλάτε απλώς για λάθη και παραλείψεις των διοικήσεων που διόρισε η κυβέρνηση της Ν.Δ. Γιατί φοβάστε να πείτε τα πράγματα με το όνομα τους. Διαπράχτηκε το μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα. Τα σκάνδαλα που ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία ( Βατοπέδι ,Ομόλογα ,Siemens, κλπ ) ωχριούν μπροστά στο σκάνδαλο ΛΑΡΚΟ. Η οικονομική ζημία όλων των σκανδάλων αθροιστικά πρέπει να είναι μικρότερη από της ΛΑΡΚΟ.
• Επί των ημερών σας περί τα 500 εκατ. € έκα-ναν ‘’φτερά’’ από το ταμείο της εταιρίας.
• Επί των ημερών σας έγινε η μεγαλύτερη κα-κοδιαχείριση και σπατάλη στην εταιρία.
• Επί των ημερών σας τα ακριβοπληρωμένα golden boys σας, αλληλοσπαραζόντουσαν με έγγραφες καταγγελίες ποιος κακοδιαχειρί-στηκε περισσότερο ΄΄ ξελαφρώνοντας ΄΄ την εταιρία από δεκάδες εκατ. €.

Όταν όλα αυτά τα καταγγέλλαμε , όταν για όλα αυτά και με ΟΜΟΦΩΝΕΣ αποφάσεις όλων των Γενικών Συνελεύσεων των εργαζομένων έγινε προσφυγή στην δικαιοσύνη, όταν για όλα αυτά υπήρξαν συνδικαλιστικές αντιδράσεις ,όταν για όλα αυτά χύθηκαν τόνοι μελάνης από τα ΜΜΕ , όταν για όλα αυτά σύσσωμη η Αντιπολίτευση τα κατήγγειλε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ; ; ; ; ; ; ; ;
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!!!
ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ‘’ΕΓΚΛΗΜΑ’’.

ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΞΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑ-ΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΩΣ ΕΔΩ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕΤΕ
Και μην προσπαθείτε να παραπλανήσετε τον κόσμο παίζοντας το επαναστάτης είτε ‘’εκ του ασφαλούς’’ είτε ‘’εκ των υστέρων’’ . Το έγκλημα μετά την τέλεση του όλοι το καταδικάζουν και αποστασιοποιούνται απ΄αυτό. Το ζητούμενο και η ευθύνη όμως είναι τι έκανες για να το προλάβεις. Και σεις δεν κάνατε τίποτα. Οποιοδήποτε άλλον μπορεί να τον ξεγελάσετε. Τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, σε καμιά περίπτωση.
Ούτε η πολιτική σας καταδίκη στις τελευταίες Εθνικές Εκλογές μπορεί να σας δώσει εξιλέωση.
Το ‘’έγκλημα’’ είναι τόσο νωπό για να ξεχαστεί και παράλληλα τόσο μεγάλο που θα σας ακολουθεί σε όλη σας την Πολιτική διαδρομή.
Τα ερείπια που άφησε η πολιτική σας όχι μόνο στην ΛΑΡΚΟ αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία ,θα πάρουν χρόνο να μαζευτούν.

Κύριε Γιαννάκη,

Οι αιτιάσεις σας περί αξιοκρατίας είναι τόσο αστείες που προκαλούν γέλιο. Εσείς και οι Κυβερνήσεις που υποστηρίζετε ,δύο φορές έχουν κατ΄ουσίαν καταργήσει τον ΑΣΕΠ. Είστε οι τελευταίοι που νομιμοποιήστε να το παίξετε τιμητές της.

Όσον αφορά για την ουσία της επερώτησης οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες και αναλύθηκαν στην προηγούμενη επιστολή μας.
Θα σας απαντηθεί σε κοινοβουλευτικό επίπεδο. Δεν είναι αρμοδιότητα δική μας.
Εμείς σαν ξαναπροκαλούμε σε επίπεδο πολιτικών θέσεων.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ.

Μόνο στείρα αντιπολίτευση για ψηφοθηρική εξυπηρέτηση. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Και εδώ τίθεται και ένα ερώτημα ενδεικτικό της σοβαρότητας και υπευθυνότητας που σας διακατέχει ως πολιτική παρουσία.
Τελικά τι επιδιώκετε; ΟΙ ΕΚΑΝΤΟΤΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ;
Επιτέλους να είμαστε και λίγο σοβαροί !!!

Κλείνοντας και επειδή αρκετά ασχοληθήκαμε με ζητήματα που δεν βοηθούν την ανασυγκρότηση της εταιρίας από τα "αποκαΐδια" της πολιτικής σας, θέλουμε να σας καθησυχάσουμε προκειμένου να μην κόπτεστε για την ανησυχία των εργαζομένων σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΛΑΡΚΟ, γιατί η φαιδρότητα σας ξεπερνά κάθε όριο δεδομένου ότι αν δεν σας είχε "ξαποστείλει" πολιτικά ο Ελληνικός Λαός το καταστροφικό σας έργο θα είχε ολοκληρωθεί με το ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ.

Τέλος και ανεξάρτητα από τα παραπάνω, η ουσία είναι μία:

Κε ΓΙΑΝΝΑΚΗ εσείς και η παράταξη σας,
ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ.
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ. ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.
ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ,ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

ΠΑΣΚΕ ΛΑΡΚΟ
9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010