Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ και τα Εργατικά Κέντρα


Οι όροι του μνημονίου είναι άδικοι και στοχεύουν μονομερώς τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους νέους, επιτείνοντας την ανεργία , την ανασφάλεια και την κοινωνική αδικία.
Αυτές τις πολιτικές οι εργαζόμενοι τις απορρίπτουν συνολικά.
- Αντιστεκόμαστε και αντιδρούμε. Ξαναβρισκόμαστε στο πεδίο του αγώνα, με ενότητα και αποφασιστικότητα για να αποτρέψουμε την ανατροπή που επιχειρούν κυβέρνηση, Δ.Ν.Τ. και Τράπεζα της Ευρώπης, στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα.
- Καλούμε όλα τα Σωματεία της δύναμής μας, το σύνολο των εργαζομένων, των ανέργων και των συνταξιούχων, σε μαζική συμμετοχή, στην συγκέντρωση και στο συλλαλητήριο που οργανώνει η ΓΣΕΕ στις 6.30΄το απόγευμα του ΣΑΒΒΑΤΟΥ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010, στο άγαλμα Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις υπέρογκες αυξήσεις στα διόδια των εθνικών οδών, που περιορίζουν αισθητά το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησής μας και της χρήσης του Εθνικού μας δικτύου, υποστηρίζουμε ενεργά τις κινήσεις πολιτών « ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ », συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της ίδιας μέρας για το άνοιγμα των διοδίων και την ελεύθερη χρήση του Εθνικού δικτύου.
Η συμμετοχή μας, η ενότητα και η αγωνιστικότητα μας θα δώσουν μια βροντερή απάντηση σε όλους αυτούς που σχεδιάζουν χωρίς εμάς.

Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να λείψει από αυτό το προσκλητήριο.

Σας ενημερώνουμε , για την μεταφορά των εργαζομένων της Επαρχίας μας στη Θεσσαλονίκη, θα αναχωρήσει λεωφορείο από το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς το Σάββατο 11/9/2010 ώρα 8.00΄το πρωί.
΄Οσοι συνάδελφοι θέλουν να πάρουν μέρος μπορούν να το δηλώσουν στα
τηλέφωνα : 22610 28344 και 22610 23912.

Το Δ.Σ.