Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ένωση προστασίας καταναλωτών Περ. Στερεάς Ελλάδας


Δικαίωμα εκλέγεσθαι έχει κάθε τακτικό μέλος της Ένωσης που είναι ταμειακά εντάξει και έχει συμπληρώσει τρεις(3) μήνες από την εγγραφή του, δηλ.19/6/2010.
(Άρθρο 8 του καταστατικού)
Στις εκλογές συμμετέχουν μεμονωμένοι υποψήφιοι σε ενιαίο ψηφοδέλτιο και όχι συνδυασμοί.
Οι αιτήσεις υποψηφιότητας για τα όργανα διοίκησης (Δ.Σ. και Ελεγκτική επιτροπή) υποβάλλονται στη Γενική Γραμματέα της Ένωσης πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών, δηλ. έως την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 12 μεσημ. στο ΚΕΠ Κανήθου [πλ.Παγκάκη & Αμφιδάμαντος] και στο mail: xrystad@yahoo.gr
Η συνδρομή του έτους 2010 είναι δέκα (10) ευρώ και μπορεί να εξοφληθεί μέχρι και την ημέρα της Γ.Σ. προ της έναρξης των αρχαιρεσιών.
Αγαπητά μέλη της Ένωσης η συγκυρία στην οποία διεξάγονται οι διαδικασίες οριστικής νομιμοποίησης της Ένωσης με την ανάδειξη των οργάνων Διοίκησης, είναι τέτοια που δεν σηκώνει ολιγωρία και εφησυχασμό.
Γι αυτό καλείστε μαζικά να συμμετάσχετε στην κορυφαία για κάθε δημοκρατικά λειτουργούντα οργανισμό δηλ. την Γ. Σ. και τις των αρχαιρεσίες.
Διαδώστε την εθελοντική συμμετοχή και προσπάθεια στη λειτουργία της Ένωσής μας και κάντε κοινωνούς όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους.
Δώστε δύναμη στην δύναμή μας. Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα.

Για την προσωρινή Διοίκηση
Ο Πρόεδρος Θέμιστοκλής Ρέμπελος
Η Γενική Γραμματέας Χρύστα Δημαρέλου