Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας


Θέμα 5ο : Αποδοχή της 2ης Τροποποίησης εγκριτικής απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σχετικά με τη χορήγηση συνδρομής (χρηματοδότηση) από το Ταμείο Συνοχής για την ομάδα έργων «Διαχείριση στερεών αποβλήτων στο Νομό Βοιωτίας» (Αρ. Τ.Σ. 2004GR16CPE008).
(Εισηγητές : Β.Τσαμαδιά υπεύθυνη Γρ.Προγραμματισμού του Δ.Θηβαίων)

Θέμα 6ο
: Λήψη απόφασης για ολοκλήρωση φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου με τίτλο « Βελτίωση – Ανακατασκευή οδών Εθν. Αντίστασης – Κυριακού – Ανθεμίου – Ισιδώρου – Τμήμα οδού Μαγνησίας – Ελ. Βενιζέλου – Εφέσου και Καλλικράτη», στο Μέτρο 3.6 «Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις αστικής ανάπτυξης σε τοπικές ζώνες μικρής κλίμακας» του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας 2000-2006.
(Εισηγητές : Β.Τσαμαδιά υπεύθυνη Γρ.Προγραμματισμού του Δ.Θηβαίων

Θέμα 7ο
: Λήψη απόφασης για ολοκλήρωση φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου με τίτλο « Κατασκευή – Βελτίωση οδών στην περιοχή της Ολοκληρωμένης Αστικής Ανάπτυξης», στο Μέτρο 3.6 «Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις αστικής ανάπτυξης σε τοπικές ζώνες μικρής κλίμακας» του ΕΠ Στερεάς Ελλάδας 2000-2006.
(Εισηγητές : Β.Τσαμαδιά υπεύθυνη Γρ.Προγραμματισμού του Δ.Θηβαίων)

Θέμα 8ο
: Αποδοχή της απόφασης απένταξης της πράξης με τίτλο «Επέκταση του Μητροπολιτικού Δικτύου Οπτικών Ινών του Δήμου Θηβαίων» στο Μέτρο 4.2 «Ανάπτυξη Υποδομών Δικτύων Τοπικής Πρόσβασης» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» 2000-2006.
(Εισηγητές : Β.Τσαμαδιά υπεύθυνη Γρ.Προγραμματισμού του Δ.Θηβαίων)

Θέμα 9ο
: Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου ως συνδιοργανωτής με το «Λύκειο των Ελληνίδων» πολιτιστικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου 2010 στο Δημοτικό Θέατρο Μοσχοποδίου και διάθεση σχετικής πίστωσης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΕΛ. ΜΑΜΜΗΣ